10/1/12

oxyro N1.666



paok-oxyro - O ΣΦ ΠΑΟΚ Ελβετίας για το "Χαμόγελο του παιδιού"

"Όλοι μας γνωρίζουμε τον οργανισμό "Το χαμόγελο του παιδιού" (www.hamogelo.gr).

Πρόκειται για έναν ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ οργανισμό που σκοπός του είναι να προασπίσει τα δικαιώματα των παιδιών, καθημερινά, 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο και αυτό ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.

Εδώ και 15 χρόνια, με προστάτη τον κ. Γιαννόπουλο, βασίζεται στην αγάπη και στην προσφορά του κόσμου για να καλύψει τις ανάγκες που καθημερινά προκύπτουν και να πετύχει το μεγάλο του στόχο: Nα έχουν όλα τα παιδιά ένα χαμόγελο.

Τον τελευταίο καιρό όμως αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να λειτουργεί όπως πρέπει και όπως το απαιτούν οι συνθήκες. Γι αυτό ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ, ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά.

Στην τελευταία μας συνεδρίαση, ο πρόεδρος μας κ. Υφαντίδης, είχε την παρακάτω καταπληκτική ιδέα η οποία μας βρήκε όλους σύμφωνους.

Έτσι αποφασίσαμε τα εξής:

1) Μαζί με αυτήν την επιστολή, σας στέλνουμε και μια επιταγή με την οποία όσοι θέλετε μπορείτε να βοηθήσετε σε αυτήν την προσπάθεια που ξεκινάμε.

2) Στην σελίδα του συνδέσμου μας (www.paok.ch) θα ανοιχτεί ένα Link για όποιον θέλει να διαφημιστεί μέσω της σελίδας μας. Το συνολικό ποσό που θα μαζευτεί από τους σπόνσορές μας θα σταλθεί στο Χαμόγελο του παιδιού.

3) Προσθήκη προïόντων Χαμόγελο του παιδιού στην μπουτίκ μας με σκοπό να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Όλα αυτά θα έχουμε την δυνατότητα να τα πούμε και στην γιορτή μας την Κυριακη 22.01.2012.

Ας βοηθήσουμε όλοι μας αυτά τα παιδιά...

ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ !!!!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Γραμματέα του συνδέσμου μας,

Ζαχαρία Φαντίδη, με Email ή τηλεφωνικώς.

Email: zacharias@paok.ch

Tel.: 0041 78 840 17 58".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου