15/12/10

oxyro N1.324


Ανακοίνωση στην Αγγλική γλώσσα, σχετικά με τα όσα συνέβησαν στο Ζάγκρεμπ, έβγαλαν οι «Βόρειοι» .

Η ανακοίνωση αυτή έχει ως αποδέχτες τους φλωρο-οπαδούς της Δυναμό Ζάγκρεμπ, αυτούς τους γελοίους χούλιγκανς.

Πριν τρεις μήνες στο ταξίδι επιστροφής από το παιχνίδι για το Europa League μεταξύ της BRUGGE και του ΠΑΟΚ στο Βέλγιο, καθώς διασχίζαμε την Αυστρία φτάνοντας στα κάλπικα σύνορά σας, πήραμε μια γεύση, από το πως θα ήταν το παιχνίδι μεταξύ της DYNAMO και του ΠΑΟΚ.

Οι καθυστερημένοι Κροάτες αστυνομικοί, χωρίς κανένα ειδικό λόγο δεν επέτρεψαν στο πούλμαν του NORTHERNERS EXPRESS (με το οποίο ταξιδεύουμε σε όλη την Ευρώπη εδώ και χρόνια) να εισέλθει στο έδαφός σας κρατώντας μας παράνομα να περιμένουμε για 20 ώρες.

Ένα έδαφος το οποίο παράνομα παραβιάζετε από την εποχή του πολέμου με τη Σερβία, στην οποία δικαιωματικά ανήκει. Η πρωτεύουσα σας θα έπρεπε να είναι το Βελιγράδι και όχι το Ζάγκρεμπ ή οποιαδήποτε άλλη πουσ….πολη.

Δυστυχώς για σας, οι Σέρβοι είναι πραγματικοί άντρες και όχι γυναίκες, όπως εκείνες που τραυματίσατε χτες στις 14/12 στην μπαστ…..πολή σας. Και μόνο που σκεπτόμαστε ότι δεν ήμασταν εκεί, τρελαινόμαστε.

Γελοίοι άνθρωποι της Dynamo, δεν κρατήσατε ούτε τον κώδικα μεταξύ των αντρών και των οπαδών γιατί δεν είστε πραγματικοί χούλιγκανς, οπαδοί και άντρες. Γι’ αυτό και χτες επιτεθήκατε σε ένα λεωφορείο γεμάτο από γυναίκες και χορηγούς.

Δειλοί, ήσασταν τυχεροί γιατί το λεωφορείο δε μετέφερε τους ένδοξους οπαδούς μας. Και επιπρόσθετα αυτό ούτε οι τριτοκοσμικοί Μουσουλμάνοι Τούρκοι της Fener δεν επιχείρησαν να το κάνουν μέσα στην ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.

Θα πρέπει να τους ρωτήσετε να σας πληροφορήσουν και θα πρέπει να παρακολουθήσετε τα σχετικά βίντεο από το παιχνίδι FENERBAHCE-ΠΑΟΚ, μόνο για να καταλάβετε τη συνέβηκε όταν κατεβήκαμε από το λεωφορείο. Τρέχανε σαν τις κότες.

Το ίδιο θα συνέβαινε και μας σας αδερφές αν στη θέση των γυναικών και των χορηγών βρισκόμασταν εμείς. Στη Θεσσαλονίκη δεν ακουμπήσαμε ούτε τραυματίσαμε τους ανθρώπους σας (VIPS, ΧΟΡΗΓΟΥΣ, ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ).

Στην πραγματικότητα ήμασταν ανυπόμονοι να σας δούμε αλλά εσείς ποτέ δεν εμφανιστήκατε. Αυτό σημαίνει ότι φοβηθήκατε εμάς και πολύ περισσότερο να διασχίσετε τον αυτοκινητόδρομο που περνάει από το Βελιγράδι.

