23/1/13

oxyro N1.923



Ο προφυλακισμένος οπαδός τού ΠΑΟΚ, Μάκης, μίλησε μέσα από τις φυλακές Διαβατών στην εκπομπή τού PAOK24 στον «Libero 107.4»

«Προσπαθώ να είμαι καλά, αν κι είναι δύσκολο να είμαι εδώ καλά. Είμαι ένας από τους αρχηγούς της περιβόητης 18η  Νοέμβρη, έτσι την αποκαλώ εγώ…», τόνισε αρχικά προσπαθώντας να διακωμωδήσει την επιχείρηση, του περασμένου καλοκαιριού, της αστυνομίας, σχετικά με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

«Οταν μάς έπιασαν η αστυνομία έδειξε φωτογραφίες από όπλα κι εγώ, αν ήμουν στη θέση τού κόσμου, μπορεί να τα πίστευα, όμως η αστυνομία τα έβγαλε θεατρίστικα προς τα έξω.

»Ας μιλήσω πρώτα για τα ελαφριά όπλα, για παράδειγμα μια καραμπίνα που είναι δηλωμένη και δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ. Εγινε και βαλλιστική και το έδειξε αυτό. Δεν είναι κάτι παράνομο να έχεις όπλο με άδεια. Επίσης βρέθηκαν από την αστυνομία τρία πιστόλια για πυροτεχνήματα που χρησιμοποιούνται στην Ανάσταση, στην αλλαγή τού χρόνου, από βαρκάρηδες την νύχτα κ.α.», επισήμανε ο προφυλακισμένος (επί οκτώ μήνες) οπαδός τού Δικεφάλου και συμπλήρωσε:

«Σε ό, τι αφορά στο σπαθί, αυτό το είχε για διαφημιστικό κρεμασμένο στον τοίχο και μια σιδερογροθιά. Αυτά αν είχαν χρησιμοποιηθεί σε τόσα σκηνικά που υπήρξαν, θα υπήρχε και κάποιος νεκρός. Ισως σπούδασε στην Κίνα για Νίντζα… Για το τσεκούρι δίπλα στην ξυλόσομπα τι να πω. Αν είσαι οπαδός τού ΠΑΟΚ πρέπει να κόβεις τα ξύλα με γιόγκα, αλλιώς είσαι δολοφόνος.

»Η αστυνομία, όμως, δεν έδειξε τα μπάζα και τις γυψοσανίδες από την ανακαίνιση… Επίσης υπήρχαν πυρσοί που χρησιμοποιούνται από οργανωμένους και μη στα γήπεδα για την όμορφη ατμόσφαιρα. Και πάμε στα πιο… βαριά όπλα, τα κράνη. Είναι παράνομο να έχει οπαδός τού ΠΑΟΚ κράνος από μηχανή. Αν, όμως, δεν το φορέσεις, σε γράφουν. Ακόμα βρέθηκαν άδεια μπουκάλια άδεια, κινητά και λεφτά τα οποία πήρε το παιδί πίσω γιατί ήταν για δάνειο».

Στη συνέχεια ανέφερε ότι «μας κατηγορούν για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης κι εγώ χρεώνομαι σαν αρχηγός. Κάθε δύο μήνες η αστυνομία έπαιρνε άδεια από τον εισαγγελέα για να παρακολουθεί τα τηλέφωνά μας. Πήρε τρεις δίμηνες και κάποια στιγμή ο Εισαγγελέας δεν τους έδωσε άλλη, μια και δεν είχαν βρει κάτι για μας.

»Οταν μου έφεραν την δικογραφία, είδα τις συνομιλίες που ήταν σαν διαλόγους θεάτρου. Ο καλών – καλούντος και μια μαρτυρία τού αστυνομικού που κατέγραφε τις συνομιλίες. Εγώ είπα σε ένα φίλο μου ότι θα πάω να ανάψω ένα κεράκι και η ερμηνεία που δόθηκε ήταν ότι θα πάω να πετάξω μολότοφ.

»Αλλος μιλούσε για ημερολόγια που πουλούσε και ο αστυνομικός κατάλαβε ότι αναφερόταν σε ναρκωτικά. Αλλος μιλούσε με μια κοπέλα από την Κρήτη για κάτι μπλούζες και ο αστυνομικός κατάλαβε ότι το μίντιουμ ή το λαρτζ αναφέρεται σε ναρκωτικά. Στο δικαστήριο όλα αυτά θα πέσουν, το πρόβλημα είναι ότι η μαρτυρία αστυνομικού μας κρατάει οκτώ μήνες στη φυλακή».

