4/12/10

oxyro N1.315



ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 89-82


Ο ΠΑΟΚ πάλεψε στο ΣΕΦ και εχασε με 89-82 στο τέλος του ματς.

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ


Σούλης Μαρκόπουλος

«Είναι πολύ άσχημο να παίζουν δύο ομάδες σε άδειο γήπεδο. Κανείς δεν μπορεί να παίξει έτσι. Δεν το ευχαριστιέται κανείς. Ο Ολυμπιακός μέσα σε ένα εξάλεπτο καθάρισε το παιχνίδι. Πήρε μεγάλη διαφορά και εμείς κάναμε πολλά λάθη. Κάναμε μία προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά κόντρα σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είναι δύσκολο να επιστρέψεις».

Για την απόδοση του Μάρσαλ: «Ο Μάρσαλ είναι ένας καλό παίκτης και παίζει πολύ καλά. Έχουμε λίγες επιλογές στο ρόστερ και ο ίδιος παίρνει πολλές ευκαιρίες και αισθάνεται άνετα».

Για το επίπεδο δυναμικότητας του πρωταθλήματος: «Αν βγουν οι δύο ομάδες από το πρωτάθλημα, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό οι υπόλοιπες ομάδες είναι περίπου στο ίδιο στυλ. Ακόμα και με μέτριες εμφανίσεις οι δύο μεγάλοι κερδίζουν».

Ο Μιχάλης Γιαννακίδης μίλησε από πλευράς παικτών και είπε: «Είχαμε ένα κακό εξάλεπτο στο δεύτερο δεκάλεπτο, αλλά στη συνέχεια καταφέραμε να επιστρέψουμε. Δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Η ζωή συνεχίζεται και πλέον κοιτάμε το ματς με την Ροάν».

Δεκάλεπτα: 25-26, 51-36, 69-64, 89-82

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαλουκάς 10, Νεστέροβιτς 12, Γκόρντον 4, Σπανούλης 13, Μπουρούσης 15 (1), Κέσελι 3 (1), Μαυροκεφαλίδης 9, Χαλπερίν 3 (1), Γλυνιαδάκης 5, Παπανικολάου 4, Τεόντοσιτς 11 (3)

ΠΑΟΚ: Μάρσαλ 33 (3), ΜακΓκράθ 17 (3), Αποστολίδης, Δέδας 1, Ντόζιερ 13 (1), Παπαδόπουλος 11, Γιαννακίδης 2, Καλλές, Γκετσέφσκι 5



Γυναικεία ομάδα ποδοσφαιρου


Αμαζόνες Καλυβίων
- ΠΑΟΚ - 0-4


Η γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε ούτε στα Τρίκαλα, επικρατώντας 0-4 των Αμαζόνων Καλυβίων. Τα γκολ η Βαρδαλή δύο απο ένα Χαραλαμπίδου Ε. και Τσουκαλά

Βασίλης Παρασκευόπουλος

«Κάναμε πολλές αλλαγές σε αυτό το παιχνίδι, ξεκουράστηκαν αρκετές από τις βασικές παίκτριες. Στο πρώτο τέταρτο κιόλας κάναμε ένα 3-0 που έδιωξε το άγχος από τα κορίτσια Ήμασταν σχετικά καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από το δεύτερο. Ίσως επηρέασε και τις παίκτριές μου το ότι κατέβηκε μια διαφορετική εντεκάδα αυτή τη φορά. Σκοπός μας είναι να αξιοποιούνται όλα τα κορίτσια και να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Όλα τα παιχνίδια έχουν τις ιδιαιτερότητές τους. Πρέπει να δείξουμε την σοβαρότητα που απαιτείται και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι σαν ένα βήμα που θα μας φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν αποκλείω ότι η ομάδα μπορεί να τερματίσει και αήττητη στο πρωτάθλημα, αλλά σίγουρα είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για αυτό, μια και δεν έχουμε φτάσει καν στο τέλος του πρώτου γύρου».

