1/11/10

oxyro N1.296






paok-oxyro


Εργοτέλης - ΠΑΟΚ - 1-2


Δυστυχώς για άκόμα ένα παιχνίδι δεν παίξαμε όπως έπρεπε. Ευτυχώς πήραμε τους τρεις βαθμούς. 500 οπαδοί μας βρέθηκαν στο γήπεδο του Εργοτελη.

ΟΛΟΙ ΤΟΥΜΠΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ...


ΦΑΣΕΙΣ

14: Καλή φάση για τον Εργοτέλη. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά, ο Χίμπλινγκερ θα πεταχτεί και θα πιάσει την κεφαλιά, όμως η μπάλα περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κρέσιτς.
16: ΓΚΟΛ! Σέντρα του Χρυσοφάκη από τα δεξιά, ο Μπούντιμιρ με κεφαλιά άνοιξε το σκορ!
27
: Ο Κρέσιτς απέκρουσε ασταθώς την εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη, στην επαναφορά ο Χίμπλινγκερ, αλλά κόβεται σωτήρια το σουτ που δοκίμασε.
35: ΓΚΟΛ!
Κάθετη πάσα του Βιεϊρίνια στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος βγαίνει απέναντι από τον Δασκαλάκη και τον πλασάρει εύστοχα για το 1-1!
50: Ωραίο σουτ του Ελ Ζαρ λίγο έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Δασκαλάκη.
69
: Εκτέλεση φάουλ του Ιβιτς, ο Δασκαλάκης διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.
74
: Μεγάλη ευκαιρία για τον Εργοτέλη! Μετά από εκτέλεση κόρνερ και λάθος του Κρέσιτς, η μπάλα καταλήγει στον Αλεξόπουλο που μέσα από την περιοχή κάνει απευθείας το σουτ, όμως δεν βρίσκει στόχο.
80
: Ο Ζούνιορ βλέπει την δεύτερη κίτρινη κάρτα και περνά εκτός παιχνιδιού, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.
90+4': ΓΚΟΛ!
Ο ΠΑΟΚ κάνει το 2-1! Η μπάλα έφτασε με κόντρα στον Κοντρέρας που με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή δίνει το προβάδισμα στον δικέφαλο!

Μάκης Χάβος

"Το πιο βασικό για εμένα είναι ότι οι παίκτες πίεζαν μέχρι το τέλος και πίστευαν στο αποτέλεσμα. Δεν πιστεύω στην τύχη στο ποδόσφαιρο. Είναι λογικό μία ομάδα με τόσα δύσκολα παιχνίδια στην σειρά να μην είναι καλή στα 90 λεπτά του αγώνα. Δεν ήθελα να βιαστώ για τις αλλαγές. Θεωρώ ότι στο σημείο που μπήκε ο Φιλομένο έδωσε μία ζωντάνια και μία φρεσκάδα."

"Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι. Είχαμε απέναντι μας μία καλή ομάδα που ερχόταν από αρνητικό αποτέλεσμα και ήθελε τη νίκη. Μετά το πρώτο 20λεπτο είχαμε την κατοχή και έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, μετά το γκολ του Σαλπιγγίδη, το αποτέλεσμα μπορούσε να πάει οπουδήποτε".

Πάμπλο Κοντρέρας

«Ένας παίκτης πρέπει να είναι έτοιμος και να σκοράρει, άσχετα εάν είναι αμυντικός. έτσι κι εγώ, βρέθηκα στην περιοχή και σούταρα δυνατά. Αφιερώνω το γκολ στους ηρωικούς φιλάθλους μας και υποσχόμαστε κι άλλες επιτυχίες στη συνέχεια».

Βλάνταν Ίβιτς

Για τη σημερινή νίκη επί του Εργοτέλη, δήλωσε:

"Μεγάλη σημασία έχει το αποτέλεσμα, είναι καλό για την ψυχολογία μας. Ξέρετε καλά ότι δεν είχαμε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, δεν πήραμε αυτά που θέλαμε. Στα τελευταία τρία παιχνίδια παίζουμε καλύτερα, έχουμε ξυπνήσει, κάνουμε νέο ξεκίνημα. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας. Είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε τον καλό μας εαυτό. Σημασία έχει η νίκη. Σημασία έχει κάποιες φορές που δεν παίζεις καλά να κερδίζεις".

