24/5/14

oxyro N2.264













Σ.Φ ΠΑΟΚ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ

Oι Άνθρωποι πεθαίνουν μόνο όταν τους ξεχάσεις... 

Kαλό ταξίδι, αδελφέ μας Παναγιώτη  για πάντα στις καρδιές μας!











Παναγιώτης Ποικιλίδης «έφυγε» νωρίς.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θυμίζει…

«Πόσο δύσκολο είναι να συνειδητοποιήσει κανείς πως ο Παναγιώτης Ποικιλίδης δεν είναι πια κοντά μας… Αυτός ο δυνατός, περήφανος, ευθυτενής άνθρωπος με την περισσή ρώμη, τη λεβεντιά και το χαμόγελο.

Σπουδαίος αθλητής, πρωταθλητής της ελληνορωμαϊκής πάλης στα υπερβαρέα, ο Παναγιώτης Ποικιλίδης συμμετείχε σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες. Το 1984 στο Λος Αντζελες ήταν τέταρτος, το 1992 στη Βαρκελώνη όγδοος στα βαρέα και το 1996 στην Ατλάντα ήταν πέμπτος Ολυμπιονίκης στα 130κ. Ποτέ δεν ξέχασε ότι το 1984 έχασε το ολυμπιακό μετάλλιο στις λεπτομέρειες, αν και ήταν ο μόνος που κέρδισε το χρυσό Ολυμπιονίκη της κατηγορίας του.

Στη συλλογή του έχει και δύο μετάλλια, χάλκινο το 1987 και χρυσό το 1991, από Μεσογειακούς Αγώνες. Επίσης, κατέλαβε την 4η θέση δύο φορές (1991, 1993) σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς και την 6η θέση σε παγκόσμιο πρωτάθλημα (1986). Το 1983 κατέκτησε χρυσά μετάλλια στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων στην ελευθέρα και ελληνορωμαϊκή πάλη.

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης γεννήθηκε στην Καλαμαριά το 1965. Ηταν αθλητής του ΒΑΟ, όπως κι ο αδελφός του Γιώργος, τέσσερα χρόνια μεγαλύτερός του. Αυτός τον μύησε στα ταπί, από νωρίς, από το 1981. Με ύψος 1,88, δύναμη και μακριά χέρια, η κλίση του δεν του έδινε περιθώρια για άλλες επιλογές.

Ασχολήθηκε με τα κοινά στο δήμο Καλαμαριάς (αντιδήμαρχος το 1999 και το 2005), λάτρευε το μπάσκετ και το ψάρεμα και όταν αποφάσισε να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ, το έκανε ψυχή τε και σώματι. Το 2000 μάλιστα, επανίδρυσε το τμήμα πάλης του ΠΑΟΚ το οποίο είχε καταργηθεί από την περίοδο της Κατοχής. Από το 2007 βρισκόταν στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Έχει δύο κόρες, την Αναστασία και την Πηνελόπη και ένα γιο, τον Αλέξανδρο».

ΠΑΕ ΠΑΟΚ
«Σε βαθύ πένθος βρίσκεται η οικογένεια του ΠΑΟΚ, καθώς ο Παναγιώτης Ποικιλίδης δεν κατάφερε να βγει νικητής από την τελευταία, πιο δύσκολη μάχη του. Το Μέλος της Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ μετά την εγχείρηση καρδιάς, στην οποία υποβλήθηκε, παρουσίασε επιδείνωση στην υγεία του και τελικά “έφυγε” σε ηλικία 48 ετών.

Συντετριμμένοι μετά την θλιβερή είδηση, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης και σύσσωμο το ΔΣ μετέφεραν τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης.
«Ο Σύνδεσμος Φίλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Ποικιλίδη. Ο άδικος χαμός του μας έχει συγκλονίσει και στενοχωρήσει πάρα πολύ.
Πριν λίγες μέρες ήταν όταν είχαμε βρεθεί στη Θεσσαλονίκη πριν τον τελικό. Απίστευτο! Πάντοτε τον ευχαριστούσαμε που κρατούσε επαφή μαζί μας εδώ στην Αμερική. Ήταν ο συνδετικός μας κρίκος με την ΠΑΕ και με τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Ήταν ένας καλός άνθρωπος, ήταν ένας καλός φίλος. Για εμάς ο Παναγιώτης θα ζει για πάντα στις μνήμες μας. Ο Θεός να τον αναπαύσει. PAOK FAN CLUB OF NEW YORK».

Σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ:
«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Ποικιλίδη για τον άδικο και πρόωρο χαμό του. Ακόμη ένας μάγκας ΠΑΟΚτσής έφυγε μεγαλώνοντας έτσι τον ασπρόμαυρο ουρανό. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει Γίγαντα και Αδερφέ μας. Καλό ταξίδι».

Η ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών για τον Ποικιλίδη
“Το σοκ και η οδύνη είναι τεράστια για την απώλεια του Παναγιώτη Ποικιλίδη. Πάντα δίπλα μας στις αποστολές και την καθημερινότητα, πάντα πρόθυμος να μας συμπαρασταθεί και να μας υποστηρίξει, ο Παναγιώτης ήταν ένα πραγματικό μέλος της οικογένειάς μας.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές είμαστε συντετριμμένοι για τον απροσδόκητο χαμό του και θα μας λείψει η παρουσία του δίπλα μας. Ο Παναγιώτης, ως άνθρωπος του αθλητισμού και μάλιστα σε υψηλότατο επίπεδο, είχε πάντα τον τρόπο να μας δώσει κίνητρο.
Θα είμαστε δίπλα σην οικογένειά του, όπως εκείνος ήταν πάντα δίπλα μας. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους. Καλό ταξίδι φίλε Παναγιώτη…
Ποδοσφαιριστές ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Τμήμα γυναικείου χάντμπολ του ΠΑΟΚ:
"Το τμήμα γυναικείου χάντμπολ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη Ποικιλίδη για τον αδόκητο χαμό του. Ο Παναγιώτης υπήρξε στενός φίλος και συνεργάτης και σε ότι του ζητήθηκε κατά καιρούς ήταν πάντα δίπλα μας. Καλό Παράδεισο"

Σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ: 
 «Το Δ.Σ. βετεράνων ποδοσφαιριστών ΠΑΟΚ και τα μέλη του, εκφράζουν την λύπη τους για τον θάνατο του Ολυμπιονίκη και μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ποικιλίδη Παναγιώτη.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του. ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΓΑΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕ ΠΑΟΚΤΣΗ!!! ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ».

Σύλλογος βετεράνων καλαθοσφαιριστών του ΠΑΟΚ.
«Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του Παναγιώτη και στους οικείους του!!! Θα τον θυμόμαστε για πάντα».

Σούπερ Λιγκ
«O πρόεδρος της Super League Γιάννης Μώραλης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αρχής εκφράζουν τη θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Παναγιώτη Ποικιλίδη και απευθύνουν στους οικείους του, αλλά και την ποδοσφαιρική οικογένεια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, θερμά συλλυπητήρια».

ΕΠΟ: 
«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Παναγιώτη Ποικιλίδη και την ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΑΟΚ. Η αδόκητη απώλειά του αφήνει ένα μεγάλο κενό στον ελληνικό αθλητισμό, τον οποίο ο Παναγιώτης Ποικιλίδης υπηρέτησε και εκπροσώπησε επί σειράν ετών με εντιμότητα, θέρμη και συνέπεια, κατακτώντας διακρίσεις στους ολυμπιακούς αγώνες του Λος Άντζελες και της Ατλάντα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ο ΑΣ σε συλληπητήρια ανακοίνωση του αναφέρει:
« Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του χαμού του Ολυμπιονίκη, μέλους του ΑΣ ΠΑΟΚ και επί σειρά ετών μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Παναγιώτη Ποικιλίδη το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συνήλθε εκτάκτως και αποφάσισε :
1. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.
2. Να παραστεί σύσσωμο στην κηδεία του.
3. Να κατατεθεί στεφάνι».