Aμαζόνες Καλυβίων: Χαρακοπούλου, Ζιώτα (60' Χατζηνικολάου), Βαμπούλα, Τέλιου, Ναουνοπούλου, Καλαντζή, Λάσκου (89' Ζάχου), Τρίτκα (65' Ραϊου), Προτί, Γιαννούλα, Αναστασοπούλου

ΠΑΟΚ: Παπακωνσταντίνου, Βλασιάδου, Μουρατίδου Μ., Μουρατίδου Ε., Γκατζογιάννη, Παράσχου, Χαραλαμπίδου Ερ., Τσιάκα, Παντελιάδου (57' Ασημώνη), Αδαμάκη (60' Τσελέκογλου), Βαρδαλή (71' Τσουκαλά)



10η αγωνιστική της Α1 χαντμπολ

Κύδων Χανίων - ΠΑΟΚ - 24-32

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα στα Χανιά με 24-32. Στο κλειστό των Χανίων βρέθηκαν και φίλαθλοι της ομάδας μας από την Κρήτη.

Στέλιος Σεϊρεκίδης

"Πιστεύω ότι στο δεύτερο ημίχρονο η άμυνά μας κλείδωσε την επίθεση των Χανίων, πήραμε μπάλες, ήμασταν σοβαροί στον αιφνιδιασμό, και η αποτελεσματικότητά μας αυτή μας έδωσε και τη νίκη."

Για την κακή εικόνα της ομάδας του στο πρώτο μέρος: "Δεν μπορούμε σε ένα παιχνίδι να παίζουμε καλά και στα 60 λεπτά του. Η αλήθεια είναι ότι ήμασταν λίγο επιπόλαιοι στα τελειώματα των φάσεων και στις επιλογές μας, γενικότερα. Είχαμε προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας, το οποίο διορθώσαμε και τελικά πήραμε τη νίκη."

Για την πολύ καλή εμφάνιση του Ιωαννίδη: "Τι να πω για τον Λευτέρη; Είναι ένας πολύ καλός και εργατικός παίκτης. Είναι μέλος της Εθνικής Νέων, το τελευταίο διάστημα έχει κάνει πολλά βήματα προόδου και ελπίζω να συνεχίσει έτσι."

Κύδων Χανίων: Φίλιτς 2, Ξανθουδάκης 7, Κοκολοδημητράκης Ν. 3, Μυντιδάκης 1, Τσαβδάρης 2, Σταμπουλής, Μίκοβιτς 5, Μπιτσάκης, Αδαμίδης 4.

ΠΑΟΚ: Κόμινεκ, Γουργούμης, Τσακίρης 4, Παλάσκας 3, Σαουλίδης 4, Σεβαστίδης 4, Μίτροβιτς 5, Αποστολίδης, Μαραγκός 3, Πετρίδης, Ιωαννίδης 8, Περβανάς 1, Καράγγελος.



Μπάσκετ γυναικών


ΠΑΟΚ - Αμαρυλλίς Βριλησσίων - 68-46


Πήρε πολύτιμη νίκη η ομάδα μπάσκετ γυναικών του ΠΑΟΚ επί την Αμαρυλλίδα Βριλησσίων με 68 - 46

Διαιτητές. Κ Θωμόπουλος και Σαλικίδης.

ΠΑΟΚ: Γκριν, Αϋτζή, Σταυρίδου, Στέλλα Καζαντζή, και Σκιαδοπούλου.

Αμαρυλλίδα: Βροχίδου, Στεφανίδου, Τσαγκαράκη, Καπερώνη, Βαλαντάση



Α1 ανδρών του πόλο


ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός - 8-9


Πάλεψε ο ΠΑΟΚ απέναντι στον περσινό πρωταθλητή ολυμπιακό, αλλά τελικά έχασε με 8-9.

Μίροσλαβ Τρούμπιτς

«Η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλά σήμερα. Ήμασταν πολύ καλοί και όσο πάμε ανεβαίνουμε συνεχώς. Θεωρώ ότι αξίζαμε τη νίκη ή έστω τον έναν βαθμό της ισοπαλίας. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να παίρναμε κάτι σήμερα και θα μας βοηθούσε πολύ για τη συνέχεια. Είχαμε σωστή αντίδραση στο παιχνίδι σε όλα τα σημεία και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να ξεφύγει. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα παιχνίδια. Αν συνεχίσουμε έτσι θα έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Την επόμενη φορά η τύχη μπορεί να είναι με το μέρος μας και να πάρουμε εμείς τους βαθμούς.»

Για τον επόμενο αγώνα με τον Πανιώνιο:

«Ο Πανιώνιος είναι μια πολύ καλή ομάδα, από τις πιο δυνατές στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα γίνει σίγουρα ένα πολύ δυνατό παιχνίδι όπως και αυτό το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.»

Tα οκτάλεπτα : 2-2, 2-2, 2-4, 2-1.

