10/5/15

oxyroN2.530





















34η αγωνιστική της κανονικής περιόδου

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ -0-0

Για την 34η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο εκτός έδρας 0-0 με τον Πανιώνιο και έχασε την 2η θέση στη βαθμολογία.

Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τα παιχνίδια της 34ης αγωνιστικής και ο ΠΑΟΚ μετά τη σημερινή ισοπαλία βρέθηκε στην 3η θέση πίσω από τον βάζελο...

Δείτε την βαθμολογία: 

Παναθηναϊκός 2 (66 βαθμοί στην κανονική περίοδο)
ΠΑΟΚ 2 (65 βαθμοί στην κανονική περίοδο)
Αστέρας Τρίπολης 1 (59 βαθμοί στην κανονική περίοδο)
Ατρόμητος 0 (54 βαθμοί στην κανονική περίοδο)

Έχουμε και λέμε λοιπόν:
1. O πρώτος των Πλέι Οφ θα συμμετάσχει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
2. Ο δεύτερος των Πλέι Οφ θα προκριθεί απευθείας στους ομίλους του Europa League.
3. O τρίτος των Πλέι Οφ θα συμμετάσχει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.
4. Ο τέταρτος των Πλέι Οφ θα συμμετάσχει στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αλλάζει τα δεδομένα η Ξάνθη εάν...
Σε περίπτωση που η Ξάνθη κατακτήσει το Κύπελλο στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό, τότε οι Ακρίτες θα είναι αυτή που θα "κλέψουν" το "καλό" εισιτήριο του Europa League και θα προκριθούν απευθείας στους ομίλους της διοργάνωσης.
Σε αυτή την περίπτωση, ο δεύτερος θα βγει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa, ο τρίτος στον δεύτερο προκριματικό και η ομάδα που θα τερματίσει τελευταία στα Πλέι Οφ δεν θα βγει Ευρώπη.
Εάν η Ξάνθη δεν κατακτήσει το Κύπελλο, τότε η κατάσταση μένει ως έχει.

Γιώργος Γεωργιάδης
"Εμείς ήρθαμε για να κερδίσουμε παρά τα προβλήματά μας. Προσπαθήσαμε να το πετύχουμε αυτό μέχρι το τελευταίο λεπτό. Για 60-65 λεπτά ήμασταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, όσο βέβαια παίχθηκε ποδόσφαιρο, γιατί στο τέλος δεν έγινε παιχνίδι. Δίνω τα συχγαρητήριά μου στον Πανιώνιο για την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία. Η Λιγκα χρειάζεται ομάδες με τη δυναμική του Πανιωνίου. Ήδη λείπουν αρκετά χρόνια μεγάλες ομάδες όπως η ΑΕΚ και ο Ηρακλής".
Για τις συνέπειες των τραυματισμών είπε: "Μας προβληματίζουν οι τραυματισμοί. Για τη συνέχεια θα μαζέψουμε όλη μας τη θετική ενέργεια να ξεκινήσουμε τα play offs και να τελειώσουμε όπως πρέπει τη χρονιά, δηλαδή να πάρουμε την πρώτη θέση".
Σχολιάζοντας το ματς τόνισε: "Νομίζω πως δεν παίχθηκε πολύ ποδόσφαιρο σήμερα. Ο Πανιώνος έπαιζε μια κατηγορία και για αυτό χρησιμοποίησε όλα τα μέσα για να πάρει τον πολύτιμο βαθμό. Τελειώσαμε το παιχνίδι έχοντας στην 11άδα πολλά παιδιά από την ακαδημία μας. Πιέσαμε ψηλά αλλά δεν μπορέσαμε να κάνουμε άλλες ευκαιρίες".
Και συνέχισε: "Είχαμε μια δύσκολη χρονιά με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Σήμερα δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα εκτός από τη φάση με τον Γιάννου στο πρώτο ημίχρονο. Κρατάμε την καλή αμυντική παρουσία μας το τελευταίο δίμηνο, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε και στην επίθεση".
Για τους τραυματισμούς της Παρασκευής δήλωσε: "Είδαμε μέσα σε 10 λεπτά να φεύγουν τρεις παίκτες από την προπόνηση. Ο Παπαδόπουλος σήμερα τραυματίστηκε, ο Αθανασιάδης έχει ένα τράβηγμα, ενώ και ο Βίτορ αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό".
Για την παρουσία του Νομπόα στα play offs είπε: "Ο Νομπόα για τρία ματς θα είναι σίγουρα μαζί μας, θα το παλέψουμε και για ένα τέταρτο παιχνίδι. Έχουμε τα προβλήματά μας και ελπίζω να βοηθήσει και ο κόσμος στη συνέχεια. Ελπίζω να έρθει σε όλα τα παιχνίδια".
Τέλος σε ερώτηση για τον Σαλπιγγίδη και τον Μαντούρο, απάντησε: "Ο Σαλπιγγίδης πίστευα ότι θα είναι έτοιμος για να είναι σήμερα στην αποστολή, αλλά δυσκολεύεται να μπει  με την ομάδα. Ο Μαντούρο είναι καλά, έχει ακόμη ένα θέμα με το χέρι, αλλά θα είναι διαθέσιμος για τη συνέχεια.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Α. Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Γρεβένης, Γκάγκας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μπακασέτας (45+3), Κίτσιου (53′), Τασούλης (69΄), Χατζηισαϊας, Κόρμπος (90)
ΚΟΚΚΙΝΗ: Τασουλής (69΄)

Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Τασουλής, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Αργυρόπουλος (46' Βλάχος), Φούντας, Χατζηισαΐας, Μπακασέτας (73' Ρισβάνης), Μπουμάλ, Κολοβός (31' Γιάννου) και Κόρμπος.

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Ρατς, Βίτορ, Τζαβέλλας, Σκόνδρας (88' Δεληγιαννίδης), Τζιόλης, Κάτσε, Κίτσιου (74' Σαββίδης), Παπαδόπουλος (36' Κουλούρης), Πόζογλου, Περέιρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -