29/1/12

oxyro N1.690













Superleague 19η Αγωνιστική


Αεκ – ΠΑΟΚ - 0-2

Ο ΠΑΟΚ κάνοντας το αυτονόητο και παίζοντας ψυχωμένα κέρδισε με 2-0 την Αεκουλα, για τρίτη φορά φέτος, με γκολ Γεωργιάδη (16΄) και Αθανασιάδη (66΄) .,
Με τους βαθμούς αυτούς ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε τον αντίπαλό του και βρέθηκε στην τρίτη θέση.

Λάσλο Μπόλονι
"Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς και την τρίτη θέση. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ έχει παίκτες με καλή ατομική αξία. Στόχος μας ήταν να αναγκάσουμε τους παίκτες να μην συνδυαστούν μεταξύ τους και το καταφέραμε. Είναι σημαντικό που προηγηθήκαμε. Νομίζω πως με καλό πρώτο ημίχρονο και καλό δεύτερο, το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό
.
Επίσης είμαι ικανοποιημένος γιατί νεαροί δείχνουν πως μπορούν να παίξουν στον ΠΑΟΚ. Ο Αθανασιάδης έχει δείξει πως έχει μαχητικότητα, έχει μυαλό και σίγουρα αποτελεσματικότητα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε την ίδια δουλειά με αυτόν γιατί θα είναι μια λύση και αγωνιστικά και στον οικονομικό τομέα. Ο Γεωργιάδης ο οποίος μετά από μεγάλο τραματισμό ήρθε και δεν πίστευα πως θα μπορούσε να παίξει για 60-70 λεπτά.

Επίσης ο Κατσικάς έπαιξε φέτος για τρίτη φορά και νομίζω πως έκανε σήμερα ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του. Κερδίσαμε σήμερα, αλλά η ΑΕΚ είναι ένα σημαντικό κλαμπ. Ελπίζω να παίξουμε μίνιμουμ ακόμη δύο φορές μεταξύ τους. Ξέρω πως αυτά τα παιχνίδια για εμάς θα είναι δύσκολα".


Για τον Παναγιώτη Γλύκο
:
"Ο Γλύκος ευτυχώς για εμάς δεν είχε πολύ δουλειά σήμερα. Είναι ένας νεαρός που τώρα κάνει τα πρώτα του παιχνίδια, είναι φυσιολογικό να κάνει λάθη. Πρέπει να τον στηρίξουμε".

Γιώργου Γεωργιάδη
"Κατ' αρχήν κατεβήκαμε στο παιχνίδι μετά από ένα άτυχο αποτέλεσμα στο Κύπελλο κι έναν αποκλεισμό, που μας στενοχώρησε πολύ. Θέλαμε, λοιπόν, τη νίκη για να πάρουμε ψυχολογική διάθεση. Στο πρωτάθλημα είχαμε καλά αποτελέσματα στα προηγούμενα παιχνίδια, πατήσαμε σε αυτά και μετά από έναν καλό αγώνα που κάναμε απέναντι στην ΑΕΚ φτάσαμε στη μεγάλη νίκη.

Ήμασταν καλά στημένοι στο γήπεδο και πολύ καλά διαβασμένοι. Ξέραμε ότι αν έχουμε χώρους, μπορούμε να κάνουμε ζημιά στις αντεπιθέσεις. Τους βρήκαμε, λοιπόν, αυτούς τους χώρους, σημειώσαμε το πρώτο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο δεν απειληθήκαμε, πετύχαμε και δεύτερο γκολ και σπάσαμε μια αρνητική παράδοση τόσο στο ΟΑΚΑ, όσο και απέναντι στην ΑΕΚ".


Για τη συνέχεια
:
"Περάσαμε με νίκη από την ΑΕΚ, αλλά μας περιμένει δύσκολη συνέχεια. Μπροστά μας έχουμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, γενικότερα δύσκολα παιχνίδια για το ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και τους αγώνες στην Ευρώπη. Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά στην ομάδα, για να αντέξουμε. Πάντως, είναι αλήθεια ότι η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ μας δίνει κουράγιο".


Για τη δική του απόδοση:

"Ήμουν φοβισμένος στην αρχή του αγώνα, γιατί ο τραυματισμός που είχα ήταν σοβαρός. Σκεφτόμουν τα χειρότερα. Όσο περνούσε η ώρα, όμως, ένιωθα περισσότερη αυτοπεποίθηση. Τελικά, όχι μόνο δεν συνέβη κάτι, ευτυχώς, αλλά συνδυάστηκε η επιστροφή μου και με το πρώτο μου γκολ με την ομάδα, το οποίο χάρηκα ιδιαίτερα. Σημασία, όμως, έχει η νίκη και όχι το γκολ!"


Μίροσλαβ Σνάουτσνερ
«Αυτοί οι τρεις βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί. Βασικά, περάσαμε την ΑΕΚ στη βαθμολογία. Μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, που χάσαμε στην Τούμπα, σήμερα ήταν πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Παίξαμε πολύ καλά στο αμυντικό κομμάτι, η ΑΕΚ έκανε όλο κι όλο μια ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο. Η αμυντική μας λειτουργία ήταν το σημαντικό σημείο του παιχνιδιού.
Είμαστε όλοι χαρούμενοι, αυτό το παιχνίδι έφυγε, τώρα βλέπουμε το επόμενο. Έχουμε πολλά σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας.
Την Κυριακή έρχεται ένα μεγάλο παιχνίδι, ο κόσμος και οι παίκτες το περιμένουμε, η ψυχολογία είναι καλή. Αν είμαστε σοβαροί και παίξουμε σωστά, μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό».

Αεκ: Αραμπατζής, Καφές, Μανωλάς, Δέλλας, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος (46' Γκερέιρο), Αργυρίου, Λαγός, Γεωργέας (63' Βάργκας), Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης (46' Σιαλμάς),Κωνσταντόπουλος, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Σιαλμάς, Ρίκκα, Βάργκας, Κοντοές

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Γκαρσία, Γεωργιάδης (82' Ρομπέρ), Κατσικάς, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης (73' Μπαλάφας), Λαζάρ (87' Ιβιτς), Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης, Κρέσιτς, Αποστολόπουλος, Μπαλάφας, Ρομπέρ, Ίβιτς, Γιάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...