22/12/10

oxyro N1.331














paok-oxyro
- Ο ΠΑΟΚ στους "8" του Κυπέλλου

ΠΑΟΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - 2-1

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τα Γιάννενα με 2-1 και προκρίθηκε στους προημιτελικούς του Κυπέλλου, όπου πλέον τα παιχνίδια θα είναι διπλά μπροστά σε 22.000 οπαδούς μας.

Μάκης Χάβος

«Είναι δυνατόν να χάνει ο ΠΑΟΚ από την Κέρκυρα και ο προπονητής του να λέει στους παίκτες, ότι δεν πειράζει, που χάσαμε; Ο νοών νοείτο» είπε ο Χάβος, πριν μιλήσει για τα υπόλοιπα.

Για την πρόκριση στο Κύπελλο :
«Κλείσαμε έναν κύκλο σημαντικών αγώνων και είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους μας. Η διακοπή έρχεται στο καλύτερο σημείο, για να πάρει ανάσες η ομάδα. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα, στην οποία ευχόμαστε να υλοποιήσει τους στόχους της.

Για την κακή εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου :
«Στο δεύτερο μέρος η κούραση κούραση ήταν εμφανής. Η ομάδα δεν είχε την φρεσκάδα, που έπρεπε, έχει δώσει πολλά παιχνίδια σε λίγες μέρες. Όλα αυτά, είναι από τα συνεχόμενα παιχνίδια και την κούραση. Όταν δεν υπάρχει φρεσκάδα, δεν υπάρχει καθαρό μυαλό, όλα τα παιχνίδια γίνονται δύσκολα. Μην ξεχνάμε ότι είχαμε πολλούς τραυματισμούς, πολλά παιδιά έχουν πάρει πολλά παιχνίδια συνεχόμενα. Η διακοπή θα μας κάνει καλό»

Για το 4-4-2 :
«Σε όλα τα παιχνίδια, που παίξαμε 4-4-2, κερδίσαμε. Εκτός από το δεύτερο ημίχρονο με την Κέρκυρα».

Για τις μεταγραφές :
«Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ. Θα δούμε τι θα γίνει με τους τραυματίες, θα κάνουμε μία συζήτηση με τη διοίκηση και θα πάρουμε την καλύτερη απόφαση για την ομάδα»

Για την κλήρωση με την ΤΣΣΚΑ :
«Το σκέφτομαι εδώ και μέρες, θα ήθελα να δώσει τα εύσημα στον κ. Δερμιτζάκη, μ΄ αυτόν περάσαμε τη Φενέρμπαχτσε και στους πρώτους δύο αγώνες του ομίλου, είχαμε 4 βαθμούς.
Όσο για την ΤΣΣΚΑ, όποιος κι αν έπεφτε στο δρόμο μας, θα ήταν δύσκολο. Έχουμε στόχο να πάμε όσο πιο ψηλά στην Ευρώπη και πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Παπαγγέλης, βοηθός του Στεφάν Ντεμόλ, ο οποίος έφυγε με τη λήξη του αγώνα για να προλάβει μία πτήση για το Βέλγιο, είπε :
«Φεύγουμε με το παράπονο ότι θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω. Σταθήκαμε ισοδύναμα απέναντι στον ΠΑΟΚ. Είχαμε μία άτυχη στιγμή στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και παρά το 2-0, προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να παίξουμε ποδόσφαιρο, μειώσαμε και είχαμε κάποιες ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για πρόκριση, του εύχομαι να προχωρήσει στο Κύπελλο».

Πάμπλο Γκαρσία

«Δεν παίξαμε καλά, η ομάδα είναι κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Το μυαλό μας είναι στα αεροδρόμια στα ταξίδια, αν χιονίζει ή όχι και αυτό είναι κάτι που επηρεάζει. Αν η ομάδα συνεχίζει να κερδίζει και μετά τα Χριστούγεννα η ομάδα τότε θα είμαστε καλά. Θα ενσωματωθούν και παίκτες που σήμερα είναι τραυματίες και θα χρειαστούμε την προσπάθειά τους. Ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας. Κρατάω το ότι η ομάδα έπαιζε παντού για τη νίκη και πολλές φορές μόνο με την ανταμοιβή του κόσμου. Έχουν βελτιωθεί τα πράγματα, αλλά όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν την αβεβαιότητα με τους Άραβες για το αν θα έρθουν ή όχι. Δεν θέλω να συνεχίσω άλλο τη φράση με το βιβλίο γιατί στο τέλος δεν θα το διαβάσει κανένας»

Πάμπλο Κοντρέρας

«Δεν είναι και το καλύτερο μας παιχνίδι. Σε τέτοιες περιπτώσεις και όταν το παιχνίδι δεν είναι ξεκάθαρο το πιο σημαντικό είναι να παίρνεις το αποτέλεσμα. Θέλω να δώσω έμφαση στο ομαδικό πνεύμα που είχαμε τόσο στα περσινά πλέι οφ του πρωταθλήματος, όσο και στα προκριματικά του Europa League. Επίσης είναι πολύ σημαντική η υποστήριξη που έχουμε από τον κόσμο. Η ομάδα έδειξε ότι μπορεί να αντεπεξέλθει κάτω από αντίξοες συνθήκες»

Με τι θα είναι χαρούμενος στο τέλος της σεζόν:
«Θα είμαστε ευχαριστημένοι φτάνοντας όσο το δυνατόν πιο μακριά και στις τρεις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Αυτό όμως για να γίνει χρειάζεται ηρεμία και να πηγαίνουμε βήμα-βήμα».

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Βιεϊρίνια, Τσιρίλο, Ντε Βισέντι, Σκούφαλης.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ : Καρατζίκας (Αθήνας) - Ποντίκης (Πρέβεζας)

ΠΑΟΚ :
Χαλκιάς, Μπουσαϊντί (18 Σαβίνι), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σακελλαρίου, Γκαρσία, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Κριστιάνο (46 Ελ Ζαρ), Σαλπιγγίδης (76 Φιλομένο), Αθανασιάδης.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ :
Σικαλιάς, Ντάσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Σιαλμάς (61 Τζάνης), Κυριάκος (71 Ανδράλας), Σκούφαλης, Ντε Βισέντι (71 Βαγγελής), Μπακαγιόκο, Κεϊτά, Βάντερσον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...