11/5/14

oxyro N2.252























4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League

Ατρόμητος - ΠΑΟΚ - 1-2

O ΠΑΟΚ  επικράτησε με 2-1 στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, παίρνοντας ένα σπουδαίο διπλό, το οποίο τον κρατά ζωντανό στη διεκδίκηση της κορυφής των πλέι οφ.

Η βαθμολογία των πλέι οφ…

ΟΜΑΔΕΣ ΑΓΩΝΕΣ ΒΑΘΜΟΙ
Παναθηναϊκός 4 10
ΠΑΟΚ 4 7
Αστ. Τρίπολης 4 4
Ατρόμητος 4 3

Γιώργος Γεωργιάδης
«Ο Ατρόμητος ήταν πολύ πιο παθιασμένος και φάνηκε να θέλει περισσότερο το παιχνίδι. Εάν ήταν καλύτερος ο Ατρόμητος στο πρώτο ημίχρονο σίγουρα θα είχαμε κι άλλα τέρματα στην πλάτη μας. Στο δεύτερο αλλάξαμε, παίξαμε όπως έπρεπε και πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη. Γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να κερδίζεις εδώ, για αυτό και είναι πολύ πιο σημαντική αυτή η νίκη για τον ΠΑΟΚ, που συνήθως δυσκολεύεται πολύ σε αυτό το γήπεδο. Το σημερινό πρώτο ημίχρονο δείχνουμε πολύ διάθεση για να πετύχουμε τον στόχο μας, αλλά έχουμε να αντιμετωπίσουμε πάρα πολλούς αντιπάλους. Μου είπαν ότι ο Σαλπιγγίδης σε ένα τετ α τετ δόθηκε οφ σάιντ, δόθηκε αυτό το πέναλτι στο τέλος, έχουμε κάρτες, έχουμε αφαιρέσεις βαθμών, έχουμε τραυματισμούς, αλλά προσπαθούμε να ξεπεράσουμε όλα αυτά τα εμπόδια. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο, αλλά όσο περνάει από το χέρι μας, εάν μπορούμε με δύο νίκες να καθορίσουμε την τύχη μας θα το προσπαθήσουμε όσο μπορούμε. Είναι πολύ δύσκολο, έχουμε δύο ακόμη παιχνίδια, θα το προσπαθήσουμε. Μείναμε ζωντανοί σήμερα και με το πέναλτι που έπιασε ο Γλύκος, ίσως εάν δεν γινόταν θα τελειώναμε».

Για την χρησιμοποίηση του Σαλπιγγίδη: «Κάθε προπονητής, όχι μόνο εγώ σκέφτεται και το θέμα της ξεκούρασης της διαχείρισης, Ο Σαλπιγγίδης ερχόμενης από τον πάγκο μπορεί να έχει καθοριστική παρουσία στο παιχνίδι, όπως κι έγινε».

Για τον Λίνο: «Ότι και να πω για τον Λίνο είναι λίγο. Ο ΠΑΟΚ του οφείλει πάρα πολλά, μακάρι να είχαμε 20 σαν αυτόν. Δίνει πάρα πολλά στην ομάδα».

Για τον Στοχ και το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας: «Χαίρομαι και για τον Στοχ. Έχουμε και θέμα στο κέντρο της άμυνας, ο Βίτορ δεν θα παίξει και στα δύο επόμενα παιχνίδια δεν θα έχουμε και τον Τζαβέλα που αποβλήθηκε. Εχουμε θέμα εκεί και θα το δούμε».

Παρατηρητής: Γεράσιμος Μαζαράκης (Κεφαλληνίας-Ιθάκης).
Τέταρτος διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών)
Βοηθοί: Δαμιανός Ευθυμιάδης (Πιερίας) και Πολυχρόνης Κωσταράς (Αιτωλ/νίας).
Διαιτητής: Δημήτρη Στυλιάρα (Αιτωλοακαρνανίας).

Ατρόμητος: Σηφάκης, Φυτανίδης Ταυλαρίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Δημούτσο, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο, Ναπολεόνι,  Παπαδόπουλος, Τζενάμο, Φωτάκης, Μπάλλας, Κιβρακίδης, Καραμάνος, Φάμπιο, Γεωργίου.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Μιγκέλ Βίτορ, Τζαβέλλας, Λίνο, Κάτσε, Νάτχο, Λάζαρ, Κίτσιου, Αθανασιάδης, Στοχ.Λούκας, Γιακουμής, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Σπυρόπουλος, Μάρτενς, Κουλούρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...