27/5/14

oxyro N2.266














Στον Liberο 107.4 φιλοξενήθηκε ο εκπρόσωπος ΣΦ ΠΑΟΚ Κορδελιού, Χρήστος Φραγκαντώνης και μίλησε με αφορμή τη χθεσινή ανακοίνωση του συνδέσμου.

«Όταν έναν άνθρωπο τον βλέπεις κάθε μέρα τον συνηθίζεις, αυτό συμβαίνει σε όλα τα πράγματα στη ζωή. Ο Παναγιώτης δεν ήταν από τα άτομα που απαξιώθηκαν, όμως σε αυτή τη χρονιά όλοι απαξιώθηκαν. Εμείς μιλάμε για τον ΠΑΟΚ, αυτό το φαινόμενο όμως είναι γενικό. Δεν είναι τυχαίο ότι παρά την οικονομική δυνατότητα της ομάδας, πολλοί δεν θέλουν να μείνουν. Όχι μόνο στο διοικητικό, είναι μία γεκινότερη συμπεριφορά, Δεν υπάρχει ένα θέμα που να μην υπάρχει κάποιος που θα γράψει κάτι αρνητικό, είναι ισοπεδωτικό αυτό το πράγμα. Δεν έχει σχέση η έλλειψη τίτλων, είναι και οι συνθήκες που ζει ο κόσμος, αλλά υπάρχει και μία τάση που μέσα από όλα τα μέσα έχει την ευκαιρία να εκρφραστεί ο πιο μίζερος, ο πιο αρνητικός, οι θετικοί χάνονται στην πληθώρα του αρνητισμού», ανέφερε στην αρχή, για να προσθέσει:

«Δεν ξέρω για παράδειγμα, πόσο θα αλλάξει η συμπεριφορά του κόσμου για τον Κώστα Ιωσηφίδη, αν θα έφευγε, θα έπρεπε να τιμηθεί ως ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που πέρασαν από ΠΑΟΚ. Παλαιότερα, που τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα, ο κόσμος ήταν εκεί και έλεγε πάμε για την επόμενη χρονια, τώρα ένα ματς είναι ικανό να διαλύσει το σύλλογο και αυτό είναι το χειορότερο και πρέπει να λυθεί. Όποιος αγαπάει τον ΠΑΟΚ πραγματικά, πρέπει να τον απασχολεί, δεν μπορεί να γίνεται αυτό. Δεν μπορούμε να πούμε ότι τα πράγματα στον ΠΑΟΚ είναι τραγικά, το ακούει κανείς από μακριά και νομίζει ότι κάτι τέτοιο συμβαίνει».

Κλείνοντας συμπλήρωσε: «Η ανακοίνωση είναι και για εμάς, κρίναμε ότι είναι ένα λάθος που το κάνουμε συνολικά. Όπως και ο κόσμος για παράδειγμα, όταν γίνεται κάτι στο γήπεδο ψάχνει να δει που φταίνε οι σύνδεσμοι, έχουμε την τάση να απαξιώνουμε τους πάντες. Ο λόγος που δεν αναδεικνύεται το καλό, είναι για να μη χρεωθείς, αν βγεις για κάποιον να πεις ότι προσφέρει θα πουν ότι τα παίρνεις. Έχω δει τόσα χρόνια, ανθρώπους από όλες τις βαθμίδες, κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τους συνδέσμους ότι δεν αγαπάνε το σύλλογο. Όταν όλοι έρχονται μαζί, όλες οι λύσεις βρίσκονται πιο εύκολα. Όταν είμαστε χωρισμένοι, μόνο τα αρνητικά αναδεικνύονται. Πιστεύω ότι πρέπει κάτι να αλλάξει, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα ζούμε κάθε χρόνο τη μέρα της μαρμώτας. Κάθε χρόνο θα λέμε ότι του χρόνου θα είναι καλύτερα και κάθε χρόνος θα είναι ίδιος».


Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ | ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ως Σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ Ελευθερίου-Κορδελιού θέλουμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Π
οικιλίδη και να τους ευχηθούμε καλό κουράγιο και δύναμη...
Επίσης με αφορμή τον άδικο χαμό του Παναγιώτη και τις εκδηλώσεις συμπαράστασης απο την οικογένεια του ΠΑΟΚ.
Θα θέλαμε ο Παναγιώτης να είναι το τελευταίο μέλος της οικογενείας του ΠΑΟΚ που η ΤΕΡΑΣΤΙΑ προσφορά του απο ενα μάλιστα πάρα πολύ δύσκολο πόστο θα γίνετε αντιληπτή κυρίως μετά θάνατον...
Θα πρέπει έστω και με αφορμή ένα τόσο δυσάρεστο γεγονός να μας κάνει όλους μας να γίνουμε σοφότεροι και να πάψουμε μέσα απο την καθημερινή τριβή και την κακεντρέχεια που διακρίνει την κοινωνία μας, να απαξιώνουμε τους ανθρώπους που παλέυουν για το μεγαλείο του αγαπημένου μας ΠΑΟΚ..
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ θα σε θυμόμαστε πάντα και μόνο για τα καλά σου και και την προσπάθεια σου να προστατέψεις τον κόσμο του ΠΑΟΚ υπο τις δυσκολότερες συνθήκες.
Ελπίζουμε η ανιδιοτελής προσφορά σου να αποτελέσει φάρο για όλους στην οικογένεια του ΠΑΟΚ.


ΠΑΟΚ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΘΕΛΩ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΜΟΥ ΕΠΑΝΩ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ Σ.Φ ΠΑΟΚ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ..
ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΣΚΕΠΑΖΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...