8/11/10

oxyro N1.301


EISODOS KAVALA-PAOKolaPAOK.












paok-oxyro


Καβάλα - ΠΑΟΚ 0-1


-4.500 χιλ. οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν ΤΟΥΜΠΑ την ΚΑΒΑΛΑ
-ΕΝΑΣ KAΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.....
-Εχουμε σταθερη ανοδο συνεχιζουμε ετσι, ενωμενοι και δυνατοι ... ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ....
Μη σταματας Δικεφαλλε.....
-Οι τρεις από τους συλληφθέντες λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα Καβάλα- ΠΑΟΚ έμειναν ελεύθεροι το βράδυ της Δευτέρας (8/11) και ο τελευταίος το πρωί της Τρίτης (8/11)

Μάκης Χάβος


«Ηταν μία σπουδαία νίκη και πολύ σημαντική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Ελέγξαμε πλήρως το ρυθμό και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλα τέρματα. Στο δεύτερο, η απόδοσή μας δεν ήταν η ίδια, αλλά διαχειριστήκαμε πολύ καλά το παιχνίδι και πήραμε αυτό που θέλαμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Συνεχίζουμε με την ίδια δύναμη.

Για τη βελτίωση της εικόνας της ομάδας:

Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους. Οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν είτε αγωνιζόμενοι στην Ευρώπη, είτε στην Ελλάδα. Η αλλαγή της εικόνας της ομάδας, ανήκει στους παίκτες. Αυτοί φέρνουν τα αποτελέσματα.

Για το μηδέν στην άμυνα:

Ολοί μαζί κάνουμε άμυνα και όλοι μαζί επιθεση. Είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να έχει καλή αμυντική λειτουργία.

Για την αντικατάσταση του Σνάουτσνερ:

Είχε πρόβλημα τραυματισμού και για αυτό έγινε αλλαγή.

Οσον αφορά την εικόνα της Καβάλας:

Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Πολύ δύσκολα θα περάσει ομάδα από αυτή την έδρα».

Γκαρσία

«Χρειαζόμασταν αυτούς τους βαθμούς σήμερα, όπως ο άνθρωπος το νερό. Τόσο σημαντική ήταν για εμάς. Φεύγω χαρούμενος γιατί κέρδισε η ομάδα. Το δικό μου γκολ ήταν και τυχερό. Χαίρομαι γιατί οι συμπαίκτες μου στο γκολ ήρθαν όλοι επάνω μου για πανηγυρίσουμε.

Για την αλλαγή της εικόνας του ΠΑΟΚ:

«Χρειαζόμαστε μία εγκυκλοπαίδεια για να γράψουμε όλα όσα έχουν γίνει στον ΠΑΟΚ φέτος. Εχουν γίνει πολλά από την προετοιμασία ακόμα, αλλά τώρα αυτό δεν είναι σημαντικό. Τώρα το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να νικάμε κάθε Κυριακή. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτά που χάσαμε αλλά αυτά που έχουμε να κερδίσουμε. Πρέπει να νικάμε σε κάθε παιχνίδι

Για το αν θυμάται ότι και πέρσι είχε σκοράρει την ίδια εποχή..

«Είμαι γέρος και ξεχνάω!»

Βίκτορ Βιτόλο

«Συνεχίζουμε την καλή πορεία των τελευταίων αγώνων. Ηταν ένα γεμάτο και καλό παιχνίδι από εμάς. Εκεί που έπρεπε να είμαστε μαχητές, ήμασταν μαχητές. Η Καβάλα έκανε μία ευκαιρία σε ολο το παιχνίδι και η νίκη μας ήταν δίκαιη. Η ψυχολογία μας είναι διαφορετική πλέον», ενώ για τον αγώνα με την ΑΕΚ, υπογράμμισε: «Σε όποιο γήπεδο και να παίζουμε θέλουμε μόνο τη νίκη. Στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στη βαθμολογία».

Μπρούνο Τσιρίλο

«Ηταν πολύ σημαντική νίκη για να φτάσουμε πιο ψηλά στη βαθμολογία. Ξέρουμε ότι με την ΑΕΚ είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά παίζουμε στην Τούμπα και θέλουμε τη νίκη και τίποτα άλλο. Είμαστε έτοιμοι».

Γιώργος Φωτάκης

«Ημασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε το γκολ και δύο ακόμα πολύ καλές ευκαιρίες. Αν σκοράραμε θα το είχαμε τελειώσει, αγχωθήκαμε λίγο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά τέλος καλό όλα καλα.

Οσον αφορά το ντέρμπι με την ΑΕΚ:

«Είναι ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Παίζουμε στην έδρα μας όμως και θέλουμε να νικήσουμε. Σε κάθε παιχνίδι παίζουμε μόνο για τη νίκη και είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας».

Καβάλα:

Γκαλίνοβιτς, Πετκάκης (90' Ενόκ), Χργκόβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Καρντόζο (81' Ντικρόκ), Αμπντούν, Ντιέ, Βουτσίτσεβιτς (69' Ναζλίδης), Ογκμπέτσε, Ονουάτσι

ΠΑΟΚ:

Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Σνάουτσνερ (87' Σακελλαρίου), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Βιτόλο, Γκαρσία, Ελ Ζαρ, Βιεϊρίνια, Φωτάκης (81' Φιλομένο), Σαλπιγγίδης (65' Μουσλίμοβιτς).

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Καρντόσο, Ογκμπέτσε, Αμπντούν, Μπουσαϊντί, Φωάκης, Βιτόλο, Φιλομένο.

Διαιτητής: Παππάς (Αθηνών)

Βοηθοί: Μπιτσίδης (Θράκης), Μαγιάνης (Αρτας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...