11/1/12

oxyro N1.669






Φιλικος αγώνας

ΠΑΟΚ - Απόλλωνα Καλαμαριάς - 5-1

Σε φιλικο αγώνα ο ΠΑΟΚ επικράτησε του Απόλλωνα Καλαμαριάς με 5-1 και ο
βασικός λόγος του φιλικού ήταν η δοκιμή του Φρεντερίκ Νιμανί, ο Γάλλος επιθετικός αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή καθώς σημείωσε τα τέσσερα γκολ του ΠΑΟΚ.
Τα γκολ ο Νιμανί με τέσσερα προσωπικά γκολ και Κίτσιου ένα.

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Αποστολόπουλος, Μπαλάφας, Στάμου, Κατσικάς, Σταφυλίδης, Τσουκαλάς, Νιμανί, Ρομπέρ, Γιάννου, Κίτσιου

Απόλλωνα Καλαμαριάς : Μπαντής, Σαββαϊδης, Σακκάς, Σάλιβαν, Καραντασιάδης, Καραπατσακίδης, Πιτέλης, Λιόνης, Χάτζι, Μωυσιάδης, Πλατάκης.



Superleague K20


Άρηθ - ΠΑΟΚ - 1-0

Σε εξ’ αναβολής αγώνα για την 7η αγωνιστική της Superleague K20 η ομάδα νέων του ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 από τον Άρη.
Ο ΠΑΟΚ έχασε βαθμούς σήμερα, ωστόσο παραμένει μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague K20 (30β.)

Νίκος Κολομπούρδας
«Σήμερα μας έλειψε η ποιότητα από την ομάδα. Αυτά τα παιδιά που γίνονται συζητήσεις δικαιολογημένα, για την προώθηση τους στην μεγάλη ομάδα έλειπαν σήμερα και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Η αλήθεια πάντα φαίνεται στο γήπεδο και δεν μπορούμε να πούμε ότι καλύφθηκαν τα κενά», σχολίασε ο Νίκος Κολομπούρδας και πρόσθεσε ότι «είναι δικαιολογημένη η ομάδα μου καθώς ο σύλλογος επέλεξε να γίνει αυτό το τουρνουά στην Ιταλία και οι παίκτες δεν είχαν μαζί τους τον πρώτο προπονητή με αποτέλεσμα να χαθεί η αυτοσυγκέντρωσή τους. Είναι ξεκάθαρο ότι δίνεται η προτεραιότητα στην μεγάλη ομάδα γιατί κάποια παιδιά που θα παίζανε σήμερα, αγωνίστηκαν στο φιλικό της πρώτης ομάδας. Θα συνεχίσουμε, δεν πτοούμαστε από το σημερινό αποτέλεσμα και ανάλογα με τις εξελίξεις που θα υπάρξουν με κάποια παιδιά που θα προωθηθούν στους μεγάλους, ζητώ από όσους συνεχίσουν να παρουσιάσουν καλύτερο πρόσωπο».
ΆρηΘ: Παπαδόπουλος, Περήφανος, Αγτζίδης, Γιαννίτσης (72 Μπαγκής), Νταμαρλής, Οικονομόπουλος, Σουνάς (86 Ρένια), Γιώρης (83 Αντωνιάδης), Κανούλας, Κουρέλλας, Καραγιάννης.

ΠΑΟΚ: Στρέζος, Κωνσταντινίδης (69 Ταουσιάνης), Χατζόπουλος, Αγγελίδης, Ιντζίδης, Πολύζος, Παπαδόπουλος, Λαμπάκης (40 Σαββίδης), Μπολόσης (53 Χαρμάνας), Πέλκας, Δεμιρτζόγλου.

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...