20/5/15

oxyroN2.539



















ΜΠΑΣΚΕΤ  προημιτελική φάση των play offs 

ΠΑΟΚ - Ρέθυμνο - 75-62 

Για την 3η αγωνιστική της προημιτελικής φάσης των play offs της Basket League, o ΠΑΟΚ κέρδισε στην Πυλαία το Ρέθυμνο Aegean με 75-62 και πέρασε στην 4άδα των play offs...

O ΠΑΟΚ θα βρει μπροστά του τον βάζελο, στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος (η πρόκριση στις 3 νίκες) 

Μαρκόπουλος
«Να ευχαριστήσω τον κόουτς για τα καλά του λόγια και να τον συγχαρώ για την καλή του ομάδα. Το έχω ξαναπεί ότι όλοι οι αγώνες πλην Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού, είναι με περίπου ισοδύναμες ομάδες. Εγιναν σκληροί αγώνες και για να κερδίσεις κάθε ομάδα στην έδρα της ήταν πολύ δύσκολο όλη τη χρονιά.
Ηταν πολύ δύσκολα και τα παιχνίδια με το Ρέθυμνο, καθώς έχουμε την ίδια φιλοσοφία ως ομάδες, κάτι που προβληματίζει περισσότερο για να αλλάξεις ορισμένες καταστάσεις μέσα στο ματς. Δουλέψαμε όλη τη χρονιά για το πλεονέκτημα της έδρας και έπρεπε να το εκμεταλλευτούμε. Το καταφέραμε...»
Για τη σημερινή αναμέτρηση: «Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια όλοι έδωσαν τα πάντα. Ο Κάρτερ παρόλο που είναι τραυματίας και έπαιξε με ένεση και προσπάθησε πάρα πολύ. Ξεκινήσαμε πολύ νευρικοί και είχαμε άγχος. Παρόλο που κερδίσαμε επιθετικά ριμπάουντ, χάσαμε λέι απ και ελεύθερα σουτ από παίκτες που έχουν πάνω από 50% ευστοχία.
Στο δεύτερο δεκάλεπτο, βρήκαμε ρυθμό στην επίθεση γιατί και η άμυνα μας ήταν πολύ δυνατή. Στο δεύτερο ημίχρονο η κατάσταση ήταν ίδια, σκληρή άμυνα και να εκμεταλλευτούμε ότι μας έδινε ο αντίπαλος. Η τετράδα ήταν ένας στόχος από την αρχή και θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου για τη βοήθεια στην ομάδα, αναλύοντας τους αντιπάλους και βοηθώντας τους παίκτες».
Για τις μάχες που ακολουθούν κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Τα παιχνίδια που έρχονται είναι ιδιαίτερα δύσκολα. Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα, με μεγάλη εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, χωρίς άγχος.
Αν αποκατασταθεί η υγεία των παικτών και τους έχουμε όλους στην προπόνηση, πιστεύω θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα συγκροτημένο παιχνίδι για να έχουμε μια καλή παρουσία απέναντι στον Παναθηναϊκό».
Για τις πιθανότητες να αγωνιστεί ο Χαραλαμπίδης στην συνέχεια: «Πολύ δύσκολα. Το ιατρικό τιμ λέει ότι δε μπορεί να παίξει ακόμα».

Απόλλωνας Τσόχλας
Για την αποψινή επικράτηση: "Δεν ήταν τόσο εύκολη η σημερινή μας νίκη όσο φαίνεται. Η άμυνα μας έδωσε την πρόκριση, γιατί και στο πρώτο παιχνίδι που δεν ήμασταν καλοί επιθετικά, είχαμε καλή άμυνα."

Για τις αναμετρήσεις που ακολουθούν κόντρα στον Παναθηναικό: "Έχουμε κάνει τρία καλά παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναίκό και αυτό θέλουμε να επαναλάβουμε".

Τα δεκάλεπτα: 15-13, 43-29, 61-44, 75-62

ΠΑΟΚ: Μπρέμερ 19 (4), Λάνγκφορντ 12, Λιάπης, Κάρτερ 5 (1), Τσόχλας 12 (3), Δέδας, Μαργαρίτης 3 (1), Κώττας, Όντουμ 7 (1), Βον 4, Χαριτόπουλος 11 (1), Σαλούστρος 2

Ρέθυμνο: Κουμπούρας 11, Σάφτεναρ 4, Κάουνσιλ 8 (2), Αλλεν 8 (2), Καλαμπόκης 14 (1), Φαγιέ 9, Κράβιτς 6, Χόλις 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...