13/5/15

oxyroN2.533










 2ης αγωνιστική ημιτελικής σειράς των play offs της Α1 του χάντμπολ Aνδρων

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ - 28-38

Στο κλειστό του Καματερού, η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ διέλυσε την ΑΕΚ, με 28-38 στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής των ημιτελικών του πρωταθλήματος και πέρασε στον τελικό...
Το παιχνίδι έγινε κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας της ΑΕΚ για όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου στην Πυλαία. Θυμίζουμε πως οι δύο ομάδες συναντήθηκαν φέτος πέντε φορές με τον ΠΑΟΚ να επικρατεί στις τεσσερις από αυτές και ένα ματς να λήγει ισόπαλο. Με απλά λόγια την έκανε φέτος πελάτισσα την ΑΕΚ!!!
Οι τελικοί μεταξύ του Διομήδη και του ΠΑΟΚ αρχίζουν στις 23 του μήνα και ο πρωταθλητής Ελλάδας θα κριθεί στις δύο νίκες.
Ο Διομήδης έχει το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά ο ιδιαίτερα φορμαρισμένος ΠΑΟΚ έχει τις δυνατότητες να σπάσει την έδρα και να κάνει το νταμπλ. Κάτι που είναι σίγουρα δύσκολο αλλά σε καμιά περίπτωση ακατόρθωτο!

ΑΕΚ: Μπακαούκας 3, Γεωργιάδης 6, Δημοσθένους 4, Νικολαΐδης Π 4, Μπαλάς 1, Τσαούσης 3, Κατσίκης 7, Χρ. Παπαδόπουλος, Ξηρός, Πλεχ, Γ. Παπαδόπουλος, Τσιλιμπάρης.

ΠΑΟΚ: Παλάσκας 8, Γουργούμης, Τσίλης 7, Νικολαΐδης 5, Κοκώνης 3, Ιωαννίδης, Μπουκοβίνας, Πετρίδης 4, Αλβανός 4, Καραγκιοζόπουλος, Τσακίρης 5, Β. Κεσίδης, Στ. Κεσίδης, Κωστακίδης 2.

Δίλεπτα: 2-6, Πέναλτι: 1/2 - 4/4













play offs της Basket League

ΠΑΟΚ - ΡΕΘΥΜΝΟ -  66-59

Πολύ δύσκολη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ρεθύμνου Aegean, με 66-59, για τα play offs της Basket League!

Σούλης Μαρκόπουλος
«Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν στο παιχνίδι, αφού ενώ βρέθηκαν πίσω στο σκορ, πείσμωσαν, έπαιξαν άμυνα και βρήκαν επιθετικές λύσεις για να ανατρέψουμε ένα σκορ που φαινόταν δύσκολο. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε ότι θα είναι και δύσκολη η σειρά. Το Ρέθυμνο είναι πολύ καλή ομάδα, γεμάτη ομάδα με πλήρες ρόστερ και παίκτες σε περιφέρεια και κάτω από το καλάθι. Εμείς ξεκινήσαμε λιγάκι παγωμένα, μπήκαμε στο καλάθι αλλά χάσαμε εύκολους αιφνιδιασμούς και ψάξαμε την ψυχολογία μας, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στον αντίπαλο να μείνει κοντά στο σκορ. Μπήκαμε πολύ άσχημα στο δεύτερο ημίχρονο, με κακές επιλογές στην επίθεση και χωρίς να είναι η άμυνά μας όπως θα έπρεπε. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει ο αντίπαλο μία σημαντική διαφορά, αλλά η άμυνά μας έσφιξε, βρήκαμε λύσεις και στην επίθεση και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Δεν έγινε τίποτα όμως. Η σειρά έχει ακόμη πολύ δρόμο. Πάμε το Σάββατο να παίξουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο Ρέθυμνο».
Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε...
Για τη διαφορά που ξέφυγε στο τρίτο δεκάλεπτο: «Δεχτήκαμε δύο μεγάλα καλάθια από τους αντιπάλους, ενώ εμείς από την πλευρά μας δεν βρήκαμε το αντίπαλο καλάθι. Είχαμε πολύ μεγάλη αστοχία. Κάποια στιγμή νομίζω είχαμε 20% στα δίποντα κι αυτό είναι κάτι πρωτοφανές. Στο τέλος του αγώνα το βελτιώσαμε και αλλάξαμε την εικόνα του αγώνα».
Για το παιχνίδι του Σαββάτου: «Ένα παιχνίδι φαίνεται από την αρχή που θα πάει. Είναι κλειστά αυτά τα παιχνίδια, δεν μπορούν να ανοίξουν ιδιαίτερα. Το ότι έφυγε το Ρέθυμνο μπροστά είναι γιατί έκανε λάθος η μία ομάδα. Θα παιχτεί σώμα με σώμα σε όλες τις φάσεις...»
Για την απόδοση του Bremer: «Έχει την εμπειρία, έχει παίξει σε μεγάλες ομάδες. Μπορεί να φάνηκε γιατί μπορεί οι άλλοι να ήταν σε λίγο χειρότερη κατάσταση. Ξέρουμε ότι έχει ηγετικά προσόντα και για αυτό τον θέλαμε και τον φέραμε στην ομάδα μας».

Τα δεκάλεπτα: 14-13, 29-29, 39-46, 66-59

ΠΑΟΚ: Bremer 13 (1), Langford 12, Carter 7 (1), Τσόχλας, Δέδας 10 (3), Μαργαρίτης 5, Odum 10 (2), Vaughn 5, Χαριτόπουλος 7, Σαλούστρος.

ΡΕΘΥΜΝΟ AEGEAN: Σχίζας 2, Κουμπούρας, Schaftenaar 20 (2), Council 18 (2), Allen 5 (1), Καλαμπόκης 6, Faye 6 (1), Σίνης, Χίλαρης, Kravic, Δουλγεράκης, Hollis 2.













play offs της Α1 ΠΟΛΟ

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ - 10-9

Η ομάδα πόλο του ΠΑΟΚ έχασε στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο από τον βάζελο, σε παιχνίδι της α' φάσης των play offs της Α1 του πόλο με 10-9...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...