26/5/14

oxyro N2.265






 
















 

Playoffs Mικρός Τελικός για την  3η θέση

ΠΑΟΚ - Πανιωνίος - 81-63

O ΠΑΟΚ  μπροστά σε περίπου 1.500 θεατές και αφού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Παναγιώτη Ποικιλίδη, κέρδισε στο κλειστό της Πυλαίας τον Πανιώνιο με 81-63, για τα play offs της Basket League... με εύστοχα τρίποντα και φοβερό σερί  έκανε το 2-0 στις νίκες και πλέον χρειάζεται ακόμη ένα θετικό αποτέλεσμα για να κατακτήσει την τρίτη θέση. ο ΕΣΑΚΕ  βράβευσε τον Σούλη Μαρκόπουλο για το ότι συμπλήρωσε 600 αγώνες ως προπονητής στην μεγάλη κατηγορία.
«Πάνο ζεις για πάντα ΠΑΟΚτσής…» φώναξαν και ξαναφώναξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν στο γήπεδο! ενώ στην καρέκλα που κάθονταν ο Ποικιλίδης βρίσκονταν η φωτογραφία του και μία ανθοδέσμη που εναπόθεσε εκεί ο Μπάνε Πρέλεβιτς.

"Καλό ταξίδι γίγαντα" έγραφε ένα μεγάλο πανό με υπογραφή "PAOK FANS"

Σούλης Μαρκόπουλος
«Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, για έναν άνθρωπο που βοηθούσε τον ΠΑΟΚ από όλες τις πλευρές. Μπράβο για τους παίκτες μου που ήταν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Στο τρίτο δεκάλεπτο κάναμε βιαστικές ενέργειες και δώσαμε ευκαιρίες στον Πανιώνιο να τρέξει. Αυτά τα ματς με τον Πανιώνιο είναι σκληρά και δεν έχει τελειώσει τίποτα. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Η ψυχολογία στο μπάσκετ αλλάζει σε ένα σουτ. Ελπίζουμε να είμαστε το ίδιο ανταγωνιστικοί και στο επόμενο ματς".
Για την κούραση των παικτών του: «Ο παίκτης όταν μπαίνει μέσα θέλει να νικήσει και ξεχνά όλα τα άλλα. Βέβαια το κάθε κορμί έχει κάποιες αντοχές...».

Για την βράβευσή του από τον ΕΣΑΚΕ μια και ξεπέρασε τα 600 ματς ως προπονητής στην πρώτη κατηγορία: "Ευχαριστώ πολύ τον ΕΣΑΚΕ. Τα 600 ματς δεν τα ήξερα εγώ. Έκανα αυτό που ήθελα από μικρός και ευχαριστώ τον Θεό".

Γιώργος Δέδας
«Εκ μέρους της ομάδας μας, συλλυπητήρια στην οικογένεια ενός αγνού ΠΑΟΚτσή που αγαπούσε πολύ τον ΠΑΟΚ. Η διαφορά ήταν πλασματική, όταν τα ματς είναι κοντά κάποια μεγάλα σουτ και μια καλή άμυνα ξεκλειδώνει τα παιχνίδια. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας, να προετοιμαστούμε για το ματς της Πέμπτης και να τελειώσουμε τότε. Δεν νομίζω πως είχαμε άγχος, το καλό είναι πως απέναντι σε μια δουλεμένη ομάδα και όταν στο σκορ ήμασταν κοντά, δείξαμε ψυχικά αποθέματα. Έχουμε πάρει ένα προβάδισμα αλλά ο Πανιώνιος θα αντιδράσει. έχουμε το μαθηματικό πλεονέκτημα και τίποτε άλλο».

Δεκάλεπτα: 15-18, 40-33, 55-48, 81-63

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Πέιν 10, Κούπερ 13 (3), Χαραλαμπίδης 4, Τσόχλας 5 (1), Βουτσίτσεβιτς 2, Τσαιρέλης 14 (1), Δέδας 11 (2), Μαργαρίτης 13 (1), Καλλές, Μπόγρης 4, Κασελάκης 5 (1), Λιάπης.

Πανιωνίος (Σφαιρόπουλος): ΜακΚόλουμ 8, Σταμάτης, Ντούβνιακ 10 (2), Κάρτερ 16 (1), Μίλμπουρν 2, Αθανασούλας 6, Μπατής, Σπυρόπουλος, Λάνγκφορντ 14 (1), Μίσελ 3, Σίμτσακ 4, Σαλούστρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...