31/1/12

oxyro N1.692












paok-oxyro - Χάντμπολ ημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος

Φίλιππος Βέροιας
- ΠΑΟΚ - 25-26


O ΠΑΟΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

Μπροστά σε 300 φίλους της ομαδας μας από πολλές πόλεις της Μακεδονίας ο ΠΑΟΚ μετά από ένα φοβερό ημιτελικό που κρίθηκε στην παράταση, επιβλήθηκε του Φίλιππου Βέροιας με 25-26 στο Μακροχώρι και πέρασε στον τελικό όπου θα αντιμετωπίσει την Αεκ.

θέλουμε και απαιτούμε την ρεβάνς από την κούλα για το χαμένο πρωτάθλημα της περσινής σεζόν.
Ο τελικός θα γίνει στις 17 ή 18 Μαρτίου.


Στέλιος Υετίων

“Ο σημερινός αγώνας ήταν πάρα πολύ νευρικός και αυτό το γεγονός ευνόησε τον Φίλιππο. Κάποια στιγμή προς το τέλος του αγώνα μείναμε να παίζουμε με τρεις παίκτες, όμως αντέξαμε και δείξαμε χαρακτήρα. Στην παράταση παίξαμε πολύ δυνατά στην άμυνα και έτσι ήρθε η νίκη. Το αποτέλεσμα μετράει και για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας προκριθήκαμε στον τελικό. Είναι νωρίς να μιλάμε για τον τελικό με την ΑΕΚ. Αυτός ο αγώνας θα γίνει σε 45 ημέρες και εμείς έχουμε μπροστά μας το Σάββατο ένα κρίσιμο ματς με τον Δούκα για το πρωτάθλημα στη Μίκρα. Θα ανασυνταχτούμε γι αυτό το παιχνίδι. Πρέπει όμως να ευχαριστήσω τον κόσμο μας και να του αφιερώσω τη σημερινή πρόκριση, γιατί ήταν συγκλονιστικός. Η ατμόσφαιρα ήταν τόσο ζεστή που νιώσαμε σαν να παίζουμε εντός έδρας”,

Αντώνης Σαουλίδης υπεύθυνος του τμήματος χάντμπολ


"Μας μένει ένα ακόμη βήμα για να φτάσουμε στο υψηλότερο βάθρο και γεμίσαμε μια ακόμη σελίδα του βιβλίου ιστορίας του ΠΑΟΚ . Αυτή η ομάδα θα προσπαθήσει να προσθέσει τον μοναδικό τίτλο που λείπει από την συλλογή της. Ευχαριστώ τους φιλάθλους που ήρθαν από τους γειτονικούς νομούς και την Θεσσαλονίκη. Η υποστήριξη που μας έδωσαν ήταν σημαντική σε ένα σημαντικό ματς, ήταν μεγάλη η ψυχολογική που μας έδωσαν. Τους χρειαζόμαστε συνέχεια δίπλα μας, τους περιμένουμε κοντά μας στο ματς του Σαββάτου με τον Δούκα, για να χαρούμε παράλληλα και την πρόκριση στον τελικό".

Δεκάλεπτα: 3-2, 7-9, 14-15, 19-18, 21-20, 23-23. 24-25 (α ημχ. παράταση),
Δίλεπτες αποβολές: 5-9, Πέναλτι: 0/0-1/2

Φίλιππος Βέροιας (Απόστολος Ντέλας):
Κορωνάς, Ζλατάνος, Παπαδόπουλος 4, Μπαντής 7, Δεληγιάννης 3, Δραγκόλας 1, Κουρουμλίδης 1, Μάντζος 7, Κωστακίδης Π. 2, Δομπρής, Κωστακίδης Θ.

ΠΑΟΚ (Στέλιος Υετίων):
Παλάσκας 3, Γουργούμης, Αποστολίδης Β., Κοκκώνης 2, Κνέζεβιτς, Αποστολίδης Π. 1, Πετρίδης 6, Ανγκελόφσκι 1, Ιωαννίδης 3, Τσακίρης 1, Σεβαστίδης 5, Τάτσης 2, Κεσίδης 1, Πίτσιος 1

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ



ΠΟΛΟ Α1 ανδρών

ΝΟ Πατρών - ΠΑΟΚ - 6- 11

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στην Πάτρα του ΝΟ Πατρών με 11-6 για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πήρε τρεις πολύτιμούς βαθμούς που τον "ξεκολλάνε" από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και περιμένει το ματς με τον Ολυμπιακό στην Πτολεμαϊδα.

Τα οκτάλεπτα:
1-1, 2-4, 6-8, 6-11

ΝΟΠ:
Φιλίποβιτς 3, Τοράκης 2 και Κανελλόπουλος 1.

ΠΑΟΚ:
Σαρησάββας 1, Ποντικέας 4, Χρυσοσπάθης 4, Παπαποστόλου 2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -