28/5/15

oxyroN2.545












3η αγωνιστική των play offs

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - 0-1

Για την 3η αγωνιστική των play offs, o Δικέφαλος έχασε στην Τούμπα από τον βάζελο με 0-1 και απομακρύνθηκε στο κυνήγι της πρώτης θέσης στη μίνι διοργάνωση....
Στο γήπεδο της Τούμπας  βρέθηκαν και  οι δύο πρωταθλήτριες ομάδες  του ΠΑΟΚ, η ομάδα χάντμπολ ανδρών και η  γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ οι οποίες αποθεώθηκαν από τον κόσμο μας.

Γεωργιάδης Γχ
"Σήμερα θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο, αλλά ήρθε και ο τραυματισμός του Αθανασιάδη.  Δεν μπορούσαμε να αλλάξουμε και τον τραυματία Μακ και ουσιαστικά παίζαμε με 10 παίκτες για αρκετή ώρα. Το παιχνίδι νομίζω κρίθηκε στις λεπτομέρειες που σήμερα δεν ήταν με τον ΠΑΟΚ"
Όσο για τη συνέχεια:  "Όλα τα παιχνίδια στα play offs  είναι πολύ σημαντικά. Bέβαια θέλουμε να δούμε πόσοι έχουμε μείνει υγιείς, γιατί έχουμε από σήμερα καινούρια προβλήματα. Και η δεύτερη θέση είναι για τον σύλλογο σημαντική, ώστε να κερδίσουμε χρόνο. Υπάρχει μία αρρωστημένη κατάσταση! Καμία ποδοσφαιρική λογική δεν υπάρχει. Για τρίτη χρονιά παίζουμε με το μαχαίρι στο λαιμό και αυτόπ μας δίνει μόνο αρνητική ενέργεια. Σίγουρα αυτό επηρεάζει και τους ποδοσφαιριστές, τους δημιουργεί ακόμη πιο μεγαλη πίεση. Αναρωτιέμαι αν είναι Τούμπα αυτή, έτσι όπως την έχουμε γνωρίσει; Να βρίζουν κάποια πρόσωπα από τα πρώτα λεπτά; Αυτό που λείπει από την ομάδα είναι η ποδοσφαιρική λογική. Ελπίζω ο νέος αθλητικός διευθυντής να φέρει αυτή την ποδοσφαιρική λογική. Πραγματικά ελπίζω με το βιογραφικό που έχω δει και τις γνώσεις που διαθέτει να φέρει μία σωστή ποδοσφαιρική λογική στην ομάδα".
Για την παρουσία του μεγαλομετόχου στον πάγκο, είπε: "Είναι αηδίες αυτές που άκουσα Δεν είπε ποτέ σε μένα τι να κάνω κι από ότι γνωρίζω δεν έχει κάνει κάτι τέτοιο και στους άλλους προπονητές. Ήρθε μόνο για να εμψυχώσει τόσο την ομάδα όσο και τον προπονητή. Δεν λέω ότι αυτό είναι σωστό. Άνθρωποι που είναι δίπλα του προσπαθούν να του επιβάλουν άρρωστες απόψεις. Εγώ τον γνωρίζω και υπάρχει μία αμοιβαία εκτίμηση μεταξύ μας".
Για τα σχόλια που έχουν γίνει για τον ίδιο ανέφερε: "Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι τι λένε αυτοί που συνεργάζονται μαζί μου Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι άλλοι απέξω. Ρωτήστε λοιπόν αυτούς με τους οποίους συνεργάζομαι. Όλα τα υπόλοιπα πολύ εύκολα τα λέμε"
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τρόπο λειτουργίας της άμυνας: "Σήμερα η άμυνά μας είχε κρατήσει μέχρι ένα σημείο τόσο ο Κίτσιου όσο και ο Τζιόλης και ο Τζαβέλλας. Το πρόβλημά μας είναι στο γκολ. Κάποια στιγμή θα δεχθείς κι ένα γκολ και θα χάσεις. Είναι ξεκάθαρο πως μας λείπει το εύκολο γκολ, αλλά μετά από τόσα παιχνίδια δεν είναι και τόσο τυχαίο το γεγονός ότι δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Η κατάσταση είναι δύσκολη αυτή την στιγμή πρέπει να φερθούμε σαν άνδρες όλοι μας, να κοιτάξουμε την ομάδα, γιατί είναι πολύ σημαντικά τα παιχνίδια που μένουν και η 2η θέση είναι σημαντική γιατί σου δίνει απευθείας την θέση στους ομίλους του Εuropa League"

Ρικάρντο Κόστα
«Χρειάζεται καρδιά και πάθος εντός έδρας και εμείς αυτά δεν τα είχαμε σήμερα. Σεβόμαστε την ομάδα, συνεχίζουμε την προσπάθεια. Εμείς δεν μπορούμε να απαντήσουμε σε θέματα που δεν είναι δικά μας, πέραν αυτών, ήταν κακό το πρώτο μέρος, δεν είχαμε κατοχή και όταν δεν έχεις κατοχή δεν μπορείς να απειλήσεις.
Ο αποψινός αγώνας ήταν ένας τελικός, μετά και το αποτέλεσμα πρέπει να παλέψουμε για τη δεύτερη θέση, όμως τίποτα δεν χαρίζεται. Πρέπει να πεθάνουμε για τη φανέλα. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να εκμεταλλευτούμε την ευφορία του αντιπάλου και να ξάνουμε τη ζημιά. Για να γίνει αυτό χρειάζεται συνοχή και καρδιά».

Φακούντο Περέιρα
«Mόνο με γκολ θα πάρουμε τη νίκη, η ισοπαλία δεν μας κάνει. Πρέπει να μην επιτρέψουμε λάθη και να δώσουμε χαρά στον κόσμο», είπε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός επιθετικός του ΠΑΟΚ, εν' όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ.
Aναλυτικά τόνισε:
Για την απόδοση της ομάδας: «Κοιτάμε να δίνουμε το 100% σε κάθε παιχνίδι. Προσπαθούμε να κάνουμε ακριβώς αυτά που μας λέει ο προπονητής. Νομίζω δυστυχώς ότι η δουλειά που κάνουμε δεν φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Δεν ξέρω αν είναι οι ευκαιρίες που χάνουμε και οι βαθμοί που χάνονται, αλλά αυτό μας προβληματίζει. Αυτό που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να βάλουμε κάτω το κεφάλι, να δουλέψουμε σκληρά και να φανεί η δουλειά μας στο γήπεδο».
Για τo πως θα έρθει η νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό: «Πρέπει να βάλουμε γκολ. Μόνο αν βάλουμε γκολ θα πάρουμε την νίκη και η ισοπαλία στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μας κάνει. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να μην δεχθούμε αλλά πρέπει να σκοράρουμε για να φτάσουμε στην νίκη. Να δώσουμε το 100%, να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να μην επιστρέψουμε λάθη. Θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Ρατς, Κόστα, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Νομπόα, Κάτσε, Τζιόλης, Μακ, Πόζογλου (46' Περέιρα), Παπαδόπουλος (46' Αθανασιάδης, 68' Κουλούρης).

Παναθηναϊκός : Στιλ, Μπούρμπος, Νάνο, Σίλντεφελντ, Κουτρουμπής, Ταυλαρίδης, Ζέκα, Μαυρίας, Νίνης (76' Λαγός), Πράνιτς (57' Ατζαγκούν), Καρέλης (63' Μπεργκ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...