1/11/10

oxyro N1.295


PAOK-Irakis 2η agonistiki kosmos (6)olaPAOK. -





Π.Α.Ο.Κ. - ΗΡΑΚΛΗΣ - 78-59

Μπροστά σε 3000 οπαδούς μας ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα τον Ηρακλή με 78-59 και πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας εδειξε καλα στοιχεια. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ μας, πολύ καλή ατμόσφαιρα...συνεχίζουμε

Σούλης Μαρκόπουλος


«Κατά διαστήματα παίξαμε καλό μπάσκετ και ήμασταν εύστοχοι. Δείξαμε ότι θέλαμε περισσότερο τη νίκη, το πιστέψαμε και όταν πιστεύεις κάτι, μπορείς να το πετύχεις. Είμαστε χαρούμενοι για την πρώτη νίκη στην έδρα μας, μας βοήθησε πολύ και ο κόσμος. Παρόλα αυτά, που συνέβησαν την τελευταία εβδομάδα, μείναμε συγκεντρωμένοι και κερδίσαμε μία πολύ δυνατή ομάδα. Μου αρέσει η άμυνα, που παίζει ο Ηρακλής, μας προβλημάτισε αρκετά», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, που πιστεύει ότι «η ομάδα πρέπει να βελτιωθεί και θα βελτιωθεί, γιατί ακόμη είναι αρχή και υπάρχουν περιθώρια».

Για την συμβολή του Γκρέι στη νίκη είπε

«έπαιξε καλά, όλα είναι θέμα τακτικής»,

Για τον Γιαννακίδη, ο οποίος ήταν η ευχάριστη έκπληξη είπε.

«Έχει λίγες μπασκετικές ώρες στο ενεργητικό του, αλλά τον υπολογίζουμε πολύ. Του δίνεται χρόνος για να βοηθήσει στο μέλλον, έτσι κι αλλιώς έχουμε αρκετούς άπειρους παίκτες και πιστεύουμε σ΄ αυτούς».

Μακ Γκραθ.

«Κάναμε καλή άμυνα, παίξαμε σαν ομάδα και μας δίνει μεγάλη χαρά αυτή η νίκη. Ήμασταν λίγο επηρεασμένοι μ΄ όλο αυτό το θέμα με τον Λάζαρο, αλλά προετοιμαστήκαμε σωστά και πήραμε ένα σημαντικό παιχνίδι»

Τα δεκάλεπτα:
24-15, 43-36, 57-47, 78-59.


ΠΑΟΚ :

Μάρσαλ 12(1), Αράπης, Μακ Γκραθ 8(1), Αποστολίδης, Δέδας 11(3), Σιμς 6, Γκρέι 12(1), Παπαδόπουλος 10, Γιαννακίδης 10(3), Καλλές, Γκετσέφσκι 9.

ΗΡΑΚΛΗΣ :

Έβερετ 11, Μπόιλντιν, Δεμερτζής 7(1), Παπανικολόπουλος 2, Αγγελακόπουλος 2, Λιούις 4, Πέτροβιτς 14(4), Δέσπος 2, Εϊτουταβίτσιους 9, Λαμπρόπουλος 8.

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.24

7η αγωνιστική των play offs Λαμία - ΠΑΟΚ - 1-1 Για την 7η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 εκτός έδρας με τη Λαμία,...