23/5/15

oxyroN2.541









Πρώτος τελικός των πλέι-οφ χάντμπολ ανδρών

Διομήδης Άργους - ΠΑΟΚ - 22-23

Ραντεβού με την ιστορία έχουν την Τετάρτη (27/5) στις 16:00 η ομάδα του χάντμπολ και ο κόσμος της!

Ο μεγάλος ΠΑΟΚ κέρδισε στο Άργος τον Διομήδη με 22-23 στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 του χάντμπολ...
Η νίκη είναι κομβική για τη σειρά, καθώς ο τίτλος θα κριθεί στις δύο νίκες. Το 2ο παιχνίδι θα γίνει την Τετάρτη (27/5)... Η σημερινή ήταν η πρώτη ήττα του Διομήδη στη σεζόν, ενώ ο ΠΑΟΚ έβαλε τέλος σε ένα αρνητικό σερί απέναντι στην ομάδα του Άργους!
Ο «Δικέφαλος» του Βορρά λοιπόν έσπασε την έδρα του Διομήδη με 23-22 και την Τετάρτη με νίκη κατακτά το νταμπλ...

Τα πεντάλεπτα: 0-2, 1-3, 5-6, 9-9, 11-10, 12-12, ημίχρονο, 13-16, 15-16, 17-17, 20-20, 21-21, 22-23.

Νίκος Γεωργιάδης
“Δεν τελειώσαμε. Το ζητούμενο για εμάς δεν ηταν απλά μια νίκη στο Άργος. Το ζητούμενο είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα. Μπροστά μας υπάρχει και ο δεύτερος τελικός της Τετάρτης και εκεί πρέπει να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί”

Ο έφορος της ομάδας χάντμπολ του  ΠΑΟΚ, Γρηγόρης Πετρίδης
"Μετά από χρόνια σπάσαμε μία πολύ δύσκολη έδρα. Καθ' όλη την διάρκεια της σεζόν καμία ομάδα δεν είχε νικήσει τον Διομήδη στην έδρα του. Παίξαμε με πολύ αυτοπεποίθηση και σιγουριά, παρότι είχαμε την απώλεια του Τσίλη σε κρίσιμο σημείο του αγώνα. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στην δυσκολία του παιχνιδιού. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο, αλλά εμείς δείξαμε χαρακτήρα, αντέξαμε στην πίεση και της κερκίδας και πήραμε αυτή την πολύ μεγάλη νίκη. Πρέπει να πω ότι δεν έχουμε κανένα παράπονο από τους διαιτητές, στάθηκαν στο ύψος τους. Στον δεύτερο τελικό δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που πρέπει να προσέξουμε. Είμαστε μία ομάδα που δεν μπορούμε να χάσουμε αυτό το ματς. Δεν χάνουμε στο Παλατάκι. Καλούμε όλο τον ΠΑΟΚτσήδικο κόσμο στο γήπεδο την Τετάρτη για να κάνουμε το δεύτερο νταμπλ της ιστορίας μας. Σήμερα γυάλιζε το μάτι των παικτών μας".

Ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ. Θοδωρής Πετρίδης…
«Πετύχαμε το 1-0, πρέπει να το χαρούμε όλοι σήμερα και από αύριο να το αφήσουμε πίσω. Το παιχνίδι στο Αργος ήταν μόλις το πρώτο ημίχρονο σε αυτή τη σειρά, καθώς την Τετάρτη έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι, όπου θα πρέπει να είμαστε τόσο συγκεντρωμένοι όσο σήμερα. Το ματς κρίθηκε στο ότι ήμασταν διαβασμένοι, ξέραμε τι ζητούσαμε μέσα στο γήπεδο και το θέλαμε πιο πολύ από τον αντίπαλο. Κερδίσαμε τον Διομήδη μετά από χρόνια γιατί νιώθαμε ότι φέτος θα είναι η χρονιά του ΠΑΟΚ. Πιστέψαμε στην ομάδα και στους εαυτούς μας και τα καταφέραμε. Δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα. Την Τετάρτη θα πανηγυρίσουμε με νίκη. Όχι νωρίτερα».

ΔΙΟΜΗΔΗΣ (Δημήτρης Δημητρούλιας): Κυπραίος 1, Μεγαλοοικονόμου 4, Καρκαλάτος, Κριματσιώτης, Πασσιάς, Νικολίτσας, Μούγιτς, Νούγκοβιτς, Ντάσεβιτς, Σαμαράς 7, Ανανιάδης 4, Χαντέλης, Λοΐζος, Μαστορογιάννης 3, Σημιτζής 3.

ΠΑΟΚ (Νίκος Γεωργιάδης) Ζάγκας, Παλάσκας, Γουργούμης, Τσίλης 3, Νικολαΐδης 2, Κοκώνης 4, Ιωαννίδης 1, Μπουκοβίνας, Πετρίδης 2, Αλβανός 4, Τσακίρης 4, Κωστακίδης 1, Κεσίδης Β., Κεσίδης Σ. 2, Καργκιοζόπουλος.

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Μπέτμαν

Δίλεπτα 7-7 Πέναλτι: 5/5- 4/5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...