4/5/14

oxyro N2.246





 



















 
Superleague 2ης αγωνιστική των play offs

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ - 1-1

Ο ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των play offs της Super League πήρε ισοπαλία με 1-1 στο "Απ. Νικολαΐδης" από τον Παναθηναϊκό και παρέμεινε στην 1η θέση της βαθμολογίας των play offs... έκανε καλή εμφάνιση, μπήκε δυνατά στην Λεωφόρο, βρέθηκε πίσω στο σκορ από στημένη φάση, αλλά στην επανάληψη   ισοφάρισε σε 1-1 με τον Σαλπιγγίδη . Ο αγώνας ξεκίνησε με μισή ώρα καθυστέρηση λόγω επεισοδίων μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων.

Γιώργος Γεωργιάδης
«Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση όχι υψηλής ποιότητας. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Βούκιτς. Ο Παναθηναϊκός πάλι με ένα στημένο προηγήθηκε. Πέρα από την ικανότητά του αυτή την εποχή είναι και τυχερός και με μία ευκαιρία προηγήθηκε. Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία με τον Σαλπιγγίδη, και στο τέλος καταφέραμε και ισοφαρίσαμε. Οι παίκτες έδειξαν μεγάλη θέληση, αλλά αν δούμε τα δύο πρώτα παιχνίδια, εάν ήμασταν περισσότερο τυχεροί θα έπρεπε να είχαμε κάτι παραπάνω. Όλα είναι ανοιχτά πλέον. Τις στημένες φάσεις τις δουλεύουμε αρκετά. Ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή είναι σε καλό φεγγάρι. Εμείς περάσαμε δύσκολα αυτές τις ημέρες. Οι παίκτες δείχνουν θέληση, υγεία και στο τέλος θα τα καταφέρουμε πιστεύω».

Γιώτης Σταματόπουλος
«Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν εναντίον της ροής του αγώνα. Είχαμε καλές προϋποθέσεις στο πρώτο για γκολ με κορυφαία την ευκαιρία του Βούκιτς με την κεφαλιά που βγήκε άουτ. Πάλι δεχθήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση. Τι να πούμε… Η ομάδα συνέχισε, έδειξε χαρακτήρα και νομίζω ότι έπρεπε να ισοφαρίσουμε στη φάση του Σάλπι στο τετ α τετ, αλλά τελικά το καταφέραμε λίγο αργότερα», είπε στη Nova, ο συνεργάτης του Γιώργου Γεωργιάδη και πρόσθεσε: «Η ισοπαλία απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει καλή χρονιά δεν είναι άσχημο αποτέλεσμα. Θέλαμε τη νίκη, αλλά και ο βαθμός είναι καλός. Συνεχίζουμε...»

Στέφανος Αθανασιάδης
«Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια που κάναμε. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω ότι έπρεπε να είμαστε λίγο περισσότερο συγκεντρωμένοι στα στημένα, γιατί Παναθηναϊκός είναι πολύ καλός εκεί. Πετύχαμε το γκολ με τον Σαλπιγγίδη και ισοφαρίσαμε. Στο τέλος πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη θέση των πλέι οφ. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός. Δεν ήρθαμε για την ισοπαλία, αλλά για τη νίκη. Στο τέλος πιστεύω ότι ο κάθε βαθμός είναι σημαντικός, κάθε αγωνιστική είναι σημαντική. Θα προσπαθήσουμε με πάθος να κερδίσουμε και τον Ατρόμητο. Είναι καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά θα προσπαθήσουμε για τους τρεις βαθμούς. Ο κόσμος παίζει μεγάλο ρόλο στο γήπεδό μας, είναι πρόβλημα που δεν θα είναι στο γήπεδο, αλλά εμείς θα μπούμε σαν να είναι δίπλα μας για να πάρουμε βαθμούς και στο τέλος την πρώτη θέση. Ξέρω ότι θα τα καταφέρουμε στη συνέχεια».

Η βαθμολογία των πλέι οφ

Τα σημερινά αποτελέσματα
 

Αστέρας - Ατρόμητος- 1-0
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ- 1-1

Η βαθμολογία
1. Αστέρας 4
2. ΠΑΟΚ 4
3. Παναθηναϊκός 4
4. Ατρόμητος 3

Η επόμενη αγωνιστική
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος (18.15)
Αστέρας - Παναθηναϊκός (20.30)


Παναθηναϊκός: Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Χουχούμης, Σίλντενφελντ, Κουτρουμπής, Μέντες (81' Κλωναρίδης), Ζέκα, Καρέλη (62' Λαγός), Πράνιτς, Πέτριτς (55' Ατζαγκούν), Μπεργκ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Λίνο (85' Τζαβέλλας), Κάτσε, Λάζαρ (59' Σαλπιγγίδης), Νάτχο, Βούκιτς (69' Κουλούρης), Στοχ και Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...