31/1/12

oxyro N1.691



ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ Π.Α.Ο.Κ. ΔΡΑΜΑΣ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΓΑΥΡΟ


Η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΠΑΟΚ ΔΡΑΜΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ
ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝA ΠΑΟΚ-οσφπ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5-2-2012
πληροφορίες-εγγραφές στα γραφεία της λέσχης προμηθέως 17 και στα τηλέφωνα 2521037785 6936633933 καθημερινά μετα τις 19:00



Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ολυμπιακo

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, που θα διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 19:30.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν Τετάρτη μέχρι Σάββατο από τις 09:00 έως τις 17:00, ενώ την ημέρα του αγώνα θα λειτουργούν από τις 10:00πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Αναλυτικά, οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρα 1: 40 €
Θύρες 2, 3: 30 €
Θύρες 5, 6: 25 €
Θύρες 4, 4α: 15 €
Θύρες 8, 7, 7α: 20 €
VIP 3ου: 150 €
VIP 4ου: 120 €

Για να αγοράσετε μέσω internet το εισιτήριο σας και για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ.

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει την παραλαβή από τα εκδοτήρια, θα μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήριά τους τις ώρες και μέρες λειτουργίας των εκδοτηρίων της Τούμπας



Aνακοίνωση ΣΦ ΠΑΟΚ Θύρα 4


"Ο ΠΑΟΚ ξόρκισε επιτέλους το φάντασμα του ΟΑΚΑ και επιβλήθηκε άνετα 0-2 επί της ΑΕΚ, με γκολ που πέτυχαν οι Γεωργιάδης και Αθανασιάδης. Η ομάδα μας έπαιξε έξυπνα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον έτσι και αλλιώς μέτριο αντίπαλο (από τον οποίο έχει πάρει για τα καλά τον αέρα τη φετινή χρονιά) και θα μπορούσε να διευρύνει το σκορ αν οι παίκτες μας ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στα τελευταία λεπτά.

Μελανό σημείο του αγώνα ήταν για μια ακόμα φορά η διαιτησία, αφού ο Σιδηρόπουλος έκανε τα πάντα ώστε η ΑΕΚ με τη χρήση κλωτσιών και… χεριών να μπει στο παιχνίδι. Οι παίκτες μας αντιμετωπίζονταν επανειλημμένα με παλαιστικές μεθόδους και δολοφονικά χτυπήματα, με το διαιτητή να κάνει τα στραβά μάτια σε όλες αυτές τις περιπτώσεις. Αντίθετα, οι κάρτες έβγαιναν για αστείους λόγους από το τσεπάκι του όταν είχε απέναντί του παίκτες του ΠΑΟΚ.

Επόμενος αντίπαλός μας η ομάδα του ελληνικού δημοσίου, σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό ματς που μπορεί και να αναπροσαρμόσει τους στόχους μας στο φετινό πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές μας ξέρουν πλέον καλά πως πρέπει να προσεγγίζουν αυτά τα παιχνίδια και τα λόγια προς αυτούς είναι περιττά. Αυτοί που πρέπει να καταλάβουν επιτέλους ότι δεν μπορείς να παίζεις με τον κόσμο του ΠΑΟΚ είναι οι "άρχοντες" της ΚΕΔ. Απαιτούμε ισονομία και θα την πάρουμε, θέλετε δε θέλετε. Η Τούμπα την Κυριακή θα βράζει και δεν θα ανεχτεί κανένα "ανθρώπινο" λάθος!"




ΑΦΙΕΡΩΜΑ CLUB Π.Α.Ο.Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ

Το 1991 ένα πούλμαν ξεκινά για ΓΕΝΕΥΗ. Οι <> που απαρτίζονται απο ΝΕΑΠΟΛΙΤΕΣ και θαμώνες της θρυλικής μπυραρίας <<ΠΑΡΑΓΚΑ>> στην περιοχή ΦΑΛΗΡΟΥ. Αυτή η εκδρομή ήταν η αρχή για την δημιουργία ενός συνδέσμου στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου κυπελλούχων η Θεσσαλονίκη ζει μεγάλες στιγμές, ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος και η εποχή κατάλληλη όσο ποτέ για να λάβει το όνειρο σάρκα και οστά.

