3/5/15

oxyroN2.525




 















33η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός - 1-0

Ο ΠΑΟΚ για την προτελευταία στροφή της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος,  κέρδισε στην Τούμπα τον Λεβαδειακό με 1-0, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δημήτρη Παπαδόπουλου....

Γιώργος Γεωργιάδης
“Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε αρκετές φάσεις και το 1-0 ήταν φτωχό. Φάνηκε ότι είχαμε πρόβλημα στην τελική πάσα. Δεν κινδυνεύσαμε καθόλου στο πρώτο μέρος, είχαμε καλούς συνδυασμούς και από τον άξονα και από τις πλευρές”, είπε αρχικά και πρόσθεσε:
“Στο δεύτερο ημίχρονο για έναν περίεργο λόγο ο ρυθμός έγινε αργός. Είχαμε πολλές διακοπές στο παιχνίδι και οι παίκτες μας παρασύρθηκαν σε αυτό το τέμπο. Αν και πάλι είχαμε πιο καθαρές ευκαιρίες για να πετύχουμε και δεύτερο γκολ.
Αδικούμε τους ευατούς μας. Πρέπει με όλες αυτές τις τελικές να κερδίζουμε πιο εύκολα. Το καλύτερο πρώτο μας ημίχρονο ήταν με τα Γιάννινα (1-1). Ολα βέβαια κρίνονται από τα αποτελέσματα. Σήμερα κερδίσαμε και είμαι ικανοποιημένος. Κρατάμε τα θετικά, για ακόμη ένα παιχνίδι δεν κινδυνεύσαμε και στο τέλος μία φάση με τον Κουλούρη, όπου χτυπάει την μπάλα λίγο πιο δυνατά δείχνει ότι οι παίκτες μας ίσως είναι υπό πίεση παραπάνω απ' όσο πρέπει. Χρειάζεται να τους βοηθήσουμε και να δουλεύουμε στην προπόνηση”.
Για το γεγονός ότι το 4-3-3 έδειξε να ταιριάζει στον ΠΑΟΚ περισσότερο από το 4-4-2: “Μπορώ να συμφωνήσω αλλά δεν έχουμε καθαρούς εξτρέμ. Μας ταιριάζει το 4-3-3 με τους τρεις ποιοτικούς χαφ που έχουμε, όμως, ο Περέιρα δεν είναι εξτρέμ. Το ρόστερ μας έχει μόνο έναν και, πλέον, προσπαθούμε να ενεργοποιήσουμε τον Πόζογλου που παίζει σε αυτή τη θέση”.
Για την κρισιμότητα που έχει αποκτήσει ο αγώνας της τελευταίας αγωνιστικής με τον Πανιώνιο (σ.σ οι κυανέρυθροι κινδυνεύουν με υποβιβασμό): “Ελπίζω να τελειώσουμε το παιχνίδι με δέκα παίκτες. Εμείς είμαστε δεύτεροι και θέλουμε να παραμείνουμε εκεί, θα πάμε για τη νίκη. Ξέχασα να σημειώσω ότι οι εντάσεις και τα τρεξίματα, σύμφωνα με το VIS TRACK, σήμερα ήταν πολύ καλά. Την προηγούμενη εβδομάδα δώσαμε ένταση στην προπόνηση και στον αγώνα με τον ΠΑΣ δεν μπορούσαμε να αντέξουμε μετά το 70'. Αλλά σήμερα φάνηκε αυτή η δουλειά, τα τρεξίματά μας ήταν εκεί που πρέπει να είναι και νομίζω θα φτάσουμε στα πλέι οφ να παρουσιαστούμε όπως πρέπει”.
Για το περιστατικό όπου ο Μακ έδειξε δυσαρεστημένος που δεν εκτέλεσε το πέναλτι: “Ο Παπαδόπουλος είδα ότι του έδωσε το χέρι, αυτά γίνονται. Ολοι πρέπει να κοιτάμε την ομάδα και όχι τον ευατό μας, αν έγινε κάτι.Το πέναλτι πέρα από την ικανότητα έχει να κάνει και με την ψυχολογία. Είναι καλύτερα να αποφασίζουν οι ίδιοι οι παίκτες”.
Για το ότι ο Νομπόα αμέσως μετά την αλλαγή του έφυγε κατευθείαν για τα αποδυτήρια: “Στα αποδυτήρια ήταν μια χαρά, μετά γύρισε στο γήπεδο. Εμείς περιμένουμε πολλά από τον ίδιο. Είναι από τους πιο ποιοτικούς μας παίκτες, ίσως εκνευρίζεται όταν δεν του βγαίνουν οι φάσεις. Κάνουμε τα πάντα για να δείχνει το ταλέντο του στο γήπεδο. Οταν δεν γίνεται αυτό ίσως να εκνευρίζεται”.