Ακόμη αναφέρθηκε στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν οιν προφυλακισμένοι οπαδοί: «Ο ένας έχει σκλήρυνση κατά πλάκας, έλειπε έναν μήνα στο νοσοκομείο, είχε πρόβλημα με φρικτούς πόνους. Δεν τον έβγαλαν, όμως, έξω. Περάσαμε κι από συμβούλιο στον ενάμιση μήνα και μας έδωσαν άκυρο.

»Μετά από το εξάμηνο συνεχίσαμε να είμαστε μέσα, αν και δεν το πιστεύαμε. Κάποιοι πήραν παράσημα για όλα αυτά και πλέον φοβούνται μην χάσουν τη θέση τους. Πάντως επειδή είναι πολλοί οι κατηγορούμενοι και ο φάκελος θα μείνει ανοιχτός μέχρι το 11μηνο, θα αργήσει η δίκη.

»Φοβάμαι ότι μας καταστρέφουν. Πάντως εγώ θα κάνω αίτηση αντικατάστασης στον ανακριτή, ο οποίος κοιτάει αν είσαι ύποπτος φυγής, αν έχεις σταθερή οικεία κ.α. που εγώ τα καλύπτω. Δε βλέπω τον λόγο να μου καταστρέφουν τη ζωή. Κι αν δεν τους νοιάζει για μένα που είμαι καθημερινά με δολοφόνους, με εμπόρους με την χειρότερη αφρόκρεμα όλης της χώρας, καλό θα είναι να σκεφθούν τους γονείς μου που είναι κωφάλαλοι και την 16χρονη αδερφή μου που πήρε την οικογένεια στην πλάτες της».

Το σχόλιό του για τον επίσημο ΠΑΟΚ ήταν καυστικό: «Ο επίσημος ΠΑΟΚ μου έδωσε δύο φόρμες και θέλω να τις κάψω και τρεις τηλεκάρτες των 4 ευρώ αλλά και μια ανακοίνωση όταν μας έπιασαν. Από τον ΠΑΟΚ δε θέλω τίποτα παρά μόνο να βοηθήσουν να φανερωθεί η αλήθεια. Οι δικοί μας μας γύρισαν την πλάτη, μας έγραψαν, ενώ αφιερώσαμε τη ζωή μας στον ΠΑΟΚ».

Αίσθηση προκάλεσε η ερμηνεία που έδωσε για μια υπόθεση που είναι βασικός κατηγορούμενος: «Κατηγορούμαι για απόπειρα ανθρωποκτονιάς. Σταμάτησε το πούλμαν μιας εκδρομής και υπήρχε ένα αμάξι με οπαδούς τού Άρη κι έναν που τον πιάσανε τον βάρεσαν πολύ ορισμένοι που μόνο άνθρωποι δεν είναι. Ομως εγώ τον έσωσα αυτόν τον άνθρωπο κι ευτυχώς το κατέθεσε. Ξέρεις πως είναι να είσαι στη φυλακή ενώ έχεις σώσει μια ζωή;».


ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΘΥΡΑΣ 4

Στην συζήτηση παρενέβη και ο εκπρόσωπος του ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4, ο οποίος ανέφερε από την πλευρά του: «Δεν υφίσταται εγκληματική οργάνωση. Τα παιδιά είναι εκεί γιατί αγαπάνε τον ΠΑΟΚ. Με αυτή την παρατεταμένη ομηρίας του, δημιουργείται κακός αντίκτυπος για τον ίδιο τον σύλλογο. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι θα φθάσει σε σημείο ο ΠΑΟΚτσής να πηγαίνει στο γήπεδο και να μην ξέρει αν θα επιστρέψει. Όταν θα γίνει το δικαστήριο θα γελάει ο κόσμος με αυτά που τους κατηγορούν. Από εκεί και πέρα η κύρια γραμμή των συνδέσμων που και εγώ εκφράζω, προκύπτει μέσα και από την ανακοίνωσή μας».














Ανακοίνωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ: 

"Από την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013 θα τεθούν σε κυκλοφορία και ειδικά πακέτα εισιτηρίων για τους δύο επόμενους αγώνες του ΠΑΟΚ στο “Παλατάκι”, με τον Ολυμπιακό και τον ΚΑΟΔ, στην προνομιακή τιμή των 15€. Πρόκειται για μία απόφαση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, προκειμένου να δοθεί σε όλους τους φιλάθλους η δυνατότητα να παρακολουθήσουν τους αγώνες της ομάδας σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές.
Η διάθεση των ειδικών πακέτων για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με Ολυμπιακό και ΚΑΟΔ ξεκινά το πρωί της Τετάρτης 23 Ιανουαρίου 2013 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013.
Τα δύο παιχνίδια που περιλαμβάνονται στο ειδικό πακέτο των 15€ είναι…
ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013, 20:15, 14η αγωνιστική Α1)
ΠΑΟΚ – ΚΑΟΔ (Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013, 19:00, 16η αγωνιστική Α1)"


Ανακοίνωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ: 

Tο μπάσκετ του ΠΑΟΚ θα διαθέσει εισιτήρια διαρκείας για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.
«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013 θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων διαρκείας για τον Β΄ Γύρο του πρωταθλήματος μπάσκετ και με τα οποία οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν την δυνατότητα να εξασφαλίσουν την είσοδό τους σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας ως την λήξη της κανονικής περιόδου, αλλά και την πρώτη φάση των πλέι οφ, σε προνομιακή τιμή.

Πιο συγκεκριμένα, οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας Β΄ Γύρου, για όλα τα διαζώματα του γηπέδου εκτός των VIP είναι στην προνομιακή των 40€ και περιλαμβάνουν τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ με…
Ολυμπιακός (14η αγωνιστική)
ΚΑΟΔ (16η αγωνιστική)
Καβάλα (18η αγωνιστική)
Άρη (20ή αγωνιστική)
Ηλυσιακό (22η αγωνιστική)
Πανιώνιο (24η αγωνιστική)
Παναθηναϊκό (26η αγωνιστική)
Και την 1η φάση των πλέι οφ

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΑΖΩΜΑ ΤΙΜΗ

BLACK/WHITE Όλα τα υπόλοιπα διαζώματα του γηπέδου 40€
VIP 5, 6, 7 & 8 108, 109, 110, 111 60€
VIP 2 & 3 VIP 2 & 3 200€

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
1.Για παλαιούς κατόχους: Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θέλουν να ανανεώσουν τις θέσεις τους  θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική του ταυτότητα και την κάρτα διαρκείας (Εθνική Κάρτα Φιλάθλου) της σεζόν 2011-2012. Σε περίπτωση που κάποιος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας δε μπορεί να προσέλθει τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα μπορεί να ανανεώσει την θέση του μέσω εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου, ο οποίος θα πρέπει να προσκομίσει την ταυτότητα του κατόχου, την εξουσιοδότηση και την κάρτα διαρκείας του κατόχου.
2.Για νέους κατόχους: Οι νέοι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας θα πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με τα γραφεία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ (Κλειστό γήπεδο ΠΑΟΚ, Αντώνη Τρίτση 12, τηλ.2310-472551, 2310-472561, email: paokbc@otenet.gr). Πληροφορίες υπάρχουν για το πρόγραμμα των εισιτηρίων διαρκείας και στην ιστοσελίδα www.paokbc.gr»


 
 
 
 
 
 
H κλήρωση της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ανδρών Volley
Το νοκ άουτ ματς θα διεξαχθεί στις 30 Ιανουαρίου στο PAOK Sports Arena, ενώ ανακοινώθηκε πως το φάιναλ-4 θα γίνει 22-24 Μαρτίου στο Ρέθυμνο.

Τα ζευγάρια του Κυπέλλου – Φάση «16»

ΠΑΟΚ - Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Νίκη Αιγινίου - Ηρακλής Γ.Σ.
ΜΕΝΤ ή Ορεστιάδα - Άρης
Παναχαϊκή - Κηφισιά
Μίλωνας - Παμβοχαϊκός
ΑΕΚ ή Κολέγιο Αθηνών - Φοίνικας Σύρου
Καλαμάτα 80 ή Μεταμόρφωση - ΓΣ Λαμία
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...