10/5/15

oxyroN2.528





26η αγωνιστικη της Basket League

ΠΑΟΚ - Τρίκαλα - 105-73

Στα πλαίσια της 26ης αγωνιστικής της Basket League, ο Δικέφαλος κέρδισε στην PAOK Sports Arena τα Τρίκαλα με 105-73
Μετά τα σημερινά αποτελέσματα των αγώνων της 26ης αγωνιστικής της Basket League, έγιναν γνωστά τα ζευγάρια των ομάδων που θα κοντραριστούν στα play offs...(το πλεονέκτημα της έδρας το έχουν οι ομάδες που αναφέρονται πρώτες σε κάθε ζευγάρι):

Ολυμπιακός – Κόροιβος
Παναθηναϊκός – Κολοσσός H Hotels
ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο Aegean
Άρης – ΑΕΚ

Σούλης Μαρκόπουλος:
«Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα των Τρικάλων, πάλεψαν όλα τα παιχνίδια κι έγραψαν μια αξιόλογη πορεία στα δύο χρόνια που είναι στο πρωτάθλημα. Για μας είναι σημαντικό ότι πετύχαμε τον πρώτο στόχο που είχαμε βάλει εξασφαλίζοντας το πλεονέκτημα της έδρας στα πλέι οφ. Τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν είναι δύσκολα, θα παίξει ρόλο το στρες και το άγχος, πόσο θα θέλει ο κάθε παίκτης να δώσει το κάτι παραπάνω. Είναι σημαντικό για μας να αποκατασταθούν οι τραυματίες».

Απαντώντας σε ερωτήσεις ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε...

Για την παρουσία του J.R. Bremer: «Την Δευτέρα θα δούμε, εφόσον είναι στο ρόστερ θα πρέπει να ξαναμπεί στο ομαδικό παιχνίδι, στο επίπεδο που ήταν στο διάστημα που ήταν μαζί μας στην ομάδα».
Για τις 19 νίκες του ΠΑΟΚ κι αν ο ίδιος περίμενε τόσο καλή χρονιά: «Ποτέ δεν περιμένεις όταν διεξάγεται πρωτάθλημα μεταξύ ισοδύναμων ομάδων. Είναι πολύ αμφίρροπο πρωτάθλημα με δυνατές έδρες, με ομάδες που πιστεύαμε στην αρχή ότι θα ήταν δυνατές αλλά μετά χάθηκαν λόγω κάποιων αρνητικών αποτελεσμάτων, αλλά και άλλες ομάδες που εμφανίστηκε πιο δυνατές απ' ότι περιμέναμε. Το σίγουρο είναι ότι κάθε παιχνίδι οφείλεις να παλεύεις, να είσαι ανταγωνιστικός. Εκτιμώ ότι ανταμείφθηκαν οι προσπάθειες μας. Σχετικά με τις 19 νίκες, αυτά είναι περισσότερο για τους δημοσιογράφους. Ο αριθμός των νικών εξαρτάται και από τη δυναμικότητα των αντιπάλων, από την τύχη. Εσύ οφείλεις απλά να είσαι σταθερός».
Για την δυσκολότερη στιγμή στη διάρκεια της χρονιάς: «Ήταν όταν εμείς τελειώναμε τους αγώνες στην Ευρώπη και μπαίναμε αποκλειστικά στο πρωτάθλημα. Εκεί αλλάζει η φιλοσοφία της ομάδας, του παίκτη και των προπονήσεων. Υπήρχαν τραυματίες παίκτες, αλλά και κουρασμένοι αθλητές. Ολοι έπρεπε να προσαρμοστούν σε κάτι διαφορετικό ώστε να υλοποιηθεί ο στόχος που είχαμε βάλει στην αρχή της χρονιάς».
Για τις 29 ασίστ: «Βοήθησε και το παιχνίδι που ήταν διαφορετικό από τα υπόλοιπα, μέτρησε ασφαλώς και η ευστοχία των παικτών».
Για το κατά πόσο ήταν αποδοτική χρονιά και για τον ίδιο: «Δε νομίζω ότι μπορούμε να πούμε ότι είναι αποδοτική η χρονιά, ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα. Η δουλειά κάθε χρονιά είναι ίδια. Αν τα αποτελέσματα έρθουν ή όχι, αυτό είναι άλλη ιστορία. Εξαρτάται από τους παίκτες, τις συνθήκες, την τύχη. Μπορεί να χάσεις ή να κερδίσεις δύο παιχνίδια στο τελευταίο σουτ. Σαν δουλειά κάνουμε την ίδια».
Για την μη χρησιμοποίηση του Carter και τον τραυματισμό του Odum: «Για τον Carter, τον κρατήσαμε για να αποθεραπευτεί τελείως για να μην έχει προβλήματα στους αγώνες των πλέι οφ. Για τον Odum δε νομίζω ότι έχει κάτι το ιδιαίτερο. Εχει τραυματισμούς με τον τρόπο που παίζει, αλλά είναι σκληρό καρύδι».

