11/12/10

oxyro N1.320




ΜΠΑΣΚΕΤ

Π.Α.Ο.Κ. - Πανελλήνιος - 76-55


Ο ΠΑΟΚ ειχε ένα εύκολο απόγευμα και δε δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Πανελληνίου και τον κερδισε με 76-55.

Σούλης Μαρκόπουλος

«Είχα πει στους παίκτες μου ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί ο Πανελλήνιος έχει έμπειρους παίκτες που μπορούν να ανταποκριθούν σε δύσκολες συνθήκες. Είχαμε συζητήσει όλη την εβδομάδα το πως θα ξεκινήσουμε το παιχνίδι και πως θα ανταποκριθούμε μέσα στο γήπεδο σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις.

Κάναμε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μας, είχαμε πολύ καλά ποσοστά στα τρίποντα και αυτό μας βοήθησε να πάρουμε μια σημαντική διαφορά και στη συνέχεια πήγαν όλα καλά. Ξέρουμε ότι κάναμε κάποια λάθη, πάνω στα οποία πρέπει να δουλέψουμε γιατί σε κάποιο άλλο παιχνίδι θα μας στοιχίσουν. Το παιχνίδι κύλησε φυσιολογικά, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε και να κρατάμε τον ίδιο ρυθμό και στα τέσσερα δεκάλεπτα.

Εχουμε προβλήματα, ο Γκρέι δυσκολεύεται στο τρέξιμο. Κάποια άλλα τα ξεπερνούν τα παιδιά μέσα στο γήπεδο. Τα ρόστερ είναι έτσι που δεν μπορείς να αλλάξεις τους παίκτες έτσι όπως θέλεις για να κρατήσεις δυνάμεις. Συνεχίζουμε. Εχουμε δύο μέρες να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για τον επόμενο ευρωπαϊκό αγώνα».

Τόνι Μακ Γκράθ.

Για τη νίκη επί του Πανελληνίου: "Έπρεπε να προσέξουμε την έδρα μας. Τα καταφέραμε. Παίξαμε καλά και πλέον το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι της Τρίτης (14/12) απέναντι στην Εστουντιάντες για το Eurocup".

Για το παιχνίδι με την Εστουντιάντες: "Δεν είναι θα είναι εύκολο το παιχνίδι με την Εστουντιάντες. Όμως, στο γήπεδο μας πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Αν συνεχίσουμε τις καλές εντός έδρας εμφανίσεις μπορούμε να τα καταφέρουμε. Με καλή άμυνα μπορούμε να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε".

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος):Μάρσαλ 15(1), ΜακΓράθ 12(4), Αποστολίδης 6, Δέδας 6(2), Ντόζιερ 15, Γκρέι 2, Παπαδόπουλος 10,Γκεσέφσκι 10(2)

Πανελλήνιος (Σκουρτόπουλος)
:Παπαμακάριος 7(1), Μπέιλι 6(2), Κράμπενχοφτ 15(1),Ούντριχ 6, Όστοϊτς 12, Κομποδιέτας, Τσακαλιέρης 9(1)



ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Π.Α.Ο.Κ. - Φίλιππος - 30-28

Ο ΠΑΟΚ με την νικη του επι του Φίλιππο Βέροιας στη Μίκρα με σκορ 30-28 παρέμεινε στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.Ο αγώνας εγινε χωρίς θεατές λόγω της τιμωρίας που επέβαλλε η ΟΧΕ στον ΠΑΟΚ.

Στέλιος Σεϊρεκίδης

«Ήταν μία σπουδαία νίκη για εμάς, απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Στο πρώτο μέρος χωλαίναμε στην επίθεση και πουλούσαμε τη μπάλα στον αντίπαλο. Στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε, αποκτήσαμε ρυθμό και φτάσαμε στη δίκαιη νίκη. Σημαντική βοήθεια είχαμε σήμερα από τον Μισυρλή, ενώ ο Κοκκώνης θέλει ακόμη χρόνο για να μπει σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς. Πλέον κοιτάμε τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με την ΑΕΚ, όπου έχουμε μοναδικό στόχο τη νίκη»

Δεκάλεπτα: 3-6, 9-12, 14-14 (ημ.), 21-17, 26-22, 30-28

ΠΑΟΚ: Κόμινεκ, Μισυρλής 7, Γουργούμης, Σαουλίδης, Μίτροβιτς 6, Κοκκώνης, Μαραγκός 2, Αποστολίδης 2, Πετρίδης 2, Ιωαννίδης 2, Τσακίρης 6, Περβανάς, Καράγγελος, Σεβαστίδης 3.

Φίλιππος: Λοϊζος, Κωστακίδης 2, Τζούφρας 6, Μπαντής, Κουρουμπίδης, Ρεμπελάκος, Τάτσης, Δεληγγιάνης 2, Κορωνάς, Ντομπρόκοβτς 6, Παπαδόπουλος 7, Γιούπης 1, Πρωτογέρης 2, Ευαγγελίδης 2.



Α1 ανδρών πολο


Πανιώνιος-ΠΑΟΚ - 10-6

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 10-6 από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.


Τα οκτάλεπτα:
4-2, 2-2, 3-1, 1-1

ΠΑΟΚ :Παυλίδης 2, Κατσουλάκης 2, Ντούλος, Παπαγιαννάκης.

Πανιώνιο: Μοιράλης 5, Μάζης, Τόμπσον, Χατζηγούλας, Θωμάκος, Κοκκινάκης.

paok-oxyro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...