16/11/10

oxyro N1.306



ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ - ΠΑΟΚ - 88-77

Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με ήττα της υποχρεώσεις του στο Eurocup έχασε στο "Βισταλέγκρε" από την Εστουντιάντες (88-77)

Σούλης Μαρκόπουλος

Για την ήττα: "Πιστεύω ότι παίξαμε καλά. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί και πιέσαμε τον αντίπαλο μας. Στο δεύτερο δώσαμε την ευκαιρία να δεχθούμε εύκολα καλάθια και να μείνουμε πίσω στο σκορ. Στο τελευταίο δεκάλεπτο πιέσαμε κοντά στο καλάθι, ωστόσο δεχθήκαμε πολλά τρίποντα".

Για τις χαμένες βολές και τους Αμερικανούς: "Ο Μάρσαλ ήταν αρκετά καλός. Δεν είναι μόνο η επίθεση, αλλά πρέπει να παίξει και άμυνα. Δε θέλω να μιλήσω για κάθε παίκτη διαφορετικά, είναι ομαδικό άθλημα και θα πρέπει όλοι μαζί να διορθώσουμε τα λάθη μας. Για τις βολές ξέρουμε ότι είναι και θέμα τύχης".

Για το χρόνο: "Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό. Είχα δει το χρονόμετρο στα 3':55'' και ξαφνικά κατέβηκε στα 2':55''. Πρέπει να δούμε το βίντεο για να είμαστε σίγουροι".

Για τη συνέχεια της διοργάνωσης: "Θα μπορούσαμε να πάμε καλύτερα, όμως δεν τελείωσε τίποτα. Θα παλέψουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια για να μπορέσουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση".

Λάζαρος Παπαδόπουλος

Τη σημερινή (16/11) ήττα: "Σήμερα παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, όμως στο δεύτερο δεν ήμασταν καλοί και ηττηθήκαμε. Ξέρουμε τις δυνατότητες μας και αν δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας, τα οποία πληρώσαμε σήμερα, θα είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια".

Τη δική του εμφάνιση: "Δεν κοιτάμε την ατομική εμφάνιση, σημασία έχει να κερδίσει η ομάδα. Το αποτέλεσμα μας φέρνει μόνο στεναχώρια. Αν πετύχει η ομάδα τη νίκη και είμαι και εγώ καλός τότε η χαρά είναι διπλή, τώρα που χάσαμε κοιτάμε μόνο τα λάθη μας".

Τα δεκάλεπτα: 17-14, 37-33, 59-52, 88-77

Εστουντιάντες (Κασιμίρο): Έλις 6 (2), Ντίεσεν, Άσελιν 12, Βελς 4, Κλαρκ 6 (1), Γκρέιντζερ 6 (1), Γκάμπριελ 8 (2), Γιάσεν 16 (1), Φερνάντεθ 8, Μπλαντς 9 (1), Κάνερ-Μέντλεϊ 13.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος): Μάρσαλ 13 (2), ΜακΓκράθ 12 (2), Αποστολίδης, Δέδας, Ντόζιερ 6, Γκρέι 5, Παπαδόπουλος 24, Γιαννακίδης, Καλλές 2, Γκετσέφσκι 15, Καλαμπάκας.



Διαβεβαιώσεις ότι δεν θέλει να πλήξει τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ και ούτε να μεροληπτήσει υπέρ συγκεκριμένων ομάδων έδωσε η διοίκηση του συνδρομητικού καναλιού, απαντώντας στην επιστολή-διαμαρτυρίας της "ασπρόμαυρης" ΠΑΕ

Έγγραφη απάντηση της NOVA στην επιστολή διαμαρτυρίας που είχε στείλει ο επίσημος ΠΑΟΚ για ρεπορτάζ που είχε προβληθεί στην εκπομπή "Total Superleague", έφθασε το πρωί της Πέμπτης (18/11) στα γραφεία της ΠΑΕ. Η διοίκηση του συνδρομητικού καναλιού διαβεβαιώνει ότι σκοπός της δεν είναι βλάψει την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή οποιαδήποτε άλλη ΠΑΕ και ούτε να μεροληπτήσει υπέρ κάποιας.

Μάλιστα, ο Θόδωρος Ζαγοράκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον διευθυντή αθλητικών καναλιών της NOVA, Ανδρέα Μπέκιο, ο οποίος μετέφερε στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το παραπάνω μήνυμα.

Επιστολή διαμαρτυρίας στη Nova

Επιστολή διαμαρτυρίας στη Nova έστειλε σήμερα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για τα όσα ακούστηκαν στην χθεσινοβραδινή εκπομπή “Total Superleague” του συνδρομητικού καναλιού.
Με την επιστολή του, ο ΠΑΟΚ κατηγορεί τη Nova για μεροληπτική στάση, καθώς στο ρεπορτάζ του αγώνα του Σαββάτου, που επιμελήθηκε ρεπόρτερ της ΑΕΚ (και όχι οι δημοσιογράφοι του ανταποκριτικού της γραφείου στη Βόρεια Ελλάδα), ακούστηκε δύο φορές ότι στη φάση του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ υπάρχει καθαρό χέρι του Βιεϊρίνια, πριν πασάρει στον Φωτάκη, χαρακτηρίστηκε άδικη η αποβολή του Μανωλά και έγινε η εκτίμηση ότι αν δεν υπήρχε η αποβολή το παιχνίδι θα έληγε 1-1, δεν έγινε κανένα σχόλιο στο χτύπημα του Τζιμπούρ στον Γκαρσία, αλλά και στην ανατροπή του Βιεϊρίνια από τον Λαγό στο 87’, ενώ έγινε κριτική στον Κάκο, ο οποίος -όπως ειπώθηκε στο ρεπορτάζ- δεν σταμάτησε το παιχνίδι, την ώρα, που γίνονταν αυτά, που γίνονταν στον πάγκο της ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ με την επιστολή της κάνει λόγο για ανεπίτρεπτη συμπεριφορά απέναντι στον ΠΑΟΚ, ζητά από τη Nova να επανορθώσει στην ίδια εκπομπή την ερχόμενη Κυριακή και τονίζει ότι απαιτεί να υπάρχει ίδια μεταχείριση απέναντι σε όλες τις ομάδες.



«Μίνι διαρκείας» για τους αγώνες του Eurocup

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010 θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Benetton Treviso, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010 για την 2η αγωνιστική του Eurocup και παράλληλα θα τεθούν σε κυκλοφορία και μίνι διαρκείας για τους εντός έδρας Ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των φιλάθλων η ΚΑΕ ΠΑΟΚ αποφάσισε να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν παιχνίδια υψηλού επιπέδου για το Eurocup, αγοράζοντας σε ειδική προνομιακή τιμή τα «μίνι διαρκείας», για τους αγώνες...
ΠΑΟΚ - Benetton Treviso (23/11/2010)
ΠΑΟΚ - Chorale Roanne (30/11/2010)
ΠΑΟΚ - Estudiantes (14/12/2010)

Η διάθεση των «μίνι διαρκείας» θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Οι τιμές των εισιτηρίων για τα εντός έδρας παιχνίδια του ΠΑΟΚ στο Eurocup είναι...

ΤΙΜΗ ΑΠΛΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΔΙΑΖΩΜΑ ΤΙΜΗ "ΜΙΝΙ" ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
15€ Ολα τα διαζώματα του γηπέδου 30€
20€ 108, 109, 110, 111 40€
50€ VIP 1 & 4 100€
100€ VIP 2 & 3 200€
10€ Παιδικά εισιτήρια 20€


paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...