Για τις συνεχείς αλλαγές προπονητών που έχουν γίνει στην ομάδα και το κατά πόσο αυτές επηρεάζουν την ομάδα, τόνισε:

"Αυτή η ομάδα έχει αλλάξει τέσσερις προπονητές. Γνωρίζουμε να παίζουμε μπάλα. Λογικό, όμως, είναι με τόσες πολλές αλλαγές να επηρεαζόμαστε. Σιγά σιγά βρίσκουμε ρυθμό. Παίρνουμε μέρος σε τρεις διοργανώσεις. Έχουμε τραυματίες και όσο πιο γρήγορα, αυτοί, επανέρχονται, τόσο καλύτερα. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Τους περιμένουμε, μακάρι να μπούνε γρήγορα όλοι στις προπονήσεις".

Δημήτρης Σαλπιγγιδης

«Είναι πολύ σημαντικό να έχεις και τύχη. Σήμερα την είχαμε και στο παιχνίδι του Κυπέλλου επίσης, παρότι ήμασταν καλύτεροι, αλλά όταν σκοράρεις στο τέλος, χρειάζεται και η τύχη. Εχουμε βελτιωθεί αρκετά, ωστόσο ακόμα δεν έχουμε φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε. Ηταν ένα περίεργο παιχνίδι και ειδικά στο δεύτερο δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο. Υπήρχαν πολλά σφυρίγματα και πρέπει να αντιμετωπίζεις και αυτά. Είναι δεδομένη η κούραση αλλά όταν έρχονται θετικά αποτελέσματα και υπάρχει ψυχολογία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο».

Για το ερχόμενο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Βιγιαρέαλ, είπε: «Είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ. Ξέρουμε ότι πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα. Θα προσπαθήσουμε για το θετικό αποτέλεσμα».

Αντελίνο Βιεϊρίνια

«Ηταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και το περιμέναμε αυτό. Ποτέ δεν πρέπει να σταματάς να παλεύεις για τη νίκη. Το μόνο σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Τώρα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι στην έδρα μας με τη Βιγιαρεάλ, αλλά θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την πρώτη θέση του ομίλου μας στο Europa League»

Ναμπίλ Ελ Ζαρ

«Είναι καλό να κερδίζεις ένα παιχνίδι με αυτό τον τρόπο. Αξίζαμε τη νικη, η οποία ήρθε μετά από σημαντική προσπάθεια. Το μόνο που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα και εμείς σήμερα πήραμε αυτό που θέλαμε. Συνεχίζουμε και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια».

Γιώργος Φωτάκης

"Κάναμε ένα μέτριο παιχνίδι και η κούραση μας ήταν εμφανής. Ήρθαμε να κερδίσουμε, κερδίσαμε και συνεχίζουμε. Εμείς παίζουμε σε κάθε ματς για να κερδίσουμε. Είχαμε ευκαιρίες, βάλαμε γκολ και τα καταφέραμε. Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη εν όψει της συνέχειας που είναι δύσκολη. Έρχεται το ματς με την Βιγιαρεάλ που είναι μία μεγάλη ομάδα και πολύ δύσκολη αντίπαλος."

Για τον παράγοντα τύχη και το κατά πόσο αυτό έκρινε το παιχνίδι:

"Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θέλει τύχη. Σε άλλα ματς δεν είχαμε τύχη και χάναμε σήμερα είχαμε τύχη. Πήραμε αυτοπεποίθηση και δύναμη για την συνέχεια με το σημερινό αποτέλεσμα."

Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Αλεξόπουλος, Χρυσοφάκης (59' Βερπακόσφκις), Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Ολίσε, Τζούνιορ, Φραγκουλάκης (89' Ορφανός), Μπούντιμιρ, Ρομάνο (84' Μπέτο)

Π.Α.Ο.Κ.: Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Βιτόλο, Φωτάκης (84' Φιλομένο), Ελ Ζαρ, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης (94' Ζουέλα)

Κίτρινες: Τζούνιορ (30' και 79'), Βιτόλο 59', Ίβιτς 84'

Διαιτητής: Μάνταλος

Βοηθοί: Γκάγκας, Καρατζίκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...