28/1/13

oxyro N1.926





























ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  Superleague  Αγωνιστική: 19η 

ΠΑΟΚ - Ξάνθη - 0 - 1

Ο ΠΑΟΚ έχασε από την  Ξάνθη με 0-1, μέσα σε αποδοκιμασίες από τους οπαδούς μας, με το σύνθημα "βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα" οι οπαδοί μας χτύπησαν το καμπανάκι...,ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμιά σχέση με το ματς της Καλλιθέας και γνώρισε την πρώτη φετινή  του ήττα στην Τούμπα. Ο Ρομπέρτο Κάρλος, προσκεκλημένος του φίλου του Γκέρμαν Τσιστιακόφ ντυμένος στα ασπρόμαυρα παρακολούθησε το ματς από τη σουίτα του Ιβάν Σαββίδη...
Γιώργος Δώνης
«Θεωρώ ότι το πρώτο κομμάτι που μας έλειπε, είναι ότι δεν είχαμε την ίδια ένταση με την Πέμπτη. Είναι από τα παιχνιδια που έτσι όπως κύλησε, μπορεί να το χάσεις, αλλά και να το κερδίσεις. Στο πρώτο ημίχρονο, έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι, στο πίσω μέρος του μυαλού μας είχαμε το ότι κάποια στιγμή θα βάλουμε το γκολ και θα κερδίσουμε.
Για το ότι δεν είχαμε αυτή την ένταση, προσπαθείς να δώσεις μια εξήγηση. Ίσως κάποιοι παίκτες μας, όπως ο Λάζαρ ή ο Κατσουράνης, ή ο Λόρενς και ο Κωνσταντινίδης, τελευταία είχαν αποχή από τους αγώνες οι δύο και έκαναν δύο συνεχόμενα παιχνίδια, κάποιοι είχαν τρία συνεχόμενα, όπως ο Κατσουράνης. Ίσως υπήρχε κάποια κούραση, απλά το σκεφτόμαστε
Στο δεύτερο ημίχρονο, μ΄ αυτό το γκολ στο 45’, περίμενα την αντίδραση της ομάδας, αλλά είχαμε αρκετή βιασύνη στις ενέργειές μας. Αν και βγάλαμε πολλές φορές την μπάλα στα άκρα, στο δεύτερο μέρος βιαζόμασταν και δώσαμε πολλές κόντρες στον αντίπαλο. Κάναμε ευκαιρίες, αλλά δεν μπορέσαμε να βάλουμε τη μπάλα στα δίχτυα.
Θα ήμουν άδικος αν έλεγα ότι δεν υπήρχαν διάθεση και προσπάθεια. Υπήρχαν. Απλά ήταν ένα ματς, που όπως κύλησε, μπορούσες να το χάσεις και να το κερδίσεις».

Για τα την εικόνα της ομάδας και τα 62 λάθη, που μαρτυρούν έλειψη οργάνωσης :
«Πάντα όταν έχεις μεγάλη κατοχή, ο αριθμός των λαθών είναι μεγαλύτερος. Αν και σήμερα ήταν λίγο περισσότερα. Υπήρχε βιασύνη, μείναμε πίσω στο σκορ, τα περισσότερα λάθη ήταν στο δεύτερο μέρος. Κάναμε αρκετά εύκολες λάθος πάσες και δώσαμε κόντρες στην Ξάνθη. Πιο πολύ έπαιξε ρόλο το ότι δεν είχαμε την ένταση που είχαμε την Πέμπτη. Η απόδοσή μας δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε».

Για το αν η εμφάνιση με την Καλλιθέα ήταν απλά ένα διάλλειμα στον κακό ΠΑΟΚ των τελευταίων αγωνιστικών :
«Αυτό το διάστημα δεν είναι το καλό μας, πρέπει να βάλουμε στο μυαλό μας ότι από δω και πέρα αρχίζει να φτιάχνεται ο ΠΑΟΚ. Να επανέλθουν κάποιοι παίκτες όπως ο Κατσουράνης κι ο Σίλντενφελντ, να αρχίσουμε να δείχνουμε μια σταθερότητα και διαφορετική εικόνα διαφορετική. Σε ότι αφορά την εικόνα στα εντός έδρας παιχνίδια, σε άλλα ματς με παρόμοια απόδοση, κερδίσαμε. Είμαστε σε κακό τάιμινγκ αλλά νομίζω ότι σιγά - σιγά θα τον βρούμε τον δρόμο και θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Θα το ξεπεράσουμε το κακό διάστημα, θα φτιάξουμε ομάδα που θα έχει και την συνεχόμενη ένταση στο παιχνίδι της και θα έρθουν κάποιοι καινούριοι παίκτες σ΄ αυτό το επίπεδο, ώστε να μη θυμόμαστε αυτό το κακό διάστημα».

Για το αν μπορεί να παίξει ο ΠΑΟΚ τον ρόμβο :
«Αν είμαστε καλά προπονημένοι και οι παίκτες οι καινούριοι μπορούν να ανταποκριθούν, με βάση το υλικό που έχουμε αυτή τη στιγμή, πιο πολύ μας ταιριάζει ο ρόμβος».
ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Κάτσε, Κωνσταντινίδης, Ντιέ, Παίτο, Γούτας.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ : Φαντόπουλος (Πειραιά) - Σωτηρόπουλος (Αχαίας)
ΠΑΟΚ : Γλύκος, Κωνσταντινίδης, Σίλντενφελντ, Κατσικάς, Σταφυλίδης (62 Λίνο), Λάζαρ (80 Φωτάκης), Κάτσε (62 Γκαρσία), Κατσουράνης, Λόρενς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.
Ξάνθη  : Λοντίγκιν, Παίτο, Βάλλας, Γούτας, Κομεσίδης, Μάνταλος (78 Πρίττας), Φλίσκας (59 Βασιλακάκης), Ντιέ, Σμιθ (83 Σολτάνι), Μαρίν, Ονουάτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...