14/1/13

oxyro N1.919












































 








































 



 









































    
Superleague  Αγωνιστική: 17η 

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος - 0-0
O ΠΑΟΚ μπροστά σε 10.000 φίλους του παραχώρησε ισοπαλία με 0-0 στον Ατρόμητο και πέταξε άλλους δύο βαθμούς μέσα στην Τούμπα, είχε τη συντριπτική κατοχή της μπάλας αλλά ο Ατρόμητο  θύμισε μικρή ομάδα καθώς ταμπουρώθηκε στο μισό γήπεδο , αυτή η κατοχή της μπάλας δεν είχε καμιά ουσία. Ο Στέφανος Αθανασιάδης βραβεύτηκε από την ΠΑΕ σαν καλύτερος παίκτης της περασμένης σεζόν αλλά και για το best goal που πέτυχε παίκτης του ΠΑΟΚ το 2012.
Γιώργος Δώνης
Για την απώλεια των βαθμών, επισήμανε: «Καταρχάς είμαστε στρεσαρισμένοι διότι στα αποδυτήρια συνέβη ένα απρόβλεπτο γεγονός. Ο Χακόμπο υπέστη ένα σοκ, μια και το γόνατό του πρήστηκε. Πρήστηκε κοντά στον τετρακέφαλο. Είναι δύσκολη περίπτωση. θα πάει στο νοσοκομείο και ελπίζουμε να αναρρώσει γρήγορα και να έρθει πιο γρήγορα κοντά μας.

»Στην ανάλυση του αγώνα, έχω να πω ότι υπάρχουν ορισμένα γεγονότα. Επαιξε ο 2ος με τον 3ο της βαθμολογίας, αλλά μόνο μια ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο, η δικιά μας. Ο Ατρόμητος κατάφερε μόνο να καταστρέψει το ποδόσφαιρο, όπως έκανε κι η ΑΕΚ εδώ στην έδρα μας. Σε αυτό το κομμάτι δυσκολευτήκαμε, ειδικότερα στην αντίπαλη περιοχή.

»Μας έλειπε τόσο το απρόβλεπτο στοιχείο, αλλά και το ότι έπρεπε να δημιουργήσουμε τον παίκτη παραπάνω και να είχαμε καλύτερες επιλογές. Οταν μπήκε ο Πέλκας δημιουργήσαμε κάποιες μεγαλύτερες απειλές, με σημαντικότερη εκείνη του Σταφυλίδη που δεν τελείωσε τη φάση. Είναι αναγκαίο να δουλέψουμε περισσότερο, στην προπόνηση, το πώς να αντιμετωπίζουμε, πώς να βρίσκουμε τρόπους και πώς να κάνουμε σέντρες απέναντι σε τέτοιες ομάδες. Πρέπει να δημιουργούμε περισσότερες φάσεις και να βάζουμε γκολ».

Σε ερώτηση για την επιστροφή του Γκαρσία και πότε τελικά θα γίνει πράξη, απάντησε: «Περιμένω από τον Πάμπλο να κάνει συνεχόμενες προπονήσεις. Ακόμη κι όταν γύρισε από τις διακοπές τους, που ήταν περισσότερες μέρες από τους υπόλοιπους, μετά από δύο μέρες προπόνησης έκανε ξανά ατομικό πρόγραμμα. Εμείς θέλουμε να γίνει ενεργό μέλος της ομάδας, θέλουμε την ποιότητά του μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος».

Για την διάσπαση της άμυνας του Ατρομήτου και γιατί δεν έγιναν σουτ κι έγιναν σέντρες, ο Δώνης είπε: «Πρέπει να αναλύσουμε λίγο τα γεγονότα. Εμείς παίζουμε 4-3-3 με δύο επιθετικά χαφ, τον Φωτάκη και τον Λάζαρ. Ο πρώτος ήταν τιμωρημένος κι ο άλλος τραυματίστηκε. Γι΄ αυτό κι αγωνιστήκαμε με δύο παίκτες κατ΄ ανάγκη, τον Σταφυλίδη που έπαιξε για πρώτη φορά εκεί και τον Λόρενς στο δεύτερο μέρος. Επίσης πρέπει να προσθέσουμε και την τιμωρία του Βιβιάν.

»Από το πρώτο ημίχρονο είχα στο μυαλό μου να περάσω τον Κατσουράνη πιο μπροστά και τον Ιντζίδη μέσα στην άμυνα, όμως η τόσο καλή παρουσία του, δε μου άφησε τη δυνατότητα να το κάνω. Ο Κατσουράνης ήταν καταπληκτικός σε αυτήν τη θέση. Μετά η είσοδος του Πέλκα έδωσε κάτι διαφορετικό και γι΄ αυτό τον κράτησα μέχρι το 83΄ πίσω. Η προσπάθεια έγινε, δεν είμαστε όμως ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Πρέπει να βρίσκουμε τρόπους απέναντι σε τόσο μαζεμένες άμυνες πίσω που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο».

Για τις μεταγραφές επισήμανε: «Χρειαζόμαστε τουλάχιστον έναν μεσοεπιθετικό, θα είμαι ευχαριστημένος αν είναι δύο. Γίνεται προσπάθεια από τον τεχνικό διευθυντή και τον γενικό διευθυντή, από όλους μας… Υπάρχουν επιλογές και περιμένουμε κι εμείς τις εξελίξεις. Αλλες κοστίζουν ακριβά, άλλες όχι. Θα δούμε που θα καταλήξουμε. Θέλουμε παίκτες με κάτι διαφορετικό, όπως ο Κατσουράνης, για να στήσουμε μια ομάδα που να δείχνει πράγματα και να ευχαριστιόμαστε».

Τέλος για τον Λάζαρ είπε ότι… κληρονόμησε ένα χτύπημα και ότι αύριο το απόγευμα θα γνωστοποιηθεί το αποτέλεσμα της μαγνητικής.
Λίαμ Λόρενς

Για τον αγώνα: «Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε έναν αντίπαλο που όλοι του οι παίκτες ήταν πίσω από τη μπάλα. Αυτό μας δυσκόλεψε ακόμη πιο πολύ. Όταν δεν κερδίζεις πάντα είναι ένα πρόβλημα, αλλά ο αντίπαλος ήταν διαρκώς πίσω από τη μπάλα».

Για τη συνέχεια: «Ξέρουμε ότι ακολουθούν δύσκολα ματς, είναι μία δύσκολη χρονική περίοδος. Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση, αλλά όλοι είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να ανταποκριθούμε. Είναι σημαντικό που δεν χάσαμε, αλλά είμαστε στεναχωρημένοι που δεν κερδίσαμε». 

Έργκους Κάτσε
Για το αποψινό ματς: «Ήμασταν καλύτεροι, είχαμε κατοχή, ο Ατρόμητος είχε όλους τους παίκτες πίσω από το κέντρο και αυτό δυσκόλεψε τα πράγματα για εμάς, που μας έλειψε η τελική φάση».

Αν ο ΠΑΟΚ επηρεάστηκε από την ήττα από την Καλλιθέα: «Δεν πιστεύω ότι μας επηρέασε πολύ αυτό. Στην Τούμπα η ισοπαλία για εμάς είναι σαν ήττα. Θέλαμε να κερδίσουμε. Τι να κάνουμε; Συνεχίζουμε».

Για τη σημασία του αποτελέσματος με τον Ατρόμητο: «Το αφήνουμε αυτό το ματς. Κοιτάμε το επόμενο με τον Αστέρα Τρίπολης το οποίο πρέπει να κερδίσουμε για να αυξήσουμε τη διαφορά».

Αν περίμεναν την αμυντική τακτική του Ατρόμητου: «Ξέραμε ότι θα κλειστεί ο Ατρόμητος. Και άλλες ομάδες το έκαναν αυτό. Προσπαθήσαμε να παίξουμε κάθετα, αλλά με τους έντεκα αντιπάλους πίσω από το κέντρο δύσκολα μπορείς να κάνεις κάτι»
Δημήτρης Πέλκας

Για τον αγώνα: «Προσπαθήσαμε να έχουμε τον έλεγχο σε όλο το ματς. Ο Ατρόμητος μας περίμενε στο δικό του μισό. Με κάποιες σέντρες προσπαθήσαμε να διασπάσουμε την άμυνα του και να δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Μας αφήνει μία πικρία το αποτέλεσμα. Να ευχαριστήσω τον κόσμο που για μία ακόμη φορά βρέθηκε κοντά μας. Συνεχίζουμε για να είμαστε έτοιμοι κόντρα στην Τρίπολη».

Για τα στοιχεία που δεν βγήκαν στον ΠΑΟΚ: «Δεν είχαμε πολλές μέρες για να δούμε τον Ατρόμητο, λόγω του αγώνα του Κυπέλλου. Όλα τα ματς είναι ξεχωριστά, σε κάθε ματς προσπαθούμε να κάνουμε αυτά που μας ζητά ο προπονητής. Έχουμε το δικό μας στιλ παιχνιδιού. Η ομάδα είναι καινούρια, ο προπονητής έχει τη δική του φιλοσοφία, σιγά σιγά την καταλαβαίνουμε, όσο περνά ο καιρός θα παίρνουμε αυτά τα αποτελέσματα, είτε είμαστε καλοί είτε όχι».

Για τη συνέχεια: «Ο Ολυμπιακός είναι πιο μακριά, αλλά πρέπει να έρθουμε κοντά του. Το ματς της Τρίπολης είναι πολύ σημαντικό, για να αυξήσουμε και τη διαφορά από τις ομάδες που είναι πίσω μας. Από αύριο θα είμαστε συγκεντρωμένοι σε όσα μας πει ο προπονητής για να τα βγάλουμε μέσα στο γήπεδο».
ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Λίνο, Λόρενς, Σταφυλίδης, Σουμπίνιο, Ιγκλέσιας, Γιαννούλης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΒΟΗΘΟΙ : Φραγκιαδάκης (Δωδεκανήσου) - Γεωργιάδης (Κοζάνης)
ΠΑΟΚ : Γλύκος, Αποστολόπουλος (88 Γιάννου), Κατσουράνης, Κατσικάς, Λίνο, Σταφυλίδης, Κάτσε, Λάζαρ (46 Γεωργιάδης), Λόρενς (72 Πέλκας), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Δημούτσος, Σουμπίνιο (74 Καραγκούνης), Επστάιν (90 Πίτου Γκαρσία), Μπρίτο (86 Λαζαρίδης), Κούτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...