22/11/10

oxyro N1.309










paok-oxyro - Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 3-0
με ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΡ......

O ΠΑΟΚ καθήλωσε τον Γαύρολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκη κι άξιζε να κερδίσει μέχρι τη στιγμή που o Ίβιτς πήρε κόκκινη,ο ΠΑΟΚ ήταν κυρίαρχος, κέρδισε το κέντρο, κυκλοφόρησε τη μπάλα, δημιούργησε προϋποθέσεις, αλλά πλήρωσε τα λάθη του.

«Θερμό επεισόδιο» λίγο έλειψε να δημιουργηθεί στο πάρκινγκ του «Γεώργιος Καραϊσκάκης», την ώρα που αποχωρούσε η αποστολή του ΠΑΟΚ.

Συγκεκριμένα, την ώρα που οι παίκτες του Δικέφαλου του Βορρά είχαν μπει στο πούλμαν, κάποιοι οπαδοί του Γαύρολυμπιακού πλησίασαν και άρχισαν να τους ειρωνεύονται για την ήττα, δείχνοντας τα τρία δάχτυλα, όσα και τα γκολ που δέχθηκε ο ΠΑΟΚ.

Οι πόρτες του λεωφορείου, όμως, ήταν ανοικτές, με συνέπεια ορισμένοι παίκτες (Τσιρίλο, Χαλκιάς, Κριστιάνο και Βιτόλο) να κατέβουν και να προσπαθήσουν να κινηθούν απειλητικά προς τους «ερυθρόλευκους».

Τα πνεύματα ηρέμησαν με την άμεση παρέμβαση της αστυνομίας που φρόντισε να απομακρύνει τους «ερυθρόλευκους» και να «οδηγήσει» πίσω στο πούλμαν τους παίκτες του

Περίπου 30 αθηναίοι οπαδοί της ομάδας, περίμεναν την αποστολή της ομάδας στο Ελ. Βανιζέλος και έδειξαν έμπρακτα την στήριξή τους.Για αρκετή ώρα ακουγόταν έξω και μέσα στο αεροδρόμιο το σύνθημα «εμείς μαζί για μια ζωή, αετέ Δικέφαλε» δείγμα της πίστης που υπάρχει από τους οπαδούς για την ομάδα

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ! ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ......ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ
ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.......

Μάκης Χάβος:
"Το σκορ μας αδικεί. Στο πρώτο μέρος είχαμε καλή ανασταλτική λειτουργία. Προσπαθήσαμε στην κόντρα να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Μετά την αποβολή η ομάδα αποσυντονίστηκε. Πάντως θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια», τόνισε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ".

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ μετά την αποβολή του Ίβιτς, τόνισε:
"Υπήρξε νευρικότητα μετά την αποβολή. Δεν δείξαμε την εικόνα που θα έπρεπε".

Για τη διαιτησία του κ. Παμπορίδη, είπε:

"Δεν θέλω να κάνω το παραμικρό σχόλιο για τη διαιτησία".
Για τον τραυματισμό του Μαλεζά και την κατάστασή του υπογράμμισε:
"Νομίζω ότι έχει θλάση. Αυτή είναι η αρχική εκτίμηση".

Σαλπιγγίδης:

"Το σκορ δεν αντικατροπτίζει την εικόνα του αγώνα. Ήμασταν καλύτεροι και παίζαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο μέχρι την αποβολή. Δυστυχώς δεχτήκαμε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο παρόλο που ήμασταν καλύτεροι .Αυτά συμβαίνουν. Στο δεύτερο πάλι ήμασταν καλύτεροι μέχρι την αποβολή, αλλά είχαμε και τρεις αμφισβητούμενες φάσεις, κάποια από τις τρεις πρέπει να ήταν πέναλτι.

Στην δική μου φάση υπάρχει επαφή δεν ξέρω αν ήμουν οφσάιντ. Όμως υπάρχει επαφή. Δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε στην Ελλάδα για να πάρουμε πέναλτι.

Έχει φτάσει 11η αγωνιστική και δεν έχουμε πάρει πέναλτι. Αν καμία φάση από αυτές δεν ήταν πέναλτι, θα τις δούμε στην τηλεόραση και θα ζητήσω συγνώμη από τον διαιτητή" .

Σακελλαρίου:

"Πιστεύω ότι το τελικό σκορ μας αδικεί. Ήμασταν καλύτεροι, απλώς ο Ολυμπιακός ευτύχησε να προηγηθεί μετά από ένα λάθος που κάναμε. Πιστεύω ότι η αποβολή μας στοίχισε, μετά ήρθε και ο τραυματισμός του Στέλιου Μαλεζά και ανέβηκε το σκορ. Δεν θέλω να υπάρχει στεναχώρια για τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα. Κοιτάμε μπροστά. Πιστεύω μας αποδιοργάνωσε η αποβολή, αλλά εντάξει μετά από μια αποβολή δεν χάνεται ένα παιχνίδι, μετά και τον τραυματισμό του Στέλιου, όμως, δεν μπορούσαμε να παίξουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε. Xάσαμε, αλλά συνεχίζουμε, δεν χάθηκε τίποτα μετά από ένα παιχνίδι".

