28/11/10

oxyro N1.312








paok-oxyro - ΠΑΟΚ - Ατρόμητος - 0-1

Ένας απογοητευτικός ΠΑΟΚ, o χειρότερος φετινός, ηττήθηκε από καποιον Ατρόμητο........
Ο Πάμπλο Γκαρσία μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο ξέσπασε στα αποδυτήρια κλοτσώντας ότι βρέθηκε στο πέρασμά του. Δεν του αρέσει να χάνει και φροντίζει να το δείχνει.


Μάκης Χάβος

"Στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα μας δεν ήταν καλή, δεν είχαμε ρυθμό, κατοχή και κάναμε λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο, μετά το γκολ, βελτιωθήκαμε και από ατυχία δεν πετύχαμε τέρμα ώστε να φέρουμε το ματς στα ίσα. Στεναχωρήθηκα και εγώ από το αποτέλεσμα όπως όλοι μας. Η ζωή όμως συνεχίζεται."

Σχετικά με την αρχική ενδεκάδα δήλωσε:"Δεν αναθεωρώ κάτι. Το σχηματισμό τον επιλέγεις ανάλογα με τις ανάγκες της ομάδας και τις επιλογές που έχεις".

Για την επανάληψη: "Μετά το γκολ κάναμε ευκαιρίες. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν στο δεύτερο ημίχρονο".

Για τις σημερινές απουσίες της ομάδας:"Σημαντικές οι απουσίες. Δε μίλησα όμως ποτέ γι' αυτές και ούτε θα το κάνω. Να ξέρετε πως όλοι οι παίκτες είναι υπολογίσιμοι και πρέπει να τους σεβόμαστε όλους ."

Φωτάκης:

«Θέλω να πω μια συγνώμη στους συμπαίκτες μου, αλλά στον κόσμο που ήρθε σήμερα στο γήπεδο».

Κοντρέρας:

«Ήταν λάθος μας, που δώσαμε πρωταγωνιστικό ρόλο στον αντίπαλο. Δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Στην κόντρα ο Ατρόμητος κατάφερε να βάλει γκολ. Στην ανάπαυλα ο τεχνικός μας, μας ζήτησε να γίνουμε πρωταγωνιστές. Αυτό δεν έγινε ποτέ. Κατά την άποψή μου πρέπει ο ΠΑΟΚ στο επίπεδο που είναι να έχει τις λύσεις για να καλύψει οποιαδήποτε απουσία. Από εκεί και πέρα είναι πολύ σημαντικό ματς με την Μπριζ. Οφείλουμε να το κερδίσουμε. Πρέπει να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων».

Μπουσαϊντί:

«Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε. Ο Ατρόμητος είχε πολύ γρήγορους παίκτες και στην κόντρα το πληρώσαμε ακριβά. Το σημερινό μας παιχνίδι είναι ένα από τα χειρότερα ματς. Είναι άσχημο που έχουμε 2 σερί ήττες. Κάποιοι μπορεί να περίμεναν την αντίδρασή μας μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε και να επιστρέψουμε στις νίκες».

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Βιεϊρίνια, Σαγκανόφσκι, Καραγκούνης, Καμαρά, Τάτος, Μιχαηλίδης, Μελισσάς.

ΚΟΚΚΙΝΗ : Φωτάκης (85)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Μάνταλος (Αθηνών)

ΒΟΗΘΟΙ : Τρύφων (Δράμας) - Αργυρός (Αθηνών)

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Μπουσαϊντί (78' Ζουέλα), Σακελλαρίου, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Γκαρσία, Ελ Ζαρ (63' Παπάζογλου), Φωτάκης, Κριστιάνο (74' Κουτσιανικούλης), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Μελισσάς, Μπαζίνσκι, Νεμπεγλέρας, Ολιβέιρα, Σφακιανάκης, Τάτος, Καραγκούνης (65' Φαβάλι), Σαγκανόφσκι (78' Σαμπού), Καμαρά (74' Περόνε).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...