12/1/13

oxyro N1.917














 
Κυπελλο Ελλάδος
 
Καλλιθέα - ΠΑΟΚ - 2-0
Γιώργος Δώνης

Για τον αγώνα: "Αυτό που έγινε στο αποψινό παιχνίδι είναι ένα τυχαίο γεγονός. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και αυτή είναι η διαφορά με το μπάσκετ. Στο μπάσκετ κερδίζει πάντα ο καλύτερος, ενώ στο ποδόσφαιρο δεν συμβαίνει πάντα αυτό. Το αποψινό ήταν ένα από τα πολύ καλά μας παιχνίδια μέχρι το 75΄, σε έναν άθλιο αγωνιστικό χώρο. Δυστυχώς στη συνέχεια πάθαμε μπλακ άουτ. Θεωρώ ότι με τον τρόπο που παίζουμε και βελτιωνόμαστε θα καταφέρουμε να ανατρέψουμε το σκορ στη ρεβάνς και να πάρουμε την πρόκριση".

Για το λάθος του Βιβιάν: "Ο Βιβιάν έκανε ένα  καταπληκτικό παιχνίδι σήμερα, δείχνει στα ματς που έχει πάρει ότι είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής. Στη φάση του πέναλτι νομίζω ότι τον αδίκησε η μπάλα. Ίσως μπορούσε να αποφύγει το πέναλτι και να μη μείνουμε με δέκα παίκτες, όμως αυτές είναι στιγμιαίες αντιδράσεις. Η απώλειά του είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο".

Καλλιθέα:
Μιχελής, Φερέιρα, Ντακόλ, Φαγιέ, Μουσταφίδης, Χριστοφιλέας, Ατματσίδης, Σταύρου, Βιγιαρέχο, Αρβανίτης, Κατσικογιάννης.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Αποστολόπουλος, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Βιβιάν, Κατσουράνης, Κάτσε, Φωτάκης, Λάζαρ, Γεωργιάδης, Αθανασιάδης

Διαιτητής  Λαμπρόπουλος από την Ηλεία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00