5/1/13

oxyro N1.912




















ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. | ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ  
Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 30/12 το πρώτο μέρος της κίνησης αλληλεγγύης που διοργάνωσαν οι Σ.Φ. ΠΑΟΚ με την προσφορά των τροφίμων που συλλέχθηκαν, από το Σύνδεσμο της Τούμπας. Για τρεις περίπου ώρες, ο Σύνδεσμος γέμισε με ανθρώπους όλων των ηλικιών, φύλων και εθνικοτήτων τους οποίους αυτό που ένωνε ήταν η δεινή οικονομική κατάσταση λόγω της οικονομικής ύφεσης που βιώνουμε.
Στους χώρους του Σ.Φ. ΠΑΟΚ Τούμπας εκτός από σακούλες με τρόφιμα που μοιράστηκαν, λειτούργησε αυτοσχέδιο χαριστικό παζάρι ρούχων, ενώ έγινε δωρεά παιχνιδιών για τα μικρά παιδιά. Τις ώρες που λειτούργησε ο Σύνδεσμος πέρασαν δεκάδες άτομα, κανείς εκ των οποίων δεν έφυγε με άδεια χέρια και αυτό είναι ένα γεγονός που μας γεμίζει με ικανοποίηση και ελπίδα για να συνεχίσουμε μελλοντικά με ανάλογες κινήσεις.
Ως συνδεσμίτες του μεγαλύτερου κοινωνικού κινήματος στην Ελλάδα είμαστε αρχικά ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης δράσης. Θα πρέπει επίσης να αναφέρουμε πως τα τρόφιμα, τα ρούχα και τα παιχνίδια που προσφέρθηκαν στους συνανθρώπους μας προήλθαν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το υστέρημα του απλού φιλάθλου του ΠΑΟΚ καθώς ΚΑΜΙΑ εταιρία δεν απάντησε θετικά στο ανάλογο κάλεσμα που έγινε. Γι’ αυτό, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον καθένα ξεχωριστά και να διαβεβαιώσουμε πως η προσφορά του ήταν ιδιαίτερα σημαντική και συμβολική.
Καλούμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αυτούς που συνεισέφεραν στην προσπάθεια αλλά και όσους ήταν διστακτικοί προς αυτήν ή απλά το αμέλησαν, να είναι σε επικοινωνία με τους Σ.Φ. ΠΑΟΚ ώστε η κοινωνική δράση μέσω των συνδέσμων της ομάδας μας να μην αποτελεί μια απλή χριστουγεννιάτικη εικόνα, αλλά καθημερινό γεγονός. Είναι στο χέρι μας να το συνεχίσουμε!
ΥΓ. Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει η απόδοση των φαρμάκων στο Κοινωνικό Ιατρείο Αλληλεγγύης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -