19/12/10

oxyro N1.328







paok-oxyro - ΚΕΡΚΥΡΑ - Π.Α.Ο.Κ. 2-1


Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε στην Κέρκυρα από την τοπική ομάδα με 2-1 με κακή εμφάνιση λόγο κούρασης .... Μπράβο στο λαό του ΠΑΟΚ από την Κέρκυρα και τις κοντινές περιοχές που βρέθηκαν στο γήπεδο και στήριξαν την ομάδας μας... ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ....

Μάκης Χάβος

"Στο δεύτερο ημίχρονο ρισκάραμε, αφού αλλάξαμε σύστημα και έτσι δημιουργήθηκαν χώροι για την Κέρκυρα. Είχαμε ευκαιρία με τον Κριστιάνο να πάρουμε κάτι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Από ό,τι φάνηκε τα συνεχόμενα ματς σε Ευρώπη και Ελλάδα μας στοιχίζουν πολύ σε όλους τους τομείς. Όταν υπάρχει κούραση δεν υπάρχει καθαρό μυαλό."

Για τον αγώνα της Τετάρτης με τα Γιάννενα, είπε: "Δεν ήρθε η καταστροφή, θέλουμε να προχωρήσουμε στον θεσμό του Κυπέλλου.

Αθανασιαδης

"Είμαστε στεναχωρημένοι από την ήττα και από την εμφάνιση. Ξεχνάμε αυτό το ματς και πάμε για τη νίκη στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Είμαστε κουρασμένοι, αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο. Δεν μείναμε στην πρόκριση. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά."

Λίνο

«Είχαμε ευκαιρία να πάρουμε την ισοπαλία, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στο γήπεδο δουλέψαμε για ένα θετικό αποτέλεσμα, ο ΠΑΟΚ έπαιξε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το παιχνίδι που έρχεται την Τετάρτη. Έχουμε πολλούς παίκτες τραυματίες, οι απώλειες των οποίων έχουν επηρεάσει την ομάδα. Αυτοί οι παίκτες προσπαθούν να επιστρέψουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και νομίζω ότι θα μας βοηθήσουν όταν ενσωματωθούν με την ομάδα. Θέλουμε τη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς».

Βιεϊρίνια

"Δεν ξέρω τι έχουν οι διαιτητές με τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Μας αντιμετωπίζουν με καχυποψία. Τέσσερις φορές με ανέτρεψε κάποιος αντίπαλος και ο διαιτητής μου είπε ότι έπαιρνε τη μπάλα. Μάλλον η μπάλα είχε ύψος δύο μέτρα...Τι να πω".

Αναφερόμενος στο σημερινό παιχνίδι τόνισε: Οι συνθήκες του σημερινού αγώνα ήταν δύσκολες για εμάς, προσπαθήσαμε αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε ".

Όσο για το επικείμενο παιχνίδι κυπέλλου: "Πρέπει να επικεντρωθούμε στον αγώνα της Τετάρτης για το Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί θέλουμε να προχωρήσουμε στο συγκεκριμένο θεσμό".

Κέρκυρα (Μπάντοβιτς): Κωνσταντόπουλος, Βενέτης, Στολτίδης, Καλαντζής (63' Γιάντσης), Μίχος, Τσίγκας (90' Χαμπλ), Παρασκευαΐδης, Μαϊστόροβιτς, Επστάιν, Ιωάννου Ηλ. (80' Ιωάννου Δ.), Μακρής

ΠΑΟΚ (Χάβος): Χαλκιάς, Μπαλάφας (46' Σαλπιγγίδης), Γκαρσία, Ελ Ζαρ (63' Κριστιάνο), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ, Αθανασιάδης, Σαβίνι (46' Λίνο)

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Βοηθοί: Ακρίβος, Σωτηρόπουλος

Κίτρινες: Βιεϊρίνια (44'), Τσιρίλο (51'), Γκαρσία (63') Παρασκευαΐδης (78'), Κοντρέρας (81')

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...