Τα Δεκάλεπτα: 33-22, 63-37, 81-61, 105-73

ΠΑΟΚ: Langford 8, Λιάπης 11 (3), Τσόχλας 7 (1), Δέδας 22 (6/7 τρίποντα), Μαργαρίτης 2, Κώττας 8, Odum 2, Vaughn 12, Sinadinovic 9 (2), Χαριτόπουλος 10, Σαλούστρος 14 (3).

ΤΡΙΚΑΛΑ BC Aries: Ingram 8 (1), Νικολόπουλος, Tracey 28 (3), Cupkovic 13 (2), Σπανός 3, Καμαριώτης, Ματαλών 9 (1), Βαρυτιμιάδης 9, Χουχούμης, Γιαννούλης, Lindqvist 3.



Mικρός τελικός για την 3η θέση του πρωταθλήματος του  γυναικείου χάντμπολ

Αναγέννηση ΆρταΠΑΟΚ - 20-28

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ έσπασε επιτέλους το αρνητικό σερί των τελευταίων αγώνων της, κερδίζοντας στην Άρτα την Αναγέννηση με 20-28!
Το παιχνίδι έγινε στα πλάισια των παιχνιδιών που δίνουν οι δύο ομάδες για την 3η θέση του πρωταθλήματος (μικρός τελικός). Με τη σημερινή νίκη ο ΠΑΟΚ παίρνει πίσω το πλεονέκτημα της έδρας που έχασε στο εντός έδρας παιχνίδι με την Αναγέννηση...
Ο "Δικέφαλος" ήταν ανώτερος και ισοφάρισε σε 1-1 στις νίκες και το ερχόμενο Σάββατο θα υποδεχθεί την ομάδα της Άρτας στο Σπίτι του Χάντμπολ.

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-4, 7-8, 9-9, 12-13, 13-17 (ημχ.), 15-18, 17-21, 17-23, 18-25, 20-26, 20-28
Δίλεπτα: 1-5, πέναλτι: 5/7-1/5.

ΑΡΤΑ (Παναγιώτης Ντάρας): Μπαλάφα 5, Σκουτέλλα 1, Χήτα, Βέμη, Αλέξη, Σκάρα, Δήμου, Γρούμπα, Δημητρίου 7, Στανκούτε 4, Ματαρώνα 3, Κολιού, Καλασνίκοβα

ΠΑΟΚ (Γρηγορία Γκόλια): Καβαζοπούλου, Νούλα 4, Παυλίδου, Γκροζντάνοφσκα 4, Ανθίτση, Σελεμίδου, Τζέριτς, Καρσανίδου 3, Προκοπίδου 6, Παύλου, Παπάζογλου 5, Μάστακα 6, Λαζαρίδου.













 Κ20

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ - 1-1

Δεν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Αθήνα η Κ20 και έτσι παρέμεινε τέταρτη, αφού αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Πανιώνιο.
Στο 45΄ο Δικέφαλος πέτυχε το γκολ που δικαιούνταν από την αρχή του ματς, όταν ο Δημητριάδης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Τσελεπίδης με όμορφη κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1.

ΠΑΟΚ: Σοϊλεμέζογλου, Τοπαλίδης, Βασαΐτης (46′ Χατζηδίμπας), Τσελεπίδης, Αναστασίου, Πατράλης, Παναγιωτίδης, Τσιαμπάζης, Δημητριάδης, Κούστα (75′ Πούφλης), Συράκος (56′ Κάκκο)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...