ΠΑΟΚ:(Μίροσλαβ Τρούμπιτς) Πολίτης, Κατσουλάκης, Σαρησάββας, Παυλίδης, Κανδιόγλου, Παπαγιαννάκης, Ντούλος.

ολυμπιακός:(Βαγγέλης Πάτερος) Γαλανόπουλος, Δελακάς, Φουντούλης, Κόχειλας, Ντόσκας, Αφρουδάκης, Θεοδωρόπουλος.


Η ομάδα Κ20 του ΠΑΟΚ

Λάρισα - ΠΑΟΚ - 0-1


ΠΑΟΚ πήρε πολύτιμη νίκη μέσα στην έδρα της Λάρισας, ήταν πολύ καλός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, αν και το γήπεδο ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Νίκος Κολομπούρδας

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την ομάδα μου κυρίως από την αντίδραση έπειτα από το σοκ της προηγούμενης αγωνιστικής αλλά και από την εμφάνιση που ήταν προσαρμοσμένη στις συνθήκες του αγώνα. Παρότι ξεκινώντας το παιχνίδι είχαμε διαφορετικό αγωνιστικό πλάνο, αντικρίζοντας το γήπεδο, που ήταν στην κυριολεξία χωράφι, έπρεπε να προσαρμοστούμε άμεσα στις ανάγκες του αγώνα. Αυτό το έπραξαν οι παίκτες μου και δίκαια πήραμε αυτή τη νίκη.

Το γκολ. Κωτουλας στο 46

ΠΑΟΚ:
Μελλίσας, Ιντζίδης, Κομνινάκης, Λαμπάκης, Σταφυλίδης, Καραντασιάδης, Κάτσε, Σκέμπης (75' Κωνσταντινίδης), Σαββίδης (50' Κίτσιου), Κωτούλας (80' Πέλκας), Προβατίδης.



Η ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ - Ξάνθη - 3-0

O ΠΑΟΚ άνετα κέρδισε με 3-0 την Ξάνθη στο γήπεδο της Νέας Μεσήμβριας.

ΠΑΟΚ: Στρέζος, Κωνσταντινίδης Π (70' Βαγλής), Καραμπάς, Δρουμούσης, Κρινίτσας, Πολύζος (85' Καρατζάογλου), Παναγιωτούδης, Ταουσιάνης, Πόποβιτς (85' Αποστολίδης), Σαββίδης (60' Ανδριόπουλος), Παπαδόπουλος Β. (70' Παπαδόπουλος Δ.Χ)

Τα γκολ. Δρουμούσης, Πόποβιτς, Ανδριόπουλος.



paok-oxyro - Βόλεϊ φιλικό


ΠΑΟΚ - Απόλλωνα Καλαμαριάς - 3-1

Φιλική νίκη για τον ΠΑΟΚ

Τα σετ. 25-16, 25-15, 22-25 και 25-19

Γιάννη Μέλκα

Η διακοπή του πρωταθλήματος μας βγάζει από τον προγραμματισμό μας. Αλλιώς τα σχεδιάζαμε αλλιώς έρχονται. Κάναμε αυτό το φιλικό με μια καλή ομάδα όπως είναι ο Απόλλων για να κρατήσουμε τα στάνταρ μας, στην απόδοση μας. Όμως άλλο φιλικό παιχνίδι άλλο επίσημο. Είναι λογικό να είναι πιο χαλαροί οι παίκτες μου. Έπαιξαν όλα τα παιδιά για να είναι όλοι τους έτοιμοι. Υπάρχουν πολλά σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Τίποτε δεν έχει κριθεί ακόμη

ΠΑΟΚ: Παντακιδης 10, Πλίκας 2, Χρηστάρας 3, Παπαδημητριου 5, Γουιντερ 4, Μπόγιτς 13, Καραηιαννης 6, Ωρολογας 4, Στεινμπεργκ 17, Λίνς 5, Δημητρακοπουλος 77% υποδοχη.

Απόλλωνα Καλαμαριάς: Ντραγκιεφ 2, Μαυροβουνιωτης 5, Χατζηλιαδης 10, Παπαιακωβου 6, Παδημητριου 10, Μποζιδης 2, Στινγκας 5, Γκεοργκιεφ 4.


Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ


ΠΑΟΚ - Άγιο Νικόλαο - 3-1

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Άγιο Νικόλαο στο "Παλατάκι" με 3-1 σετ για την 6η αγωνιστική της Β' κατηγορίας της ΕΠΕΣΘ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...