29/1/13

oxyro N1.928

 

























Χάντμπολ   A1  11η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Αεκ - 29-25
Η ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ μπροστά σε 800 οπαδούς μας   διέλυσε  την ΑΕΚ με 29-25 ανεβαίνοντας έτσι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, οι οπαδοί μας ζήτησαν με τα συνθήματα τους "πρωτάθλημα ξανά"
Στέλιος Υετίων
"Μεγάλη νίκη, μεγάλη ψυχή από τα παιδιά. Κάναμε αυτά που είπαμε, περιορίσαμε στο πρώτο μέρος τους αιφνιδιασμούς της ΑΕΚ και είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση αποφεύγοντας τα πολλά λάθη. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την προσπάθεια", τόνισε αρχικά ο κόουτς του ΠΑΟΚ και πρόσθεσε ότι "πλέον μπαίνουμε δυναμικά στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υποστήριξη, τον θέλουμε κοντά μας για να του χαρίζουμε χαρές. Από μεθαύριο πρέπει να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά".
Θοδωρή Πετρίδη
«Αφιερώνουμε τη νίκη στον προπονητή μας που έχει αύριο τα γενέθλια του και στον υπέροχο κόσμο που δημιούργησε πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Παίξαμε δυνατά στην άμυνα και έξυπνα στην επίθεση, πετυχαίνοντας εύκολα γκολ στην κόντρα, όντως σήμερα είχα μία γεμάτη μέρα, πολύ ευχάριστη. Κερδίσαμε στο ντέρμπι, πέρασα και στο μάθημα! Αυτό που είναι πολύ σημαντικό, είναι ότι όλα τα παιδιά σήμερα αγγίξαμε σχεδόν το τέλειο. Η όρεξη μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν ανοίγει τώρα, ήταν ανοιγμένη από την αρχή. Θα δουλέψουμε σκληρά για να έχουμε την ανάλογη συνέχεια".
Τα δεκάλεπτα: 4-4, 10-8, 15-11, 19-14, 23-17, 29-25 

Δίλεπτες αποβολές: 4-7
Πέναλτι: 2/3 - 3/4
Διαιτητές: Κατσίκης – Μιχαηλίδης 

ΠΑΟΚ (Υετίων): Ζάγκας, Παλάσκας 3, Γουργούμης, Κοκώνης 6, Π. Αποστολίδης, Ιλερής, Ορφανουδάκης, Πετρίδης 5, Ιωαννίδης 3, Τσακίρης 6, Περβανάς, Τσάτσος 3, Καράγγελος, Τσίλης, Σεβαστίδης 3, Κεσίδης 

Αεκ (Αρβανίτης): Καφφάτος, Μπακαούκας 5, Γεωργιάδης 6, Αλβανός 1, Μπαλωμένος 5, Παπαδόπουλος 3, Ναουμίδης, Σύγγαρης, Τσαούσης 4, Τσακνής, Χερουβείμ, Κουρέτα, Γιαννόπουλος 1, Οικονόμου, Ασαρίδης, Παπαδιονυσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...