26/5/15

oxyroN2.544











Hμιτελικώς της Basket League

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ - 75-61

Ο ΠΑΟΚ χωρίς να έχει τον Βον στη διάθεσή του και με την διαιτησία να προκαλεί δυσαρέσκεια στους ανθρώπους της ομάδας, προσπάθησε αλλά ηττήθηκε εκτός έδρας από τον Παναθηναικό με σκορ 75-61 και πλέον αν χάσει ακόμη ένα ματς, τότε θα αποκλειστεί και θα παίξει στον μικρό τελικό.

Σούλης Μαρκόπουλος
"Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη. Την άξιζε, ήταν καλύτερος. Δώσαμε γήπεδο στον Παναθηναϊκό και δεν έπρεπε. Βρήκαμε ρυθμό στη συνέχεια και περάσαμε μπροστά στο σκορ. Είχαμε δυόμιση λεπτά πολύ άσχημα στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός πήρε τη διαφορά και την κράτησε μέχρι το τέλος".

Για την διαιτησία τόνισε: "Το μπάσκετ δεν είναι έτσι. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός και στις δύο ομάδες. Υπάρχουν λανθασμένες αποφάσεις. Μετά από τόσα χρόνια, έχω ξεχάσει πότε είναι φάουλ και πότε δεν είναι!  Ο Παναθηναϊκός θα σε βγάλει από τον ρυθμό σου. Το θέμα είναι σφυρίζονται το ίδιο και στις δύο άκρες. Ο Παναθηναϊκός θα κέρδιζε και με διαφορά το ματς. Δεν είναι θέμα αυτό. Οι παίκτες μου όμως διαμαρτύρονται" .

Δεκάλεπτα: 24-14, 32-36, 57-46, 75-61

Παναθηναϊκός (Μανωλόπουλος): Χαραλαμπόπουλος, Σλότερ 2, Μποχωρίδης 11 (3), Γιάνκοβιτς 8, Φώτσης 14 (3), Νέλσον 4, Μαυροκεφαλίδης 16 (1), Διαμαντίδης 6 (1), Μπλουμς, Παπαγιάννης, Κούπερ 7, Μόργκαν 7.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μπρέμερ 6 (2), Λάνγκφορντ 11 (1), Λιάπης, Κάρτερ 20 (2), Τσόχλας, Δέδας 6 (2), Μαργαρίτης 6, Κώττας, Όντουμ 3, Χαριτόπουλος 5 (1), Σαλούστρος 4.












Hμιτελικώς της Basket League

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ - 83-58

O ΠΑΟΚ να γνωρίζει βαριά ήττα εκτός έδρας με 83-58, στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ, από τον βάζελο για την ημιτελικοί φάση της Basket League, η διαφορά άρχισε να ξεφεύγει στις αρχές του 4ου δεκαλέπτου, όταν δόθηκε ανύπαρκτο αντιαθλητικό στον Κάρτερ!  

Σούλης Μαρκόπουλος
"Στο τέταρτο δεκάλεπτο είχαμε έξι συνεχόμενες επιθέσεις που δεχτήκαμε καλάθι. Δεν καταφέραμε να σταματήσουμε τις επιθέσεις του αντιπάλου από τα λάθη που κάναμε. Θα δούμε τα λάθη μας και θα προσπαθήσουμε την Πέμπτη να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί".
Για το ότι η διαφορά ξέφυγε για τον Παναθηναικό ενώ ο ΠΑΟΚ έδειξε ανταγωνιστικός σε μεγάλο μέρος του αγώνα: "Κάναμε λάθη, δώσαμε ευκαιρίες στον αντίπαλο να κάνει αιφνιδιασμούς ενώ δώσαμε ευκαιρίες σε παίκτες του Παναθηναικού να σουτάρουν τρίποντα και τα έβαλαν".

Βαγγέλης Μαργαρίτης
"Στο τελευταίο δεκάλεπτο, χάσαμε την ηρεμία μας και την αυτοσυγκέντρωση μας, ενώ αφήσαμε το τρανζίσιον παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Κάναμε λάθη τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Χάσαμε ένα παιχνίδι, κοιτάμε στο επόμενο".
Σε ερώτηση αν ο ΠΑΟΚ κατέβηκε για να εκμεταλλευτεί τις απουσίας των γηπεδούχων είπε: "Ήρθαμε να παλέψουμε το παιχνίδι και για να κερδίσουμε. Δεν ήρθαμε για να χάσουμε. Δε μας βγήκε όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο, στο οποίο καταρρέυσαμε. Δεν έπαιξε ρόλο η απουσία κόσμου, είναι μεγάλη ομάδα ο Παναθηναϊκός και δεν επηρεάζεται. Του έλειπαν παίκτες, αλλά έχει άλλους ο Παναθηναϊκός για να τους αντικαταστήσει, εκτός βέβαια του Διαμαντίδη".
Όσο για τους 18 πόντους που σημείωσε και είναι προσωπικό φετινό ρεκόρ, δήλωσε: "Δεν έχει καμία σημασία, δεν τα κοιτάζω καν αυτά. Αν δεν κερδίζει η ομάδα, δεν έχουν κανένα νόημα".

Γιώργος Δέδας

"Η ομάδα για τρία δεκάλεπτα ήταν μέσα στο παιχνίδι, είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση και παίξαμε σφιχτή άμυνα, όπως είχαμε εξ αρχής σχεδιάσει. Στο τέταρτο δεκάλεπτο, για κάποιον περίεργο λόγο, κρατούσαμε πολύ τη μπάλα, είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση και δεν τελειώναμε όπως έπρεπε τις φάσεις. Παίξαμε ...αδικαιολόγητα! Αυτό δεν το λέω για τη διαφορά στο τέλος, αλλά για τη συνολική λειτουργία της ομάδας. Το μυαλό μας πλέον είναι στο παιχνίδι της Πέμπτη, στο οποίο θέλουμε να είμαστε καλύτεροι σε σχέση με τη σημερινή εμφάνιση"

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 38-35, 55-49, 83-58.

Παναθηναϊκός: Χαραλαμπόπουλος 8 (2), Σλότερ 11 (1), Μποχωρίδης 7 (1), Γιάνκοβιτς 12 (2), Φώτσης 12 (2), Νέλσον 10, Μαυροκεφαλίδης 16, Μπλουμς 3 (1), Παπαγιάννης, Κούπερ 2, Μόργκαν 2.

ΠΑΟΚ: Μπρέμερ 9 (1), Λάνγκφορντ 4, Λιάπης 3 (1), Κάρτερ 5, Τσόχλας, Δέδας 3 (1), Μαργαρίτης 18 (2), Κώττας 3, Όντουμ 13 (1), Χαριτόπουλος, Σαλούστρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...