7/1/13

oxyro N1.915








































 
Πανθρακικός - ΠΑΟΚ - 1-4

O ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος σ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα και διέλυσε τον Πανθρακικό με 1-4 και ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το 2013...
Γιώργος Δώνης  
«Μετά από μια διακοπή πάντα υπάρχει το άγχος για το πώς θα παρουσιαστεί η ομάδα μας, αλλά και ο αντίπαλός μας. Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, κάναμε παρόμοια λάθη όπως στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ. Είχαμε λάθη στην ανάπτυξη, κάναμε πολλά λάθη και δώσαμε ανοιχτό γήπεδο στον Πανθρακικό

»Μετά ισορροπήσαμε το ματς, αν κι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι λόγω της ευκαιρίας τού σαλπιγγίδη, του αυτογκόλ και του χαμένου πέναλτι. Όλα αυτά σε αγχώνουν».

Για το τι είπε στην ανάπαυλα του αγώνα, στα αποδυτήρια, απάντησε: «Είπα στο ημίχρονο ότι είναι αναγκαίο να διατηρήσουμε ηρεμία μας, να έχουμε καλές επιλογές γιατί θα έχει ο Πανθρακικός μια οργανωμένη άμυνα, να έχουμε τον έλεγχο κ.α. Με την είσοδο τού Κατσουράνη βρήκαμε τις κάθετες μπαλιές που μας έλειπαν και πετύχαμε όμορφα γκολ, παίρνοντας και μια σημαντική εκτός έδρας νίκη».

Σε ερώτηση για το αν πήρε αυτά που περίμενε από το ντεμπούτο τού Κατσουράνη, επισήμανε: «Πήρα, όντως, αυτό που περίμενα, μια και είχαμε και τον παίκτη παραπάνω μέσα στο γήπεδο κι αυτό τον βοήθησε, μια και δεν χρειάστηκε ιδιαίτερα τρεξίματα. Μας βοήθησε πολύ στο κάθετο ποδόσφαιρο, όταν έχουμε εμείς την μπάλα στα πόδια μας και μας έδωσε το κάτι παραπάνω για να φθάσουμε στη νίκη».

Στο σχόλιό του για τον Πανθρακικό, είπε: «Ο Πανθρακικός από την έως τώρα πορεία του δείχνει ότι είναι μια καλή και οργανωμένη ομάδα, η οποία κυνηγάει σε ανοιχτό γήπεδο. Τόσο τώρα με τον κ. Δερμιτζάκη όσο και πριν με τον κ. Παντέλη έπαιζε καλό ποδόσφαιρο και συνεχίζει να το πράττει».

Σε ερώτηση για τον Λάζαρ και το γεγονός ότι… ξεμπλόκαρε από τις άσχημες εμφανίσεις, δήλωσε: «Γενικώς δε μου αρέσει να αναφέρομαι ειδικά σε παίκτες, όμως, έχουμε ανάγκη όλοι οι ποδοσφαιριστές μας να βρίσκονται πάντα στο καλό τους επίπεδο. Τελευταία δεν ήταν ο Λάζαρ όπως θέλαμε εμείς αλλά κυρίως ο ίδιος, όμως την τελευταία εβδομάδα στις προπονήσεις έδειξε άλλη εικόνα και σήμερα έκανε λιγότερα λάθη, ενώ πέτυχε κι ένα καταπληκτικό γκολ, που μπορεί να είναι και το γκολ της αγωνιστικής».

Για τα επόμενα παιχνίδια με τον Ατρόμητο στην Τούμπα και με τον Αστέρα στην Τρίπολη και τη σημασία αυτών, είπε: «Οι νίκες σε αυτά δε σημαίνουν ότι θα εξασφαλίσουμε και την πρωτιά στα πλέι οφ, μια και τα πλέι οφ είναι μια περίεργη διαδικασία. Ο τρόπος που γίνονται είναι λανθασμένος, μια κι η 2η ομάδα δεν παίρνει ούτε καν το πλεονέκτημα της ισοβαθμίας. Εμείς θέλουμε να εξελίξουμε την ομάδα και παρουσιαστεί όσο το δυνατό καλύτερη στα πλέι οφ».