Η ονομασία του συνδέσμου <<
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ>> λόγω της επικαιρότητας και έμβλημα σαν φυσικό επακόλουθο της ονομασίας ο Μέγας Αλέξανδρος έφιππος στον Βουκεφάλα τον οποίο δηλώνει και την μαχητικότητα του συνδέσμου.
Από την ΠΑΡΑΓΚΑ πραγματοποιείται η πρώτη εκδρομή με 20 όρθιους στις ΣΕΡΡΕΣ. Στη συνέχεια η πρώτη εκδρομή στο μπάσκετ που συνδυάζεται με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Σ.Ε.Φ.

Από την ΠΑΡΑΓΚΑ ξεκινά και η πρώτη ευρωπαϊκή εκδρομή στον τελικό της ΝΑΝΤ το 1992. Την χρονιά αυτή ο σύνδεσμος αποκτά επίσημη στέγη επί της Αρμενοπούλου στην περιοχή της Καμάρας. Εκεί αποκτά λόγου της περιοχής μέλη από κάθε περιοχή της Ελλάδας.

Λόγω των γεγονότων της 1/10/1992 με την ΠΑΡΙΣ. Ζ. και με την έναρξη του αγώνα εναντίον του Βουλινού η δραστηριοποίηση του συνδέσμου επικεντρώθηκε περισσότερο στην ομάδα μπάσκετ.

Η μαζική αγορά διαρκείας στην Θ10 και η οργανωμένη κερκίδα καθιερώνουν τους
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ στους κορυφαίους συνδέσμους του Π.Α.Ο.Κ.
Από την Αρμενοπούλου οργανώνεται και η πανστρατιά για το FINAL - 4 της Αθήνας τον Απρίλιο του 1993.

Το
CLUB ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ όλο αυτό το διάστημα λαμβάνει ενεργή δράση σε οτιδήποτε αφορά τον ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΑΕΤΟ. Τον Δεκέμβριο του 1993 μεταστεγάζεται σε ένα διώροφο κτίριο επί της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 3 (ΚΑΛΛΙΔΟΠΟΥΛΟΥ κ ΔΕΛΦΩΝ) και επανέρχεται στην γειτονιά των ιδρυτικών μελών.
Την περίοδο αυτή ο σύνδεσμος γιγαντώνεται. Αποκτά χιλιάδες μελή και μετά την κατάκτηση του κυπέλλου KORAC στην ΤΕΡΓΕΣΤΗ στης 20/3/1994 ο σύνδεσμος κατεβάζει στον αγώνα με τον Ο.Σ.Φ.Π. στο Σ.Ε.Φ. 17 πούλμαν.
Οι
ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ γίνονται ενεργά μέλη στην Ομοσπονδία Φίλων ΠΑΟΚ <<Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ>> η οποία εφημερίδα υπήρξε το ευαγγέλιο μας για πολλά χρόνια και βοήθησε στην εξάπλωση του ασπρόμαυρου οπαδικού κινήματος. Είναι και οι πρώτοι που βγαίνουν στα ερτζιανά της πόλης με την εκπομπή ΑΚΡΩΣ ΤΡΕΛΟ κ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟ που στην συνέχεια έγινε καθολικό όργανο των συνδέσμων του Π.Α.Ο.Κ.
Ο σύνδεσμος παραμένει επί της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 3 έως και το 2002. Από εκεί εξορμούν και τα 23 πούλμαν το 2001 για τον νικηφόρο τελικό της Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ εναντίον του Ο.Σ.Φ.Π.

Το 2002 μεταστεγάζεται στην περιοχή του ΕΥΚΛΕΙΔΗ επι της ΚΑΤΣΙΜΙΔΗ. Το 2005 ο σύνδεσμος στεγάζεται για σύντομο χρονικό διάστημα στην ΤΣΙΜΙΣΚΗ ώσπου επανέρχεται το καλοκαίρι του 2005 στην φυσική έδρα επί της ΔΕΛΦΩΝ 73 όπου στεγάζεται έως και σήμερα.

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...