Δυστυχώς η διοίκηση του ΠΑΟΚ μας πρόδωσε και με κοινές ενέργειες με τη δική σας διοίκηση, μαζί και με τους μασόνους της OUEFA αποφάσισαν να μην επιτρέψουν την ανταλλαγή εισιτηρίων και οπαδών και φυσικά αυτό βόλεψε εσάς τους φουκαράδες.

Θα λέγαμε περισσότερα, αλλά από τώρα αναλαμβάνουμε δράση. Το παιχνίδι του κυνηγητού έχει μόλις αρχίσει. Η Ευρώπη είναι πολύ μικρή για να κρύψετε της δυστυχισμένες φάτσες σας.

Στην πραγματικότητα είναι θέμα χρόνου να «συναντηθούμε» και μετά……

Δυστυχώς, έχουμε να κάνουμε ακόμη μία ανακοίνωση. Να ξεχάσετε της ήσυχες και αδιάφορες διακοπές σας στη Χαλκιδική στη διάρκεια του καλοκαιριού. Θα είναι καλύτερα να πάτε στο Dubrovnick ή στο Split, όπου μπορείτε να κολυμπάτε στη μολυσμένη Αδριατική θάλασσα, που είναι γεμάτοι Ιταλικά σκατά και τα 101 Δαλματικά σκυλάκια που δεν έζησαν για πολύ. Δυστυχισμένα και αναιδή ανθρωπάκια

ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ…

ΠΑΟΚ Βόρειοι

ΠΑΟΚ – ΠΑΡΤΖΙΖΑΝ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ" 1963

ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ..


Με αφορμή το σημερινό (14-12-2010) γεγονός έχουμε να αναφέρουμε τα εξής:

Για ακόμα μια φορά βρέθηκαν εκτεθημένοι φίλαθλοι μας όπου για την ασφάλεια τους εγγυήθηκε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όπως συνέβη και με την αποστολή της ομάδος στο προτελευταίο ματς στην Λάρισα αλλά και σε άλλα που δεν είναι της παρούσης να αναφερθούν. Τέλος, δεν μας ενδιαφέρουν τόσο τα πρόστιμα και οι τιμωρίες (που στην τελική εμείς πληρώνουμε) όσο η τιμή και η δόξα του ΠΑΟΚ μας καθώς επίσης και η σωματική ακεραιότητα των φιλάθλων μας.

Υ.Γ. 1 Εσύ μας είπες να μην πάμε.. Αυτούς γιατί τους πήρες μαζί σου?

Υ.Γ. 2 Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΟΥ...



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ CLUB ΠΑΟΚ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ

Γλύφτες του ευρώ και προδότες συνειδήσεων δεν είμασταν και δεν θα γίνουμε ποτέ. Δεν γεννήθηκε ο άνθρωπος που θα παίξει με την περηφάνεια του λαού του Π.Α.Ο.Κ μέσα σε ένα μεσημέρι στέλνοντας γυναικόπαιδα σαν πρόβατα στην σφαγή.

Το πρότυπο του οπαδού-τουρίστα και του ευρώ-φιλάθλου που θέλετε να δημιουργήσετε είναι βουτιά στο κενό.

Η διάσταση απόψεων και η αδιαφορία σας στις απαιτήσεις του κόσμου είναι ένα ακόμα αγκάθι στις τόσες πληγές που έχει ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ.

Υ.Γ.1: ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ !!!!!!

Υ.Γ.2: ΠΡΟΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Π.Α.Ο.Κ: ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ - ΠΑΙΞΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ - ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕ ΤΟΥΣ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Αν και μετά τη σημερινή μέρα κρατήσουμε το στόμα μας κλειστό τότε είμαστε και εμείς συνυπεύθυνοι για το γεγονός ότι σήμερα το μεσημέρι απο τύχη δε θρηνύσαμε αθώα ΠΑΟΚτσάκια.

Υπεύθυνοι υπάρχουν και δυστηχώς για εμάς υπεύθυνοι είναι μόνο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η ανύπαρκτη στάση της στον πόλεμο της Κροατίας (άλλωστε το δήλωσαν και οι παίκτες οτι πάνε για πόλεμο..) οδήγησε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ σαν πρόβατα στη σφαγή.