Για τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας, επισήμανε: «Είτε είμαστε κακοί, μέτριοι ή καλοί η ομάδα διατηρεί πάντα μια πίστη, μια ηρεμία και μια ψυχραιμία για το καλό αποτέλεσμα. Γι΄ αυτό κι έχουμε κερδίσει στην Τούμπα, στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν χάνουμε ποτέ την πίστη μας».

Για τις μεταγραφές, ο Δώνης δεν αποκάλυψε κάτι: «Τα μεταγραφικά θέματα παρουσιάζουν ενδιαφέρον, μια και θα ανεβάσουμε το επίπεδό μας. Πάντως δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω».

Απόστολος Γιάννου
«Το γκολ το αφιερώνω στους γονείς μου. Ελπίζω να είναι το πρώτο από πολλά. Δεν ήταν ένα εύκολο παιχνίδι, παρά το σκορ. Υπήρξε και η φάση με το χαμένο πέναλτι όταν χάναμε 1-0, αλλά στο τέλος καταφέραμε να το γυρίσουμε. Πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς, ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε»

Κώστας Σταφυλίδης
«Είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας. Ετσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο αν και κάτι τέτοιο δε φαίνεται από το τελικό αποτέλεσμα. Εγώ από την πλευρά μου είμαι χαρούμενος και για την προσωπική επιτυχία, με το γκολ που πέτυχα αλλά και για το ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς»
Ματέους Βιβιάν
«Είμαστε μια νέα ομάδα που χτίζεται τώρα και αυτό θέλει χρόνο. Εχουμε υποχρέωση να είμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι και αυτό θα γίνεται μέσα από νίκες».

Για το αν ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από το ματς με τον ΠΑΣ και για τα στοιχεία του αγώνα με τον Πανθρακικό: «Είναι δύο διαφορετικά ματς. Ξεκινώντας από το τερέν του γηπέδου που είναι δύσκολο να παίξεις. Πρέπει από τα πρώτα λεπτά να παίζουμε πιο δυνατά.  Δεν πρέπει ξανά έχουμε τέτοια παρουσία στο ξεκίνημα του αγώνα.  Πρέπει να δείχνουμε χαρακτήρα, πρέπει να ξεκινάμε πιο δυνατά για να μας αισθάνεται ο αντίπαλος».

Για τον Κάτσε και το αυτογκόλ του: «Το παιχνίδι συνεχίζεται... Εαν κάνει κάποιος λάθη, πρέπει να τον εμψυχώνεις για να βελτιώνεται περισσότερο. Οταν κάνεις μια νίκη όλα ξεχνιούνται».

Για τους αγώνες με Καλλιθέα και Ατρόμητο: «Τα κοιτάμε ένα-ένα. Τρέξαμε σήμερα πολύ και αύριο πρέπει να βάλουμε το κεφάλι κάτω για το επόμενο ματς».
ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Μπαϊκαρά, Αντίλοβιτς, Λαδάκης, Ρομπέρ, Κατσικάς, Κατσουράνης.
ΚΟΚΚΙΝΗ : Κουτσόπουλος (38)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ : Τάτσης (Ηπείρου) - Μπαλτάς (Αχαίας)

Πανθρακικός : Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Σερφά, Χρήστου, Καστσελάν, Μίνγκας (41 Αντίλοβιτς), Λουσέρο, Λαδάκης (83 Κυβελίδης), Βαϊρούα (32 Μουνάφο), Παπαδόπουλος.

ΠΑΟΚ : Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Βιβιάν, Κατσικάς, Λίνο, Κάτσε, Φωτάκης, Λάζαρ (83 Σταφυλίδης), Λόρενς (78 Γιάννου), Ρομπέρ (59 Κατσουράνης), Σαλπιγγίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...