Το τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου:
“Όταν χάνεται ένας νέος άνθρωπος τόσο ξαφνικά και άδικα, ο πόνος είναι μεγάλος.
Όταν αυτός ο άνθρωπος είναι μέλος της οικογένειά μας, της μεγάλης οικογένειας του ΠΑΟΚ,ο πόνος γίνεται οδύνη.
Καλό κουράγιο στη σύζυγο και κυρίως στα παιδιά και καλό Παράδεισο σε σένα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΟΙΚΙΛΙΔΗ.....
Ο υπεύθυνος του τμήματος κ. Γώργος Προύσαλης,
Ο προπονητής της ομάδας κ. Αλέξανδρος Κατηκαρίδης
Οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας και των ακαδημιών
Ο υπεύθυνος γραφείου τύπου κ.Αλέξανδρος Φράγκου
Θεσσαλονίκη 24/05/14
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ”

Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή
«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για το θάνατο του Ολυμπιονίκη Παναγιώτη Ποικιλίδη, το δεύτερο «χτύπημα» που δέχτηκε η αθλητική και η Ολυμπιακή οικογένεια της χώρας μέσα σε λίγες ημέρες, μετά τον άδικο χαμό της πρωταθλήτριας της ρυθμικής γυμναστικής Άννας Πολλάτου.

Ο Παναγιώτης Ποικιλίδης υπήρξε ένας σπουδαίος παλαιστής, όπως και ο  αδερφός του Γιώργος και εκπροσώπησε τη χώρα μας σε τέσσερις Ολυμπιακούς Αγώνες με τη μεγαλύτερη επιτυχία της καριέρας του να την πετυχαίνει στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες, το 1984, όταν σε ηλικία 19 ετών, κατέκτησε την 4η θέση στην ελληνορωμαϊκή πάλη.

Το 1996 στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ατλάντα είχε φτάσει στην 5η θέση της ελληνορωμαϊκής, ενώ είχε επίσης είχε και δύο όγδοες θέσεις, το 1984 στην ελευθέρα και το 1992 στην ελληνορωμαϊκή.
Η αθλητική οικογένεια της χώρας θα τον θυμάται πάντα, για τους σπουδαίους του αγώνες, το πλατύ του χαμόγελο και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή θέλει να εκφράσει την αμέριστη συμπαράσταση στην οικογένεια και στους οικείους του και ο Πρόεδρος Σπύρος Καπράλος έδωσε εντολή να κυματίζουν μεσίστια οι σημαίες στα γραφεία της ΕΟΕ στο Χαλάνδρι, στο Παναθηναϊκό Στάδιο και στις εγκαταστάσεις στην Αρχαία Ολυμπία.

Επίσης η ΕΟΕ θα εκπροσωπηθεί στη νεκρώσιμη ακολουθία και θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην επόμενη Ολομέλεια».

ΠΑΕ Άρης
«Η ΠΑΕ Αρης εκφράζει την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του Ολυμπιονίκη Παναγιώτη Ποικιλίδη και συλλυπείται θερμά του οικείους του και την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΠΑΕ Απόλλων 1926
«Η Π.Α.Ε. Απόλλων 1926 εκφράζει την οδύνη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Παναγιώτη Ποικιλίδη για τον άξαφνο θάνατο του 49χρονου ολυμπιονίκη της πάλης και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΠΑΕ Εργοτέλης
«Σύσσωμη η οικογένεια του Εργοτέλη εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Ολυμπιονίκη και μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Παναγιώτη Ποικιλίδη.
Τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκλιπόντος, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και στην ελληνική πάλη, που έχασε ένα από τα πλέον εξέχοντα μέλη της».

ΠΑΕ Ατρόμητος:
«Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Σπανός και το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος απευθύνουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για το θάνατο του Ολυμπιονίκη μας Παναγιώτη Ποικιλίδη, ενός ανθρώπου που κέρδισε πολλές μάχες δοξάζοντας τον ελληνικό αθλητισμό αλλά έχασε αδόκητα τη πάλη με αντίπαλο τη ζωή αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό.
Στην οικογένειά του αλλά και στην «οικογένεια» της ΠΑΕ ΠΑΟΚ την οποία υπηρέτησε με εντιμότητα και αφοσίωση εκφράζουμε τη βαθιά θλίψη μας για την αναπάντεχη απώλεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΠΑΕ ΟΦΗ:
«Η ΠΑΕ ΟΦΗ συλλυπείται θερμά την οικογένεια του ΠΑΟΚ και του Παναγιώτη Ποικιλίδη για τον πρόωρο και άδικο χαμό του»

Π.Α.Ε. Πλατανιάς:
«εκφράζει την οδύνη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Παναγιώτη Ποικιλίδη και στην ποδοσφαιρική οικογένεια του ΠΑΟΚ για τον άξαφνο θάνατο του 49χρονου ολυμπιονίκη της πάλης και -ιδιαίτερα αγαπητού- μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...