4/1/12

oxyro N1.660













paok-oxyro -
15η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός - 3-1


Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα 3-1 του Λεβαδειακού και συνέχισε την προσπάθεια να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση. Τα γκολ δύο ο Αθανασιάδης και ένα ο Ιβιτς. Ο κόσμος αποθέωσε και αποχαιρέτησε Κοντρέρας και Βιεϊρίνια

Λάσλο Μπόλονι
"Συνήθως τα παιχνίδια μετά την διακοπή δεν είναι εύκολα. Είμαι χαρούμενος που πήραμε εύκολα την νίκη, το να σκοράρεις τρεις φορές είναι θετικό. Ξεκινήσαμε δύκολα στο πρώτο ημίχρονο. Δυνατά με πολλές πιθανότητες να σκοράρουμε και δυστυχώς μετά από λίγα λεπτά σταματήσαμε την πίεσή μας. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν καλύτερο, η νίκη ήρθε φυσιολογικά", δήλωσε αρχικά ο Ρουμάνος που μίλησε ακόμη:

Για τις αποχωρήσεις παικτών:

"Θα προτιμούσα να μιλήσω για τους τρεις παίκτες. Τον Βιτόλο δεν τον ήξερα, ήξερα τους Αρίας, Κοντρέρας και Βιειρίνια. Τρεις μεγάλους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές. Δεν είναι εύκολο να αφήνεις τους τρεις παίκτες δεδομένου πως είναι και διεθνείς, κανείς δεν είναι χαρούμενος. Και οι Ζαγοράκης, Κωνσταντινίδης και Βρύζας με ρώτησαν και τους είπα κακώς με ρωτάτε γιατί το ιδιο αισθάνομαι με εσάς. Τα συναισθήματα μου είναι ακριβώς ίδια με αυτά της διοίκησης, αλλά ξέρουμε γιατί έφυγαν. Πρέπει να αποδεχτούμε αυτή την κατάσταση, αλλά μερικά προβλήματα δεν θα πρέπει να συνεχιστούν.
Η ζωή ενός συλλόγου δεν είναι μόνο τι γίνεται στην προπόνηση. Υπάρχουν για έναν σύλλογο οικονομικοί στόχοι και πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι χάσαμε τρεις παίκτες γιατί υπάρχουν άλλες προτεραιότητες. Εχω ζητήσει να αλλάξω και άλλους παίκτες. Πάντως θέλω να πω ευχαριστώ σε αυτούς τους παίκτες, για πολύ καιρό κανείς δεν θα τους ξεχάσει . Αν η ζωή στον ΠΑΟΚ θα είναι πιο δύσκολη, η απάντηση είναι ναι. Αυτό θα είναι πρόβλημα και ο πρώτος που θα πληρώσει είναι ο προπονητής. Πιστεύω στην διοίκηση όμως και στη εξυπνάδα των φιλάθλων μας. Η δουλειά μας θα γίνει πιο έντονη αυτό μπορώ να το υποσχεθώ. Με τους νέους μας παίκτες, με τους μεγαλύτερους θα κάνουμε τα πάντα και θα δουλέψουμε για να μην φανεί το πρόβλημα. Καμία ομάδα δεν μπορεί να κρατήσει τους καλύτερους παίκτες, ούτε η Μάντσεστερ δεν μπόρεσε να κρατήσει τον Ρονάλντο. Είναι φυσιολογική η τροπή των πραγμάτων".


Για το αν αλλάζουν οι αγωνιστικοί στόχοι του ΠΑΟΚ μετά τις αποχωρήσεις:
"Ο δικός μου στόχος είναι να δουλέυω καλά. Ακόμη κι αν θέλω να κατακτήσω το Τσάμπιονς Λιγκ δεν θα το πω αυτό. Μέχρι στιγμής δουλεύουμε καλά, αποκλείσαμε την Καρπάτι, κάναμε πορεί στην Ευρώπη που μας έβγαλαν το καπέλο και στην Ελλάδα είχαμε κάποια φυσιολογικά αποτελέσματα. Μετανιώνω μόνο για τις ισοπαλίες με Κέρκυρα και ΟΦΗ. Επίσης μειώσαμε το μπάτζετ που ξέρετε πως ήταν βασικό ζητούμενο αυτό".

Για το αν ο ΠΑΟΚ πάρει δανεικούς παίκτες:
"Ο δανεισμός δεν μου αρέσει. Δεν μου αρέσει να δουλεύω με άλλους".

Για τους μικρότερους σε ηλικία ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ:
"Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ. Υπάρχουν πολλοί παίκτες στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας, αλλά δεν θέλουμε μεταγραφή. Η μαχητικότητα του Σταφυλίδη θα δώσει ικανοποίηση στην Τούμπα, δεν μπορώ να ξεχάσω το δεξί του πόδι. Ο Γιάννου είναι πολύ έξυπνο παιδί, μπορεί να είναι πολύ πολύτιμος. Μπορώ να μιλήσω και για τον Κλάους. Αυτοί μπορεί να είναι δύο καλοί παίκτες. Ο Γλύκος έπαιξε τρία παιχνίδια, είναι καλύτερα να κάνει λάθη όπως σήμερα στο 3-0 παρά στο 0-0. Οι τερματοφύλακες που ξεκινούν την καριέρα τους, όλοι κάνουν λάθη.
Εγώ, εσείς και η Τούμπα πρέπει να βοηθήσουν αυτά τα παιδιά. Ο Κατσικάς είναι σαφώς πολύ δύσκολο να ξεκινήσει τα παιχνίδια, έχει καλά σωματικά στοιχεία. Πρέπει να του δείξω πως να χρησιμοποιήσει τα στοιχεία του. Ο Γεωργιάδης άλλος ένας νέος παίκτης, θα πρέπει να μάθει να είναι το πρώτο βιολί. Αυτό χρεάζεται πνευματική ενέργεια. Το νούμερο "5" πιστεύω πως μπορεί να παίξει καλύτερα, δεν ξέχασα κανέναν νομίζω. Εάν μπορούν αυτοί οι παίκτες να φτάσουν στην πρώτη γραμμή η απάντηση είναι ναι. Ο Γεωργιάδης έκανε φοβερά πράγματα στο ματς με την Τότεναμ αλλά μετά έκανε κάποια κακά πράγματα".


