30/11/10

oxyro N1.314

















paok-oxyro - EUROPA LEAGUA

Π.Α.Ο.Κ. - CLUB BRUGGE - 1-1


Ο ΠΑΟΚ έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη επί της Μπριζ στο 89' απο ένα ερασιτεχνικό γκολ.
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ........

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ


Μάκης Χάβος


"Στο πρώτο ημίχρονο δε μου άρεσε η εικόνα της ομάδας, δεν ήμασταν καλοί. Στο δεύτερο παρουσιαστήκαμε πιο βελτιωμένοι. To παιχνίδι θα μπορούσε να φτάσει στο 2-0 αλλά αντί αυτού δυστυχώς τέλειωσε 1-1. Είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε στο Ζάγκρεμπ για να πάρουμε την πρόκριση".
Σε ερώτηση για το αν υπήρχε ενημέρωση για το παιχνίδι στο "Μαδριγάλ", τόνισε: Δεν είχαμε ενημέρωση για τον αγώνα της Βιγιαρεάλ και δεν θα ήταν σωστό να έχω εγώ τέτοια ενημέρωση. Εμείς σήμερα ήμασταν υποχρεωμένοι να κερδίσουμε και γι' αυτό παίξαμε. Αλλά όπως είπαμε, αντί για 2-0 έγινε το 1-1. Το γκολ που δεχθήκαμε ήταν μία κακιά στιγμή. Στο δεύτερο η μέρος η Μπριζ δεν είχε ούτε μία ευκαιρία από οργανωμένη επίθεση.
Για το γενονός ότι ο ΠΑΟΚ δε φτάνει εύκολα στο γκολ, δήλωσε: Χάσαμε ευκαιρίες αλλά το στενάχωρο θα ήταν να μην κάνουμε ευκαιρίες. Από τη στιγμή που κάνουμε ευκαιρίες κάποια στιγμή θα έρθουν και τα γκολ".

Για την προώθηση του Κοντρέρας στην επίθεση μετά την ισοφάριση, είπε: "Ο Πάμπλο συνηθίζει να κατεβαίνει για να βοηθήσει στην επίθεση. Όταν δεχθήκαμε το γκολ κατέβηκε για να βοηθήσει".

Για την κούραση που εμφανίζει η ομάδα, τόνισε: "Γνωρίζουμε ότι με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια έρχεται και η κούραση. Όταν επιστρέψουν κάποια παιδιά που είναι τραυματίες, θα υπάρχει μεγαλύτερη ευχέρεια για rotation".
Λευτέρη Σακελλαρίου

«Είναι μέσα στις δυνατότητες του ΠΑΟΚ, έχουμε κοιτάξει όλες τις ομάδες στα μάτια. Ένα παιχνίδι είναι, θα πάμε να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε. Στο Ζάγκρεμπ δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, δε νομίζω πως είναι κάτι ο αντίπαλος να μας τρομάζει. Από εκεί και πέρα πρέπει να τον σεβαστούμε για να πάρουμε την πρόκριση».

Για την ισοπαλία με την Μπριζ:

«Από το καλοκαίρι η ομάδα έχει δείξει ένα σταθερό και, κατ' εμέ, σωστό ευρωπαϊκό πρόσωπο, έχει ανταποκριθεί καλύτερα από ό,τι στο πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω θα παλέψει και θα πάρει αυτό που δικαιούται: την πρόκριση. Εν μέρει αυτό είναι το ποδόσφαιρο, Όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος μπορεί να το πληρώσεις. Ωστόσο και νίκη να κάναμε θα έπρεπε να παίρναμε κάποιο αποτέλεσμα στο Ζάγκρεμπ. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι ομάδα που ψάχνει για ελαφρυντικά. Το έχει αποδείξει ότι μπορεί να είναι μέσα στους στόχους».

Κρεσιτς

«Το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό για μας. Ούτε αυτό της Βιγιαρεάλ. Δεν δείξαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση στα τελευταία πέντε λεπτά. Πάμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Κροατία.

Έχουμε πολλά παιχνίδια στα πόδια μας και είμαστε λίγο κουρασμένοι. Αυτό δεν είναι δικαιολογία για το γεγονός πως δεν αποδίδουμε καλό ποδόσφαιρο.

Πάμε εκεί για μάχη. Να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Δέκα φορές αν παίζαμε με την Μπριζ τις εννέα θα κερδίζαμε. Πάμε εκεί μόνο για την νίκη. Δεν σκεφτόμαστε άλλο αποτέλεσμα. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε. Έχουμε την Κυριακή παιχνίδι. Μετά θα δούμε την Ζάγκρεμπ».

Για την πιθανή κλήση του στην Εθνική ομάδα της Κροατίας: «Αυτή την στιγμή με ενδιαφέρει να πάμε καλά στο πρωτάθλημα και να περάσουμε στην επόμενη φάση. Δεν με ενδιαφέρει αυτή την στιγμή η Εθνική μας ομάδα. Αυτή είναι η πρώτη μου σκέψη. Αν με καλέσουν όμως στην Εθνική θα είναι εξαιρετικά σημαντικό για μένα».

Γιώργος Φωτάκης

«Είναι κρίμα. Θα μπορούσαμε να πάρουμε το παιχνίδι με την ευκαιρία που είχα στα τελευταία λεπτά. Δυστυχώς δεν κατάφερα να σκοράρω και μετά από λίγο δεχθήκαμε το γκολ. Υπάρχει στεναχώρια. Με το 2-0 θα είχε τελειώσει το παιχνίδι αν ευστοχούσα. Τώρα θα πάμε στο Ζάγκρεμπ για να πάρουμε το παιχνίδι και να προκριθούμε. Είναι καλό που περνάμε και με ισοπαλία, αλλά εμείς θα πάμε για τη νίκη»

Βίκτορ Βιτόλο

«Έγινε μία γρήγορη φάση από την Μπριζ, δεν προλάβαμε να αντιδράσουμε και έτσι δεχθήκαμε ένα χαζό γκολ. Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι, όμως το αποτέλεσμα μετράει και έτσι θα γυρίσουμε στα σπίτια μας απογοητευμένοι. Ακόμη και αν κερδίζαμε σήμερα, πάλι θα πηγαίναμε στο Ζάγκρεμπ για τη νίκη»

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Ζουέλα, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σακελλαρίου, Βιτόλο, Γκαρσία, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ιβιτς (Ελ Ζαρ 72), Σαλπιγγίδης (Αθανασιάδης 82).

Κλαμπ Μπριζ
: Στάινεν, Φερμιούλεν (Οτζίτζα 71), Ντονκ, Φαν Γκάιζεγκεμ, Φαν ντερ Χέιντεν, Σιμάις, Μπλοντέλ, Γκέρερτς, Στσέποβιτς, Πέρισιτς (Νταλμά 62), Ακπάλα (Ντιράρ 62).

Διαιτητής
: Μαρκ Κόρτνεϊ
Βοηθοί: Μουν, ΜακΝτάουελ
Συμπληρωματικοί βοηθοί: Μπλακ, Κρανγκλ
Κίτρινες: Βιτόλο (33), Σιμάις (43), Γκέρερτς (55), Φερμιούλεν (56), Ζουέλα (58), Τσιρίλο (65), Οτζίτζα (91)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.173

  Βόλεϊ Ανδρών Final-4 Λάρισα  29-30 Μαρτίου