31/1/13

oxyro N1.929



Σεκού Ολίσε

O ΠΑΟΚ ανακοίνωσε  τον Σεκού Ολίσε, ο οποίος δόθηκε δανεικός για έξι μήνες από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την PFC CSKA Moscow για τον δανεισμό, ως τις 30.06.2013, του ποδοσφαιριστή Sekou Jabateh Oliseh. »O Sekou Oliseh, που επέλεξε το Νο 62 για τη φανέλα του, γεννήθηκε στις 5 Ιουνίου 1990 στην Monrovia της Λιβερίας και εκεί έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με την ομάδα Ebedei, πριν πάρει το δρόμο για την Ευρώπη με πρώτο σταθμό τη Δανία και την Midtjylland. Πολύ γρήγορα ήρθε ο δανεισμός του στην CSKA Moscow το καλοκαίρι του 2009 και λίγους μήνες αργότερα αποκτήθηκε από την ρωσική ομάδα με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο 5ετούς διάρκειας. »Στις 5 Σεπτεμβρίου 2010 έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Ομάδα της Λιβερίας στον αγώνα εναντίον της Ζιμπάμπουε (1-1) και μέχρι σήμερα μετράει 12 συμμετοχές και 2 γκολ».
















Ζβόνιμιρ Βούκιτς

Ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς είναι παίκτης του ΠΑΟΚ για τον επόμενο 1,5 χρόνο, αφού υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιο του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω υπογράψει στον ΠΑΟΚ. Είναι ένα μεγάλο κλαμπ με φανταστικούς φιλάθλους και έναν νέο ιδιοκτήτη, ο οποίος αγαπάει πάρα πολύ την ομάδα και θέλει να τη δει να πρωταγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην Ευρώπη.
Γνωρίζω ότι ΠΑΟΚ και Partizan έχουν αδερφικές σχέσεις και επιθυμώ να παίξω και στον ΠΑΟΚ το ίδιο καλά όπως έχω κάνει και με την Partizan τα προηγούμενα χρόνια. Σ’ όλους τους ποδοσφαιριστές τους αρέσει και θέλουν να αγωνίζονται σε ένα γεμάτο γήπεδο, όπως η Τούμπα, να αισθάνονται την ατμόσφαιρα που δημιουργούν σε κάθε αγώνα οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Ελπίζω οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ να με δουν με καλό μάτι, καθώς προέρχομαι από την Partizan στην οποία ήμουν και αρχηγός της, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτα. Πρέπει να φανώ αντάξιος μέσα στο γήπεδο. Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά στις προπονήσεις για να είμαι έτοιμος και να ενσωματωθώ όσο πιο γρήγορα μπορώ στη νέα μου ομάδα»








Charles Itandje.
Ανακοίνωση  ΠΑΕ ΠΑΟΚ

«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει την απόκτηση του Charles Itandje. Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας  για τα επόμενα 2,5 χρόνια.» 
Ο Γάλλος τερματοφύλακας, γεννημένος στις 2 Νοεμβρίου 1982, έκανε σπουδαία καριέρα με την ομάδα της Lens στο γαλλικό πρωτάθλημα από το 2001 μέχρι και το 2007 όταν και παραχωρήθηκε με μεταγραφή στη Liverpool. Παρέμεινε δύο χρόνια στους «κόκκινους» από όπου αποκτήθηκε ως δανεικός από την ομάδα της Καβάλας το καλοκαίρι του2009 πριν επιστρέψει στο Λίβερπουλ απ’ όπου τελικά έμεινε ελεύθερος τον Δεκέμβριο του 2010 υπογράφοντας συμβόλαιο με την ομάδα του Ατρόμητου Αθηνών.»  
Ο Charles Itandje  (θα φορά τη φανέλα με το Νο 27) αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη, όπου θα επιστρέψει αύριο το πρωί για να ενσωματωθεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας».








Αμπντούλ Καμαρά 
H ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Αμπντούλ Καμαρά με τη μορφή δανεισμού από τη Σοσό.
Ο Καμαρά, ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν, είχε 19 συμμετοχές με τη Σοσό στη Ligue 1, αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης, αφού το αριστερό είναι το καλό του πόδι. Υπενθυμίζουμε, ότι ο 22χρονος, έχει παίξει σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, ωστόσο επέλεξε τη Γουϊνέα, για να αγωνιστεί ως άνδρας, αφού εκεί γεννήθηκε.















Λίνο Χρυσικόπουλο

Ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ
"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Λίνο Χρυσικόπουλο, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού μπάσκετ. Ο Λίνος Χρυσικόπουλος που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Ιταλικό πρωτάθλημα με την ομάδα της Angelico Biella, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ για τα επόμενα δυόμισι χρόνια.
Ο Λίνος Χρυσικόπουλος γεννήθηκε την 1η Δεκεμβρίου 1992 στην Κέρκυρα, έχει ύψος 2μ.06 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Φαίακα Κέρκυρας και το 2008 πήρε μεταγραφή για τον Άρη, στον οποίο έμεινε τρία χρόνια. Το καλοκαίρι του 2011 μετακινήθηκε στην Ιταλία και για δύο σεζόν ανήκε στο δυναμικό της Angelico Biella. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες ημέρες ο νεαρός καλαθοσφαιριστής, είχε ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ και από σήμερα ενσωματώνεται και επίσημα στο πρόγραμμα της ομάδας.
Ο Λίνος Χρυσικόπουλος είναι διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες. Έχει 31 συμμετοχές στην Εθνική παίδων και 26 στην Εθνική εφήβων, ενώ έχει αγωνιστεί στο Ευρωμπάσκετ παίδων του 2008, στο Ευρωμπάσκετ εφήβων του 2009 και 2010 και στο Ευρωμπάσκευτ νέων ανδρών του 2011, ενώ το 2009 είχε αγωνιστεί και στο πανευρωπαϊκό All Star Game νέων που έγινε στην Πολωνία."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...