Για τον Βιειρίνια:
"Ηδη αυτά που έκανε εδώ αυτά είναι αρκετά. Είμαι χαρούμενος που κλήθηκε στην Εθνική ομάδα, άσχετα αν δεν αγωνίστηκε ακόμη. Η προσαρμογή του στην Γερμανία μπορεί να είναι εύκολη γιατί το επίπεδό του από πλευράς τεχνικής είναι πολύ υψηλό. Μέχρι να πάει να γευτεί την γερμανική κουζίνα πρέπει να χάσει 2-3 κιλά γιατί η προσαρμογή του έτσι θα γίνει πιο εύκολη".

Για το αν θα προωθηθούν παίκτες και τον Σνάουτσνερ:
"Θα πω στο συμβούλιο για τρεις παίκτες που θα πρέπει να κάνουν επαγγελματικό συμβόλαιο για να τους χρησιμοποιήσουμε. Παράλληλα δουλεύυμε με κάποια ονόματα. Επρεπε να δοκιμάσουμε πριν δύο μέρες έναν παίκτη, αλλά για κάποιους λόγους δεν ήρθε. Πιστεύω να έρθει και ίσως μιλήσουμε και με άλλους παίκτες. Ενδεχομένως κάποιοι παίκτες να πάνε δανεικοί σε άλλες ομάδες και με αυτόν τον τρόπο να βελτιωθούν και να αδειάσει το ρόστερ. Επίσης θέλω να μιλήσω για τον Σνάουτσνερ. Είναι ένα φανταστικός παίκτης, αλλά τι να προλάβω να κάνω μέσα σε έξι μήνες; Ο σεβασμός μου στον Μίρο είναι απεριόριστος και αν στο επόμενο τον χρησιμοποιήσω θα αποδώσει στο 100%" Όμως θα πρέπει να δώσω χώρο σε νέους παίκτες".

Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε σε ΜΜΕ της Χιλής
"Φεύγω από τον ΠΑΟΚ με ψηλά το κεφάλι και αφήνω ανθρώπους που με αγαπάνε πολύ αλλά τώρα γυρνάω στην Χιλή για να παίξω στην Κόλο Κόλο.
Δεν υπάρχει κάποιος οικονομικός λόγος πίσω από την επιστροφή μου, αλλά εκτιμώ την ευκαιρία να παίξω και πάλι στο Μονουμεντάλ". (σ.σ έδρα της Κόλο Κόλο).

Αντρέ Βιεϊρίνια
"μια μέρα θα επιστρέψει στην Τούμπα και θα του λείψουν όλη η ζωη που έκανε στην Θεσσαλονίκη, οι συμπαίκτες του, οι φίλοι του, αλλά κυρίως ο ΠΑΟΚ."

Γιώργος Γεωργιάδης
"Μπήκαμε με το δεξί στη νέα χρονιά κι αυτό είναι πολύ θετικό για μας. Σίγουρα όταν φεύγουν τέτοιου είδους παίκτες, αποτελεί μεγάλη απώλεια για την ομάδα. Όμως πρέπει να συνεχίσουμε και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα. Όλοι θα προσπαθήσουμε για να καλύψουμε τα κενά κενά που θα αφήσουν πίσω τους οι δύο παίκτες".

Γιώργος Κατσικάς
"Ηταν ένα καλό ξεκίνημα. Ημασταν στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού πολύ επιθετικοί και αυτό μας έδωσε την ευκαιρία να σκοράρουμε εύκολα. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και στην διάρκεια της χρονιάς".

ΠΑΟΚ:
Γλύκος, Λίνο, Έτο (53' Σταφυλίδης), Μαλεζάς, Κατσικάς, Γκαρσία, Φωτάκης (80' Λάζαρ), Ίβιτς (67' Γιάννου), Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Κρέσιτς, Σταφυλίδης, Μπαλάφας, Τσιρίλο, Ρομπέρ, Λάζαρ και Γιάννου

Λεβαδειακός:
Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Κοιλιάρας (68' Ναπολεόνι), Μελισσάς (56' Ζαουί), Βασιλείου, Ζησόπουλος, Φαβάλι, Λισγάρας, Κουτσόπουλος, Κόρμπος (78' Πόποβιτς), Στρατηλάτης, Ναπολεόνι, Μαχαίρας, Ζουρούδης, Ιωάννου, Ζαουί, Πόποβιτς

Διατητής:
Χρήστος Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί:
Πέτρος Τρύφων (Δράμας), Αντώνης Καρατζίκας (Αθηνών)
4ος διαιτητής:
Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου