4/1/12

oxyro N1.659














paok-oxyro -
ΜΠΑΣΚΕΤ

ΚΑΟΔ-ΠΑΟΚ - 93-72

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε βαριά ήττα (93-72) από τον ΚΑΟΔ μπροστά σε 500 φίλους της ομάδας μας,ο ΠΑΟΚ ήταν ανταγωνιστικός μόνο στο πρώτο μέρος.

Σούλης Μαρκόπουλος
"Συγχαρητήρια στην ομάδα της Δράμας ήταν συγκεντρωμένη, έπαιξε καλύτερα από εμάς σε όλους τους τομείς. Στα ριμπάουντ, στα τρίποντα, στα δίποντα, είχε περισσότερες βολές. Όσο περνούσε ο χρόνος μας τελείωναν οι δυνάμεις τόσο οι ψυχικές όσο και οι σωματικές. Οι παίκτες δεν το πίστευαν είχαμε αδυναμίες στο παιχνίδι μας, οι οποίες ξεκινούσαν από την άμυνά μας που δέχθηκε αρκετούς πόντους.
Πιστεύω ότι το γεγονός πως χρειάστηκαν αρκετοί να παίξουν περισσότερο από όσο παίζουν συνήθως, τους έβγαλε έξω από τους αμυντικούς τους στόχους. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο, έχουμε προβλήματα με την αποχώρηση του Γκόρι, ο Γκίντενς κακώς έπαιξε γιατί είχε βαρύ διάστρεμμα και δεν έπρεπε να αγωνιστεί, αλλά το ζήτησε ο ίδιος και όσο κι αν προσπάθησε. Ετσι όπως είναι τα πράγματα, είναι δύσκολο να μιλήσεις για στόχους και φιλοδοξίες. Εάν ήταν διαφορετικές οι καταστάσεις, σε όλο το μπάσκετ, θα μπορούσαμε πιο εύκολα να μιλήσουμε για όλα αυτά".

Δημήτρης Καλαμπάκας

"Δυστυχώς δεν μας βγήκε το παιχνίδι, ο ΚΑΟΔ ήταν καλύτερος κέρδισε δίκαια.
Κάναμε αρκετά λάθη, δεχθήκαμε αρκετούς πόντους και το μόνο που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας και να δούμε μπροστά. Το θέμα του Γκόρι είναι μία σημαντική απουσία κι εμείς προσπαθήσαμε να το λύσουμε με ομαδική προσπάθεια. Εμείς θα συνεχίσουμε με ότι έχουμε".

Τα δεκάλεπτα: 23-23, 44-40, 68-56, 93-72

ΚΑΟΔ: Χαντ 14 (3), Καρύδας 3 (1), Χαραλαμπίδης 17 (1), Αθηναίου 1, Μίσελ 2, Κιτσούλης, Τσέρανιτς 15, Ζάρας 6 (2), Μπάβτσιτς 19 (1), Κακαρούδης 8, Μπένας, Μονρό 8 (1)

ΠΑΟΚ: Γκίντενς 7 (1), Στίγκερς 4, Αράπης, Ντικούδης 20 (1), Καλαμπόκης 15 (2), Ράιτ 15 (1), Γιαννακίδης 5 (1), Καλλές 5, Καλαμπάκας, Λιάπης, Τσακαλέρης 1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου