2/11/10

oxyro N1.297



Ανακοίνωση ΚΑΕ :

"Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι συμφώνησε με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Robert Dozier. Ο Robert Lorenzo Dozier Jr. γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1985, έχει ύψος 2μ.06, αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο Memphis το 2009 και επιλέχθηκε στο νούμερο 60 του ντραφτ από τους Miami Heat. Στη διάρκεια της σεζόν 2009-2010 αγωνίστηκε στο Ελληνικό Πρωτάθλημα με την ομάδα του Κολοσσού Ρόδου.

Από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζεται επίσης ότι ξεκίνησαν οι διαδικασίες καταγγελίας του συμβολαίου του καλαθοσφαιριστή Deshawn Sims, ο οποίος αδικαιολόγητα έφυγε από την Ελλάδα και επέστρεψε στις ΗΠΑ.".



Aνακοίνωση ΠΑΕ:

«Η Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. ενόψει του αγώνα εναντίον της Villarreal CF για την 4η αγωνιστική των Ομίλων του UEFA Europa League στο γήπεδο της Τούμπας θέλει να επισημαίνει τα εξής:

1. Aπαγορεύεται ΑΥΣΤΗΡΑ η χρήση πυρσών, κροτίδων, καπνογόνων, φωτοβολίδων και βεγγαλικών κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

2. H UEFA απειλεί με αυστηρές ποινές τυχόν επίδειξη επιγραφών ή πανό με εθνικιστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο. Παρακαλούνται επίσης οι φίλαθλοι να αφήνουν κενά τα διαζώματα στις θύρες.

3. Όλες οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30. Παρακαλούνται όσοι έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο, να το πράξουν, προκειμένου ν αποφευχθεί ο συνωστισμός στις θύρες εισόδου.

4. Να προσέλθουν στο γήπεδο μόνο όσοι έχουν εξασφαλισμένη πρόσβαση στο γήπεδο, καθώς θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας και θα απαγορεύεται η πρόσβαση σε οποιονδήποτε δε φέρει εισιτήριο. Η πρόσβαση στα παιδιά χωρίς εισιτήριο, οποιασδήποτε ηλικίας, ΔΕΝ επιτρέπεται.

5. Δεν ισχύει ΚΑΜΙΑ κάρτα ελεύθερης εισόδου, εκτός των διαπιστεύσεων της Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ . και της UEFA

6. Η είσοδος των ΑΜΕΑ θα γίνει από τη Θύρα 7 και τα συγκεκριμένα άτομα θα φιλοξενηθούν στον νέο ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπροστά από την Θύρα 7.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους φιλάθλους μας για την συμπαράσταση και την βοήθειά τους.

Στηρίξτε την ομάδα στην φετινή ευρωπαϊκή της «μάχη» όπως μόνο εσείς ξέρετε, χωρίς ακρότητες που μπορούν να επιφέρουν σημαντικές ποινές.

Σεβαστείτε την φιλοξενούμενη ομάδα.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ»

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει και επισημοποιεί ότι πράγματι εδώ και λίγες εβδομάδες βρίσκεται σε επαφή με Μεγάλο Διεθνή Επενδυτικό Οργανισμό, προερχόμενο εκ της Μέσης Ανατολής, ο οποίος δια μέσω εκπροσώπου του έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού Μετοχικού Πακέτου της ΠΑΕ.

Οι συζητήσεις είναι σε σχετικά προχωρημένο στάδιο και βρίσκονται σε συνεχή εξέλιξη, ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται ακόμη δεδομένο, αλλά ούτε και αποκλείεται, και προς αυτού η όποια περαιτέρω συζήτηση ή αναφορά επί του θέματος με επιπλέον λεπτομέρειες, κρίνεται ανούσια και δεν ωφελεί κανέναν, ιδιαίτερα δε, τον ίδιο τον ΠΑΟΚ.

Οποιαδήποτε άλλη φημολογία η οποία έχει να κάνει με την αναφορά συγκεκριμένων ονομάτων δήθεν Επενδυτών, διαμεσολαβητών κλπ, είναι αστεία, λανθασμένη, ψευδής και επικίνδυνη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Θεόδωρος Ζαγοράκης, χειρίζεται προσωπικά το όλο θέμα, και θα ενημερώσει ο ίδιος τον κόσμο του ΠΑΟΚ κατά τις προσεχείς εβδομάδες, εφόσον θα υπάρξει στο ζήτημα η ανάλογη εξέλιξη.

Οτιδήποτε άλλο πέραν της παρούσης ανακοίνωσης, ή τυχόν νεότερων επισήμων ανακοινώσεων από την ίδια την ΠΑΕ, αποτελεί παραφιλολογία, την οποία ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα πρέπει να αντιμετωπίζει με επιφύλαξη και να μην παρασύρεται.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Καβάλα

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2010, θα διατίθενται από τα εκδοτήρια της Τούμπας εισιτήρια για τον αγώνα με την Καβάλα στην τιμή των 25 ευρώ.

Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν καθημερινά από την Τετάρτη μέχρι και το Σάββατο, από τις 10:00 έως τις 17:00.



Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η κληρωτίδα έφερε τον ΠΑΟΚ αντιμέτωπο με την ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος, το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Τούμπα.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια:

Ολυμπιακός Βόλου - Πανσερραϊκός

Ηρακλής - Κέρκυρα

Παναθηναϊκός - Τρίκαλα

Εθνικός Αστέρας - Διαγόρας Ρόδου

Ατρόμητος Αθηνών - Καβάλα

Λάρισα - ΑΕΚ

Αστέρας Τρίπολης - Ηλιούπολη ή Ολυμπιακός




Νέα παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας

Από την ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνεται ότι θα δοθεί νέα παράταση στη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μπάσκετ για την αγωνιστική περίοδο 2010-2011, μέχρι και το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010. Η ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΣΗ είναι και η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ και αποφασίστηκε ύστερα από σχετικό αίτημα πολλών φιλάθλων της ομάδας.

Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας θα γίνεται από το PAOK Sports Arena ως εξής...
Δευτέρα 1/11 - Παρασκευή 5/11: 10.00-20.00
Σάββατο 6/11: 10.00-14.00

Με την ευκαιρία της λειτουργίας του συστήματος των ηλεκτρονικών εισιτηρίων και των τουρνικέ, τα οποία τέθηκαν σε εφαρμογή για πρώτη φορά στο PAOK Sports Arena στον αγώνα ΠΑΟΚ - Ηρακλής, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ θέλει να ευχαριστήσει όλους τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ που συμπαραστάθηκαν την Κυριακή στην προσπάθεια της ομάδας, αλλά και για την κατανόηση και την υπομονή που έδειξαν για τυχόν ταλαιπωρία ή καθυστέρηση που μπορεί να υπήρξε κατά την είσοδό τους στο γήπεδο. Με την καλή διάθεση όλων, είναι βέβαιο ότι θα στεφθεί με επιτυχία η μεγάλη προσπάθεια για την ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους φιλάθλους της ομάδας.

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...