26/1/12

oxyro N1.687



Tις πρώτες δηλώσεις ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ έκανε ο Ζήσης Βρύζας

"Αποδέχτηκα την ομόφωνη πρόταση του Δ.Σ. και αφού μίλησα με τον πρόεδρο του Α.Σ. τον κ. Κατσαρή και απορρίψαμε άλλη λύση γιατί θα χρειαζόμασταν άλλους 2 μήνες, καταλήξαμε πως ο ΠΑΟΚ λόγω του ότι έχει διάφορα θέματα όπως αυτό της αδειοδότησης δεν θα έπρεπε να μείνει ακέφαλος ούτε για μία μέρα".

Για το ότι του ζητήθηκε να διευρυνήσει εάν ερευνήθηκε το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιος άλλος τα ηνία της ΠΑΕ, δεδομένης της δήλωσής του πως θα αποχωρούσε μαζί με τον Θόδωρο Ζαγοράκη, αν αυτός αποχωρούσε από την ΠΑΕ, απάντησε:

"Το έχω δηλώσει αυτό. Η πίεση ήταν μεγάλη, οπότε πάρθηκε αυτή η απόφαση. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να έχουμε τον ΠΑΟΚ πάνω από όλα".

Για την διάρκεια που θα έχει η θητεία του ως πρόεδρος του ΠΑΟΚ:

"Καταρχής είναι μέχρι τον Μάιο που λήγει η θητεία μας. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και θα κάνουμε ότι μπορούμε για το καλό του ΠΑΟΚ".

Για την αποχώρηση του Θόδωρου Ζαγοράκη (μετά τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε από μερίδα οπαδών), ανέφερε:

"Ο χρόνος θα μας κρίνει όλους. Ξέρουμε πολύ καλά ότι στον ΠΑΟΚ έρχεται το πλήρωμα του χρόνου για όλους τους προέδρους. Ξέρουμε πως η στιγμή είναι δύσκολη, αλλά δεν έχουμε τίποτα άλλο να κάνουμε από το να δουλέψουμε".



Ανακοίνωση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.


Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ανακοινώνει ότι μετά την αποχώρηση του Θόδωρου Ζαγοράκη το Δ.Σ. της Εταιρίας αποφάσισε ομόφωνα της θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου να αναλάβει ο Ζήσης Βρύζας και του αντιπροέδρου ο Δημήτρης Σαχπατζίδης.

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Θόδωρο Ζαγοράκη για τη μεγάλη του προσφορά στο σύλλογο.

Θεωρούμε τη θητεία του από τη θέση του προέδρου εξαιρετικά επιτυχημένη και στέρεα βάση για τη μετέπειτα ακόμη μεγαλύτερη εξέλιξη της ομάδας.

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.



Γραπτή δήλωση του ο Θοδωρής Ζαγοράκης, με την οποία κάνει γνωστή την παραιτησή του.


"Οι τελευταίες εξελίξεις στον Σύλλογο, η παρατεταμένη αποσυσπείρωση και οι αντιδράσεις μερίδας -μικρής ή μεγάλης δεν έχει σημασία πια- οπαδών μου δείχνουν ξεκάθαρα το δρόμο που πρέπει ν' ακολουθήσω με μόνο γνώμονα το καλό της ομάδας.

Δεδομένου ότι το δικό μου μοντέλο διοίκησης είχε ως απαράβατο όρο την ενότητα και τη συσπείρωση, πάνω στα οποία πορευτήκαμε τα τελευταία 4,5 χρόνια, συνέχεια δεν μπορεί να υπάρξει, ειδικά από τη στιγμή που η αντίδραση κάποιων προς το πρόσωπό μου, στοχοποιεί και καταστρέφει την ομάδα που όλοι αγαπάμε. Δεν είναι στιγμή ούτε αυτοκριτικής, ούτε κριτικής.

Αποχωρώ από τη Διοίκηση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. σε μια δύσκολη στιγμή προκειμένου να επιστρέψει στον Σύλλογο το κλίμα αγάπης και ενότητας. Αν αυτά τα χρόνια έκανα καλό ή κακό, προάσπισα ή όχι τα συμφέροντα της ομάδας, θα τα κρίνει ο χρόνος κι η ιστορία.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου και μέσα σ' αυτούς συγκαταλέγω και όλους τους ανώνυμους φιλάθλους, που με πολλούς διαφορετικούς τρόπους βοήθησαν την ομάδα να πετύχει όσα πέτυχε τα τελευταία 4,5 χρόνια. Θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να συνεχίσουν με τον ίδιο και μεγαλύτερο ζήλο να στηρίζουν την ομάδα.

Ο Π.Α.Ο.Κ. για μένα εξακολουθεί να είναι πάνω απ' όλα...

Με τιμή

Θόδωρος Ζαγοράκης".

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...