7/5/14

oxyro N2.248





















 
3η αγωνιστική των Πλέι οφ

Μείον τρία εσείς, τρίμπαλο εμείς!

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος - 3-0

O ΠΑΟΚ  κέρδισε τον Ατρόμητο με 3-0 στην Τούμπα και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στα φετινά πλέι οφ, με γκολ των Νάτχο, Στοχ και Βούκιτς...

Ολοκληρώθηκε και η 3η αγωνιστική των playoffs της Superleague, στον ΠΑΟΚ έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί λόγω της σκανδαλώδους απόφασης της ΕΠΟ για τα όσα συνέβησαν στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 3-0
Αστέρας - Παναθηναϊκός 1-3

Η βαθμολογία
1. Παναθηναϊκός 7
2. ΠΑΟΚ 4
3. Αστέρας 4
4. Ατρόμητος 3
* Από τον ΠΑΟΚ έχουν αφαιρεθεί 3 βαθμοί

Η επόμενη αγωνιστική (Κυριακή)
Παναθηναϊκός - Αστέρας (18.15)
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ (20.30)

Γιώργος Γεωργιάδης 
"Αν και δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και ήμασταν λίγο νωθροί τελικά είχαμε και λίγο παραπάνω τύχη από τα υπόλοιπα ματς των πλέι οφ και καταφέραμε να πάρουμε μία μεγάλη νίκη. Είναι η πρώτη φορά που κερδίζουμε τον Ατρόμητο στα paly off, είναι μία σκληρή και δύσκολη ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε και να νικήσουμε, τα υπόλοιπα ματς. Το πέναλτι απ’ ότι μου είπαν οι παίκτες μου ήταν καθαρό".
Για την αφαίρεση των βαθμών από τα play off: "Οι μείον τρεις βαθμοί είναι αδιανόητο να αφαιρούνται από τα play off. Στην Ελλάδα δεν δίνονται μείον βαθμοί. Σε ένα σύνολο 18 βαθμών να σου αφαιρούν τρεις είναι εξοργιστικό! Η ομάδα δέχεται πολύ μεγάλη πίεση με όσα γίνονται και η δική μας οικογένεια έχει κάνει λάθη. Γίνονται πολλές αδικίες πολλά προβλήματα και δεν είναι εύκολο να διαχειριστούν όλα αυτά οι παίκτες μου. Ωστόσο πρέπει να τα δώσουν όλα ως το τέλος γιατί δεν έχει κριθεί ακόμα τίποτα".
Για ενδεχόμενη επιπλέον τιμωρία στον Ινσαουράλδε: "Ο Ινσαουράλδε δεν είχε δείξει δείγματα ότι θα ξέφευγε η κατάσταση μετά το επεισόδιο με τον Ολυμπιακό. Δεν θα βγάλουμε και μόνοι μας τα μάτια μας στην ομάδα. Ας γίνουν όλα όπως πρέπει έξω από τον ΠΑΟΚ και να μην μας αδικούν και εμείς θα φροντίσουμε για τον δικό μας παίκτη. Ελπίζω να μην χάσουμε και άλλον παίκτη. Θα στηρίξουμε όσους μπορούν και θέλουν να τα δώσουν όλα ως το τέλος".
Για τη διαχείριση του ρόστερ: "Όλοι γνωρίζουμε που μπορεί ο κάθε ποδοσφαιριστής να αποδώσει καλύτερα. Τώρα μετράνε τα αποτελέσματα και οι νίκες δεν έχουμε χρόνο για άλλες σκέψεις. Είναι πολύ επίπονη η διαδικασία των play off. Θα θέλαμε να έχουμε περισσότερους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές αλλά είναι λιγότεροι απ’ ότι περιμέναμε. Έχουμε πολλούς τραυματίες. Με αυτούς θα προχωρήσουμε όσο μπορούμε. Ας είναι και από την ομάδα Νέων αρκεί να έχουν όρεξη να βοηθήσουν που αυτά τα παιδιά έχουν. Δεν θέλω να αναφερθώ σε ονόματα συγκεκριμένα αλλά έχουμε κάποια προβλήματα με κάποιους παίκτες".
Γιώτης Σταματόπουλος.
«Θεωρώ ότι δεν μπήκαμε με τον καλύτερο τρόπο στο παιχνίδι, αλλά είχαμε την τύχη που μας έλειπε στα προηγούμενα παιχνίδια και τον Γλύκο, που ήταν ο κορυφαίος παίκτης μας σήμερα. Εκμεταλλευτήκαμε τις δύο από τις τρεις καλές μας φάσεις και φτάσαμε στο 2-0 στο ημίχρονο. Στην επανάληψη είχαμε μια καλή στιγμή με τον Βούκιτς και καταφέραμε να κλειδώσουμε τη νίκη. Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για μας σήμερα».

Κοστίν Λάζαρ 
«Είναι δύσκολο να παίξουμε ποδόσφαιρο μετά τα όσα έγιναν, όμως η ζωή συνεχίζεται. Παίξαμε καλό ματς, αυτό που ξέρουμε, χωρίς πίεση. Δεχόμαστε επίθεση από παντού τον τελευταίο καιρό, με την ψυχολογία τη δική μας και του προπονητή να πλήττεται. Χρειαζόμαστε τη στήριξη από τον κόσμο, την οποία την έχουμε παρά τον θυμό του μετά την απώλεια του Κυπέλλου. Για εμένα ήταν δύσκολο, αφού τελειώνει το συμβόλαιό μου και ήθελα ν΄ αφήσω κάτι πίσω μου. Σωματικά και ψυχολογία είναι κουραστική διαδικασία για όλες τις ομάδες, βρίσκουμε, όμως, τη δύναμη να τα βγάλουμε πέρα. Είναι μία νίκη που θα μας δώσει αυτοπεποίθηση, σ΄ ένα παιχνίδι επιβίωσης για εμάς».

Μίροσλαβ Στοχ
«Τα νέα ήταν λυπηρά για εμάς και ήταν δύσκολες οι συνθήκες πριν το παιχνίδι. Η δουλειά μας είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο κι από ένα λάθος που δεν είναι δικό μας βρεθήκαμε από τους τέσσερις πόντους στον έναν. Έχουμε την ποιότητα να είμαστε πρώτοι στα πλέι οφ. Ο προπονητής κάνει καλή δουλειά και σαν ομάδα παίζουμε καλύτερα. Όταν καθημερινά γίνεται δουλειά, αυτή βγαίνει στα παιχνίδια»

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Λίνο (88' Πόζογλου), Τζαβέλλας, Βίτορ, Κάτσε, Νάτχο, Λάζαρ, Σαλπιγγίδης (75' Σπυρόπουλος), Στοχ (60' Βούκιτς), Αθανασιάδης. 

Ατρόμητος: Τζενάμο, Γιαννούλης, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γεωργίου (68' Ναπολεόνι), Παπαδόπουλος, Μπάλλας (46' Ούμπιντες), Καραμάνος, Δημούτσος και Γκαρσία (74' Φωτάκης).

Βοηθοί: Δημήτρη Τάτση (Ηπείρου) και Κωνσταντίνο Ποντίκη (Πρέβεζας).
Τέταρτος διαιτητής: 
Αλέξανδρος Αρετόπουλος (Τρικάλων).
Παρατηρητής:
Φραγκίσκος Σωμαρακάκης (Αθηνών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...