Ραζβάν Ρατς
"Αν θα είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και πειθαρχημένοι στα play offs, έχουμε μεγάλες πιθανότητες να τερματίσουμε πρώτοι. Είναι σημαντικό για την ομάδα ότι στα τελευταία παιχνίδια δεν δέχεται γκολ. Αυτό πρέπει να το κρατήσουμε και στα play offs"...
Aναφερόμενος στη γενική εικόνα της ομάδας είπε: "Χωρίς να θέλω να πω οτιδήποτε για τον προηγούμενο προπονητή, αυτή την στιγμή η ομάδα είναι σε καλό δρόμο".
Όσο για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, σχολίασε: "Το γκολ είναι και θέμα τύχης. Στα play offs που θα είμαστε πιο συγκεντρωμένοι, πιστεύω ότι θα βάλουμε περισσότερα γκολ"...

Τέλος σε ερώτηση για την εικόνα της άδειας Τούμπας απάντησε: "Δεν είμαι προφήτης, αλλά σίγουρα η ομάδα θα έχει κίνητρο για την 1η θέση στα play offs. Θα δώσουμε περισσότερο από το 101% μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν μπορώ να υποσχεθώ κάτι περισσότερο από αυτό που εξαρτάται από τα πόδια μας. Ασφαλώς είναι πολύ σημαντικό να παίζουμε σε γεμάτο γήπεδο".

Δημήτρης Κωνσταντινίδης
Για την αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό: "Παίζαμε με μία ομάδα που είναι πολύ καλά στημένη και οργανωμένη. Ήμασταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα σκοράραμε με τον Δημήτρη και κερδίσαμε δίκαια. Ο στόχος μας είναι να ήμαστε έτοιμοι στα Play Offs. Πιστεύω εκεί η πρώτη θέση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ευελπιστώ ότι θα καταφέρουμε να κατακτήσουμε εμείς την πρώτη θέση".

Για την επερχόμενη αναμέτρηση στην Νέα Σμύρνη: "Εμείς δεν κοιτάμε ποτέ τον αντίπαλο, ήμαστε ΠΑΟΚ και πάμε πάντα για τις νίκες. Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ποτέ δημόσιες σχέσεις. Θα πάμε Νέα Σμύρνη για να κερδίσουμε το ματς".

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Ρατς, Κόστα, Τζαβέλλας, Κωνσταντινίδης, Κάτσε, Τζιόλης, Νομπόα (82' Κίτσιου), Μακ, Περέιρα (74' Πόζογλου), Παπαδόπουλος (93' Κουλούρης).

Λεβαδειακός: Σηφάκης, Μαχαίρας, Μιλιάζες, Τόμας, Κώτσιος, Πελέ, Ζίτο (86' Μπουσταμάντε), Γιακουμάκης, Κατίδης (66' Βούκσεβιτς), Γκόμεζ (46' Μιλοσάβλιεβ), Μάντζιος.

Γκολ: 42' πεν. Παπαδόπουλος
Κάρτες: 41' Ζίτο, 60' Κώτσιος. 87' Κόστα, 87' Mακ
Διαιτητής: Χ. Μήτσιος (Ηπείρου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00