Τα ερωτήματα πολλά:

Το βασικότερο πως είναι δυνατόν απο τη στιγμή που σαν ΠΑΕ ΠΑΟΚ δε πήρε εισιτήρια, πως κουβάλησε μαζί της 100 φιλάθλους (θύματα) απλά και μόνο για την κάλυψη των εξόδων του τσάρτερ?

Πως είναι δυνατόν μια εκδρομή στη γειτονική Κροατία να κόστισε 490 ευρώ απο τη στιγμή που ταξιδεύουμε μόνοι μας στην Ισπανία με 80 ευρώ?

Κύριοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για ακόμα μια φορά αποδείξατε οτι για το μόνο που είστε ικανοί είναι να μας ζαλίζετε τα αυτιά για πυρσούς, κεράκια και καντίνες και να μιλάνε όλοι για την άριστη φιλοξενία στις σουίτες σας και τα θεσπέσια μενού που τους προσφέρετε.

Μετά την ενέδρα της Κροατίας πήρατε παραμάζωμα τα ραδιόφωνα και κλαίγετε σα μωρά σε πανυγύρι. Κύριε Μηλιωρίδη όσο λαχανιασμένος και αν το παίζετε στον αέρα δε μασάμε, εξάλλου για εσένα ο ΠΑΟΚ θα ήταν αδιάφορος στην Κροατία όπως είπες μπροστά στη συντονιστική των συνδέσμων. Δε μας ενδιαφέρει η προσωπική σου γνώμη κ. Μηλιωρίδη και κ. Ζαγοράκη για το τί πιστεύετε ότι θα γινόταν ΑΝ παίρναμε εισιτήρια. Υπεύθυνοι είστε εσείς και μόνο εσείς διότι όλοι ξέραμε τι θα γίνει (Διοικήσεις - UEFA - οπαδοί) και τα μόνα μέτρα που πήρατε ήταν μετά το συμβάν να κλαίγεστε στα ραδιόφωνα και στα φιλαράκια σας τους δημοσιογράφους και να μιλάτε για αναβολή του αγώνα και καταγγελίες, κάτι που μας ντροπιάζει περισσότερο.

Υ.Γ.1: Απαιτούμε να μην εμφανιστούν ξανά ποτέ στις σουίτες της Τούμπας βρυκόλακες του στυλ Γκαγκάτση και Πυλάβιου που είναι δηλωμένοι εχθροί του ΠΑΟΚ μας.

Υ.Γ.2: Στη Λάρισα δε πήραμε εισιτήρια γιατί το γήπεδο ήταν καινούριο.

Στην Κέρκυρα δε πήραμε εισιτήρια γιατί δεν έχει πέταλο.

Στη Κροατία δε πήραμε εισιτήρια γιατί μπορεί να γίνουν επεισόδια.

Περιμένουμε στο επόμενο εκτός έδρας αγώνα την ομάδας μας τη καινούρια σας δικαιολογία.

Υ.Γ.3: ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΣΕ ΤΣΑΡΤΕΡ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ.

Υ.Γ.4: ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ.

ΠΑΟΚ ΕΣΥ, ΕΣΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ..



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Προς Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ.

Ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. έχει μάθει να βρίσκεται παντού και όχι όπου επιλέγει η εκάστοτε διοίκηση του . Η απαίτησή μας είναι να κάνουμε αυτό που μάθαμε από μικρά παιδιά , δηλαδή να βρισκόμαστε σε όλα τα γήπεδα και όχι εκεί που θέλετε εσείς κύριοι της Π.Α.Ε. Η στάση του κόσμου ήταν νωχελική μέχρι τώρα και ίσως να το εκλάβατε ως αδυναμία , όμως από εδώ και πέρα να είστε σίγουροι πως η περίοδος χάριτος έχει τελειώσει για όλους σας και οι αντιδράσεις του κόσμου θα είναι άμεσες και δυναμικές . Σήμερα γράψατε μια από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας του λαού του Π.Α.Ο.Κ. και το όνομα που έχει χτίσει ο οπαδός του Π.Α.Ο.Κ. σε Ελλάδα και Ευρώπη , το ισοπεδώσατε μέσα σε μια μέρα . Εάν πιστεύετε ότι ο Π.Α.Ο.Κ. μπορεί να διοικηθεί με χαμηλούς τόνους ,χωρίς καυστικές ανακοινώσεις όταν θίγονται τα συμφέροντα της ομάδας (εχθρικές διαιτησίες , παράλογες τιμωρίες της έδρας μας , ανελέητο κυνηγητό του λαού του Π.Α.Ο.Κ. από την αστυνομία )είστε αφελείς . Κρατήστε αυτές τις απόψεις για τους εαυτούς σας , ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. είναι κάθετα αντίθετος . Πήγατε στο Χαριλάου , κάνατε 45 λεπτά να κατέβετε από το πούλμαν , μας έσφαξαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο αλλά το προσπεράσαμε , είπαμε ότι είστε άπειροι και θα μάθετε από τα λάθη σας .Δεν μπορεί να επαναλαμβάνεται η ίδια ιστορία στο Καραϊσκάκη , να επαναλαμβάνεται στη Λάρισα ( η αποστολή προπηλακίστηκε από 50 άτομα που βρισκόντουσαν ανενόχλητα στο χώρο στάθμευσης του πούλμαν της αποστολής )και πάλι να μην μπορείτε να αντιδράσετε και να προστατέψετε την ομάδα .

Από τη μία μας λέτε ότι δεν μπορείτε να πάρετε εισιτήρια στο Ζάγκρεπ γιατί ο αγώνας είναι υψηλής επικινδυνότητας , και από την άλλη πηγαίνετε με τις γούνες τις γραβάτες και τις φούστες , περιήγηση στο κέντρο της πόλης ( λες και ο Π.Α.Ο.Κ είναι κανένα τουριστικό γραφείο ) . Γράψατε μία από τις πιο μαύρες σελίδες της Ιστορίας του λαού του Π.Α.Ο.Κ. , επειδή επιλέξατε να είστε εκεί με αυτούς, που το μοναδικό κριτήριο για να τους βάλετε μέσα στο τσάρτερ ήταν τα 500 ευρώ . Τους οδηγήσατε σαν πρόβατα στη σφαγή και δεν θέλατε τους οργανωμένους οπαδούς , που κάνουν κάθε φορά περήφανους τους απανταχού ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ .

ΥΓ 1 : Από ότι φαίνεται οι απόψεις μας με τις δικές σας δεν συμπίπτουν , γιατί για εσάς ο Π.Α.Ο.Κ. είναι ξεναγήσεις και διακοπές ενώ για εμάς είναι οι μάχες και οι εκδρομές .

ΥΓ 2: Ο κάθε άνθρωπος που δουλεύει κάνει λάθη αυτό είναι φυσιολογικό , γιατί ο μόνος που δεν κάνει λάθη είναι αυτός που δεν δουλεύει . Μας ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ κύριοι της Π.Α.Ε ότι δεν μαθαίνετε από τα λάθη σας . Όπως εμείς δεν έχουμε τις γνώσεις σας σε αθλητικά και αγωνιστικά θέματα και στηρίζουμε την κάθε επιλογή σας , έτσι και εσείς θα έπρεπε , το λιγότερο , να αφουγκράζεστε τις επιθυμίες του λαού του Π.Α.Ο.Κ. στα οπαδικά θέματα , που από ότι φαίνεται έχετε ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ

ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΠ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.191

 Play Out Basket League  3η αγωνιστική  ΠΑΟΚ - Καρδίτσα - 85-70  Για την 3η αγωνιστική των Play Out της Basket League, ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 85...