23/11/10

oxyro N1.310



4η αγωνιστική A1 - Γυναικεία ομάδα μπάσκετ

Πρωτέας - ΠΑΟΚ - 48-58

H γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ επικράτησε του Πρωτέα Βούλας στην Αθήνα με 48-58

Παίκτρια-Σταυρούλα Σπανίδου

«Είμαστε πολύ χαρούμενες από την πρώτη μας νίκη και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει και κάποια ακόμα παιχνίδια αλλά κοιτάμε πλέον μόνο μπροστά. Στο παιχνίδι με τον Πρωτέα ξεκινήσαμε κάπως μουδιασμένα και έτσι μείναμε πίσω στο σκορ. Μετά είδαμε ότι ο αντίπαλος ήταν στα μέτρα μας και μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Πεισμώσαμε πολύ και σφίξαμε την άμυνά μας. Σιγά-σιγά ψαλιδίσαμε τη διαφορά και πήραμε εμείς το προβάδισμα, όπου και κρατήσαμε μέχρι το τέλος.
Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς τα Λιόσια έχουν μια καλή ομάδα, αλλά εμείς θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε τη δεύτερη νίκη μας. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας ενώ θα έχουμε και την Αυτζή μαζί μας που σήμερα δεν αγωνίστηκε λόγω ίωσης. Πρέπει να παίζουμε συγκεντρωμένα και να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.»

Τα δεκάλεπτα: 24-12, 30-23, 36-38, 48-58.

Πρωτέας: Βαλέτα 9, Φοξ 13 (1), Βαρβερίδου 11 (3), Κασάπογλου 2, Νικολοπούλου 2, Άσλεϊ 9, Τσουμάνη 2.

ΠΑΟΚ:Γκριν 9, Καζαντζίδου 12 (1), Γιαννοπούλου 9 (2), Σταυρίδου 7 (1), Σπανίδου 3, Σκιαδοπούλου 6, Τζέφερσον 12 (9 ριμπάουντ).








Δεύτερη αγωνιστική του Eurocup

ΠΑΟΚ - ΒΕΝΕΤΤΟΝ - 62-67


Δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚ και γνώρισε την ήττα από την Μπενετόν με 62-67 στο άδειο Paok Sports Arena.... 1500 μονο.....
Αν λεμε οτι στηριζουμε ΚΑΙ το μπασκετ, αυτο ειναι καταντια. Ντροπη μας αυτο και μονο.
Αυτο δεν ηταν μπασκετ απο πλευρας ΠΑΟΚ. Οτι εκανε ο Παπαδοπουλος σε γενικες γραμμες οι αλλοι τιποτα. Οσον αφορα την κερκιδα αν και λιγα τα ατομα εγινε αξιολογη προσπαθεια.
Δυστυχως ολοι φευγαμε απογοητευμενοι απο το παλατακι και προβληματισμενοι για το μελλον της ομαδος.

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ τίμησε ένα αγαπημένο της πρόσωπο, τον πρώην μπασκεμπολίστα του ΠΑΟΚ και νυν general manager της Μπένετον Κλαούντιο Κολντεμπέλα

Κλαούντιο Κολντεμπέλα:

«Τι πιο όμορφο δώρο από αυτό που μου πρόσφερε ο ΠΑΟΚ; Τη φανέλα θα την κρατήσω και θα τη βάλω στο γραφείο μου. Και αυτό θα το κάνω γιατί δε μου πάνε και πολύ αυτά τα πράσινα. Χάρηκα πολύ που μου συμπεριφέρθηκαν με αυτόν τον τρόπο. Πέρασα πολύ όμορφα χρόνια εδώ που δε μπορώ να ξεχάσω. Από εκεί και πέρα πρέπει να προχωράει η ζωή. Πρέπει να κρατάμε μόνο τα θετικά, Όταν ήμουν εγώ στον ΠΑΟΚ ήταν διαφορετικά, αλλά όλοι μας πρέπει να κοιτάμε μόνο μπροστά».

Σούλης Μαρκόπουλος

"Η Μπενετόν ήταν σοβαρή και δυνατή σε όλη τη διάρκεια. Μας έβγαλε εκτός παιχνιδιού από την καλή άμυνά της. Εμείς είχαμε πολύ άγχος και δεν καταλαβαίνω τους λόγους. Οι παίκτες ήταν στρεσαρισμένοι, δεν είχαν ρυθμό και δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρει μια διαφορά στο ημίχρονο και να την ανεβάσει πολύ στο ξεκίνημα της 3ης περιόδου. Το πιο άσχημο σημείο μας ήταν τα πολλά λάθη. Παρόλα αυτά αν είχαμε καλύτερη ευστοχία έξω από τα 3π., ίσως διαφορετικό αποτέλεσμα. Συν τοις άλλοις δεν είχαμε συγκέντρωση όταν πλησιάσαμε, δεν είχαμε το εύκολο καλάθι. Ο Νίτσεβιτς ήταν αυτός που στο δύσκολο σημείο πήρε τη Μπενετόν στις πλάτες του πετυχαίνοντας τρία συνεχόμενα καλάθια. Κάθε ήττα επηρεάζει. Είναι η 3η συνεχόμενη και μας προβληματίζει, κυρίως για την ψυχολογία των παικτών".

Για την πιθανότητα αντικατάστασης του Γκρέι, τόνισε:

"Ακόμη κι αν υπάρχει πιθανότητα δεν μπορεί να βγει ο προπονητής και να το παραδεχθεί. Αυτά φέρνουν αναστάτωση στην ομάδα. Τι θα γίνει αν για σας γράψουν ότι φεύγετε από τη δουλειά σας";

Αναφερόμενος στο άγχος των αθλητών, είπε:

"Είναι αγχωμένοι γιατί ήθελαν πολύ να κερδίσουν. Δεν ήταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν μια τέτοια κατάσταση όπως η Μπενετόν. Τα σκαμπανεβάσματα είναι λογικά γιατί είμαστε νέα ομάδα".

Σχετικά με τη βαρύτητα που θα δώσει τώρα η ομάδα του στο ελληνικό Πρωτάθλημα, τόνισε:

"Εμείς βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν ξεχωρίζουμε αγώνες και διοργανώσεις".

Γιώργος Δέδας

«Δε βγήκαμε με ένταση στο γήπεδο. Προδοθήκαμε από το ότι δεν είχαμε ενέργεια, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Το γυρίσαμε το ματς, αλλά χάσαμε δύο σημαντικά σουτ σε ένα καθοριστικό σημείο του αγώνα. Αυτοί αντιθέτως τα έβαλαν και το πληρώσαμε».

Τα δεκάλεπτα: 10-11, 26-35, 42-50, 62-67

ΠΑΟΚ: Μάρσαλ 2π. 3ρ., Μακγκράθ 5π. 1ρ., Αποστολίδης 2π, Δέδας 9π. 2ρ., Ντόζιερ 10π. 4ρ., Γκρέι 13π. 2ρ., Παδόπουλος 17π. 17ρ. (7/11 βολές), Γιαννακίδης 2ρ., Καλλές, Αράπης, Γκετσέφσκι 4π. 4ρ.

Μπενετόν: Σμιθ 8π. 6ρ., Μάρκοβιτς 11π. 8ρ., Μπουλέρι 6π., Νίτσεβιτς 12π. 3ρ., Μοτεγιούνας 13π. 7ρ., Τζεντίλε 1π., Βοϊτσεχόφσκι 4π. 2ρ., Μπρούνερ 9π. 7ρ., Τόλσον 3π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...