19/1/13

oxyro N1.922




























 
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ  Superleague  Αγωνιστική: 18η
 

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ - 1-0
ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚ. ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ 
Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Τρίπολη με 1-0 από τον Αστέρα, μετά από ΤΡΑΓΙΚΗ εμφάνιση, με αμέτρητα λάθη, οι οπαδοί  του ΠΑΟΚ που ήταν στο πέταλο έδωσαν το μήνυμα με συνθήματα  "βαριά - βαριά, του ΠΑΟΚ η φανέλα...", αλλά και το "ΠΑΟΚ παίξε τη μπάλα της ζωής σου, αλλιώς...".

Δειτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα  ΠΑΟΚ  Τρίπολη ...κάντε κλικ ΕΔΩ
Γιώργος Δώνης 
Αρχικά σε ερώτηση για το σημερινό αποτέλεσμα, απάντησε: «Πρώτα από όλα όταν υπάρχουν άσχημα αποτελέσματα σε μια ομάδα, υπάρχουν οι αρχηγοί. Ενας τέτοιος σε ένα ποδοσφαιρικό σύνολο είναι ο προπονητής. Προτιμώ για την άσχημη εικόνα, όλα τα πυρά και η κριτική να πέσουν πάνω μου. Οι παίκτες πρέπει να ηρεμήσουν, να βρουν τον καλό τους εαυτό γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη, αλλά κι πολλά ακόμη μέχρι το τέλος της σεζόν προκειμένου να διεκδικήσουμε τους στόχους που θέσαμε».

Στη συνέχεια υπογράμμισε ο έλληνας προπονητής ότι «εμείς δεν μπορέσαμε για δεύτερο συνεχόμενο ματς να γίνουμε απειλητικοί και να κάνουμε καθαρές ευκαιρίες. Αν με ρωτήσετε που οφείλεται αυτό, μπορώ να πω ότι ενώ έχουμε την μπάλα στα πόδια μας και φθάνουμε στην  αντίπαλη περιοχή, δυστυχώς είτε οι επιλογές είτε η έλλειψη ορισμένων προσπαθειών δε κάνουμε μια καλή προσπάθεια. Στο δεύτερο μέρος πέρασε ο χρόνος με την μπάλα στα πόδια, αλλά δεν κάναμε κάτι ουσιαστικό για να ισοφαρίσουμε».

Σε ερώτηση για την ατομική απόδοση των παικτών, είπε: «Δε θέλω να μιλήσω ατομικά. Ολες οι ομάδες περνάνε μια δύσκολη φάση στο πρωτάθλημα. Πρέπει οι παίκτες να ηρεμήσουν, να βρουν την καλή τους απόδοση και να διεκδικήσουμε τους στόχους μας».

Αναφορικά με το σχόλιό του για το αμυντικό παιχνίδι του Ατρομήτου, στο προηγούμενο ματς, σχολίασε: «Δεν έκανα κριτική στον αντίπαλο προπονητή. Απλά είπα ότι η μια ομάδα ενδιαφερόταν να παίξει ποδόσφαιρο κι η άλλη αγωνιζόταν με μια οργανωμένη άμυνα. Δε φταίει ο Ατρόμητος που έπαιξε καλή άμυνα. Εμείς, πάντως, έχουμε καλούς παίκτες, οι οποίοι περνάνε μια κάμψη ατομικά και ομαδικά. Θα τους στηρίξω μέχρι το τέλος της σεζόν. Πιστεύω στους ποδοσφαιριστές μας, δεν είμαι από αυτούς που επειδή έρχονται κάποια άσχημα αποτελέσματα θα μιλήσω για το υλικό της ομάδας».

Για τις αποδοκιμασίες από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Ο κόσμος έχει πάντα το δικό του κριτήριο κι είμαστε υποχρεωμένοι να σεβαστούμε το οποιοδήποτε κριτήριο. Αυτί συμβαίνει σε όλες τις ομάδες και αποδεχόμαστε ότι κι αν κάνει ο κόσμος, αν κι ορισμένα πράγματα είναι σκληρά. Είμαι, πάντως, αισιόδοξος λόγω της ενέργειας που βγάζουν οι παίκτες και της προσπάθειάς τους. Δε θα ισοπεδώσω την προσπάθειά τους λόγω δύο, τριών ή τεσσάρων άσχημων αποτελεσμάτων».

Στο τέλος, σε ερώτηση για το αν ο μεγάλος αντίπαλος για το ματς της προσεχούς Πέμπτης είναι το άγχος ή η Καλλιθέα, είπε: «Στην Ελλάδα μάθαμε να ζούμε με το άγχος. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι που θα πρέπει να κερδίσουμε».

Άλβες Λίνο
"Αυτό πρέπει να κάνουμε, είναι να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι και να σηκώσουμε ψηλά το κεφάλι. Να συγκεντρωθούμε και να πάρουμε στη συνέχεια ένα θετικό αποτέλεσμα, μετά από αυτά τα τελευταία παιχνίδια μας".
Σχολιάζοντας το γεγονός ότι στα τελευταία ματς ο ΠΑΟΚ δεν σκοράρει, σημείωσε: "Είναι αλήθεια ότι με τον Πανθρακικό είχαμε ευκαιρίες και σημειώσαμε τέσσερα γκολ, αλλά στα επόμενα μάς έλειψαν οι φάσεις. Στο επόμενο παιχνίδι πρέπει να βγάλουμε τα καλά στοιχεία, όπως κάναμε απέναντι στον Πανθρακικό και να πετύχουμε γκολ".
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)
ΓΚΟΛ: 1-0 Ναβάρο (25΄)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Βιβιάν (68΄), Αθανασιάδης (68΄), Σταφυλίδης (75΄), Κατσικάς (85΄)
ΚΟΚΚΙΝΗ:

Αστέρας Τρίπολης: Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Ουσέρο, Ράγιος (Φραγκουλάκης 89΄), Ντε Μπλάσις (Φορμίκα 71΄), Περόνε, Ναβάρο (Κουρμπέλης 90+2).

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Λίνο, Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Κατσουράνης, Κάτσε, Φωτάκης (Κάτσε 74΄), Σταφυλίδης (Ρομπέρ 81΄),  Λόρενς (Βιβιάν 46΄), Σαλπιγγίδης. Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...