Ζουέλα:

"Μέχρι το 1-0 είχαμε πολύ καλό πρόσωπο. Μετά την αποβολή επηρεάστηκε η ομάδα και δεν μπόρεσε να αντιδράσει. Στη φάση της ανατροπής του Σαλπιγγίδη δεν είχα καθαρή εικόνα και δεν μπορώ να πάρω θέση. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι ο συμπαίκτης μου δεν είναι από αυτούς που πέφτουν εύκολα για να πάρουν το πέναλτι. Δεν θα επηρεαστούμε από την ήττα, μετά από έξι νικηφόρα αποτελέσματα. Θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας και θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Δεν έχω αγωνιστεί ποτέ ξανά δεξί μπακ, όμως μπορώ να βοηθήσω όπου με χρειάζεται ο προπονητής".

Βιτόλο:

"Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι για δύο ομάδες. Οι υπόλοιπες είναι για να γεμίζουν το πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ ανώτερη ομάδα από τον ολυμπιακό. Συνεχίζουμε την πολύ σκληρή δουλειά. Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να είναι στα πλέι οφ αυτό το αποτέλεσμα θα είναι αδιάφορο."

Ντούντου στην "Αθλητική Κυριακή":

"Η Τούμπα είναι η πιο δύσκολη έδρα στην Ελλάδα". Αυτή ήταν η αρχική δήλωση του βραζιλιάνου μέσου του Ολυμπιακού, Ντούντου, σε τηλεοπτική συνέντευξη του, στην "Αθλητική Κυριακή".

"Η Τούμπα είναι η πιο δύσκολη έδρα στην Ελλάδα. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα και είναι πραγματικά απίστευτα όλα αυτά που διοργανώνουν. Χρειάζεται να είσαι μεγάλη προσωπικότητα για να μπορείς να παίξεις σε μια τόσο δυνατή έδρα και να έχεις το μυαλό σου μόνο στο παιχνίδι για 90 λεπτά. Πρέπει να είσαι πολύ ψύχραιμος, ενώ σε περίπτωση που χάσεις έστω για λίγο την αυτοσυγκέντρωση σου τότε είναι πολύ πιθανόν να το πληρώσεις".

ΦΑΣΕΙΣ

6: Πρώτη φάση στο ντέρμπι. Ο Μοντέστο έκανε την κούρσα από δεξιά, την παράλληλη μπαλιά στο κέντρο της άμυνας του ΠΑΟΚ και ο Μιραλάς από κοντά έστειλε την μπάλα άουτ.

18: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ με τον Φωτάκη! Ο διεθνής μέσος έκανε την εξ επαφής κεφαλιά και ο Πάρντο (με τη βοήθεια του δοκαριού) έδιωξε ενστικτωδώς σε κόρνερ!

24: Διπλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό. Αρχικά ο Ριέρα και στη συνέχεια ο Xoλέμπας απέτυχαν εξ επαφής να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΟΚ.

31: Ο Μιραλάς στην αντεπίθεση είδε εκτός θέσης τον Κρέσιτς και απέτυχε να τον "κρεμάσει".

37: ΓΚΟΛ! Ο Μιραλάς ανοίγει το σκορ! Λάθος του Σακελλαρίου, ο Γιάννης Παπαδόπουλος βγάζει τον Βέλγο σε θέση για γκολ και αυτός πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

39: Ο ΠΑΟΚ στην επίθεση, κενό στην άμυνα του Ολυμπιακού, όμως ο Ίβιτς δεν την βρήκε καλά και αστόχησε.

40: Σουτ του Γκαρσία ο Πάρντο μπλόκαρε δύσκολα.

48: Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Σαλπιγγίδης μπήκε μέσα στην περιοχή και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος τον έκοψε την ύστατη στιγμή. Ο διεθνής επιθετικός ζήτησε πέναλτι.

58: Ο Ιβιτς αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ στον Ουρτάδο.

63: Πολύ μακρινό σουτ του Βιεϊρίνια, που προσπάθησε να πιάσει στον ύπνο τον Πάρντο, αλλά η μπάλα έφυγε πολύ άουτ από την εστία του Ολυμπιακού.

72: ΓΚΟΛ! 2-0 για τον Ολυμπιακό! Ο Ουρτάδο έκανε το γέμισμα στην περιοχή του ΠΑΟΚ, ο Ρόμενταλ έστρωσε στον Μιραλάς, ο οποίος με σουτ σε πρώτο χρόνο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κρέσιτς!

78: Ο Μαλεζάς πρόλαβε την μπάλα πριν περάσει τη γραμμή σε πλασέ του Φουστέρ.

87: ΓΚΟΛ!
Ο Ντουντού έβγαλε ωραία μπαλιά στον Ρόμενταλ και ο Δανός με σουτ στην κίνηση έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κρέσιτς.

Ολυμπιακός:

Πάρντο, Μοντέστο (88' Μοντέστο), Α. Παπαδόπουλος, Ουρτάδο, Χολέμπας, Ντουντού, Γ. Παπαδόπουλος (46' Ποτουρίδης), Ριέρα, Φετφατζίδης (66' Ρόμενταλ), Μιραλάς, Φουστέρ

ΠΑΟΚ:

Κρέσιτς, Ζουέλα (68' Μπουσαϊντί), Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σακελλαρίου, Βιτόλο, Γκαρσία, Φωτάκης (74' Ελ Ζαρ), Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης (77' Μουσλίμοβιτς)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Ντουντού, Μοντεστό, Χολέμπας, Αβρ.Παπαδόπουλος, Ίβιτς, Γκαρσία.
ΚΟΚΚΙΝΗ : Ίβιτς (57)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Παμπορίδης
ΒΟΗΘΟΙ : Γκάγκας - Σωτηρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...