15/12/10

oxyro N1.325






ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ

ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ......






Γι ακόμα μια φορά μας κάνετε

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ


Ευχαριστουμε παλικαρια.











paok-oxyro - Δυναμό Ζάγκρεμπ - Π.Α.Ο.Κ. 0-1

ΠΡΟΣΚΥΝAΤΕ .......

ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΙΡΟΠΙ
......

Μάκης Χάβος

"Στο πρώτο ημίχρονο προσπαθούσαμε μόνο να υπερασπιστούμε την εστία μας, δεχτήκαμε πίεση αλλά αντιδράσαμε σωστά. Στο δεύτερο μέρος είχαμε τον έλεγχο και κάναμε εμείς το παιχνίδι με αποτέλεσμα να έρθει και το γκολ, ενώ θα μπορούσαμε να διευρύνουμε το σκορ. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου στους ποδοσφαιριστές μου και να αφιερώσω αυτή τη νίκη στον πρόεδρο της ομάδας".

Για το αν είναι αυτή η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας του: "Είναι η μεγαλύτερη και πιο ευτυχισμένη στιγμή της καριέρας μου και σαν ποδοσφαιριστής και σαν προπονητής."

Για την κλήρωση της επόμενης φάσης: "Θα παίξουμε με σοβαρότητα, όποιος αντίπαλος κι αν μας τύχει. Εγ'ω, σαν προπονητής δεν μπορώ να κοιτώ τις εμπορικές ομάδες. Με όποιον και να πέσουμε θα είναι μεγάλη υπόθεση ότι βρισκόμαστε στους 32 του Europa League."

Για τον Σαλπιγγίδη: "Έπρεπε να ανέβει ψυχολογικά και αυτό γιατί ο Δημήτρης αγαπάει την ομάδα, είναι πάνω από όλα ΠΑΟΚτσής."

Για το ότι ο ΠΑΟΚ έχει να παίξει Άνοιξη στην Ευρώπη από το 1974: "Αυτό, δείχνει το πόσο σημαντική είναι η επιτυχίας μας. Θα κυνηγήσουμε ακόμη περισσότερες από εδώ και στο εξής στην Ευρώπη."

Για τη γρήγορη αλλαγή του Σαλπιγγίδη: "Δεν την ζήτησε, απλά έτσι έκρινα εγώ ότι έπρεπε να κάνω εκείνη τη στιγμή. Ήθελα να ενισχύσω την ομάδα στον άξονα."

Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Για το γκολ που σημείωσε :
«Ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα, γιατί με αυτό έρχονταν πιο σίγουρα η πρόκριση. Γιατί όσο παρέμενε το 0-0 μπορεί και μέχρι το τελευταίο λεπτό να δεχθείς ένα γκολ». Για το ματς σχολίασε:

«Δεν παίξαμε καλά. Παίξαμε πολύ έξυπνα. Ήρθαμε να κρατήσουμε το μηδέν και να παίξουμε μία συμπαγή άμυνα. Θα προσπαθούσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ στην αντεπίθεση. Σε τέτοιου είδους παιχνίδια και η τύχη παίζει ρόλο. Σήμερα και η τύχη ήταν μαζί μας. Παίξαμε όμως και έξυπνα. Η Ντιναμό είχε την υπεροχή».

Αναφερόμενος στην επιτυχία το ΠΑΟΚ: «Είχαμε πολλά χρόνια να κάνουμε τόσο καλή πορεία στην Ευρώπη, συνεχίζουμε για να βάλουμε υψηλότερους στόχους. Οι ελληνικές ποιοτικές ομάδες μπορούν να πετύχουν διακρίσεις στην Ευρώπη, γιατί εκεί παίζεται κανονικό ποδόσφαιρο, οι άλλες ομάδες δεν κλείνονται και ο καθένας έχει την ευκαιρία του»

Πάμπλο Γκαρσία.

«Δεν περιμέναμε ότι ο αγωνιστικός χώρος θα ήταν σε τόσο κακή κατάσταση. Η UEFA ήθελε να κάνουμε έργα στην Τούμπα για να παίξουμε στην Ευρώπη, αλλά εδώ ο αγωνιστικός χώρος είναι ομάδας Β' Εθνικής. Αυτό το παιχνίδι ανήκει στο παρελθόν. Τώρα πρέπει να αφοσιωθούμε στο πρωτάθλημα και μετά να δούμε με ποιον θα κληρωθούμε και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, όπως πάντα. Αυτό που θέλουμε στο πρωτάθλημα, είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια. Γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο, γιατί οι διαιτητές δε μας βοηθούν, όπως άλλες ομάδες. Γι' αυτό αυτές οι ομάδες χρειάζονται τη βοήθεια των διαιτητών και όταν παίζουν στην Ευρώπη συνέχεια αποκλείονται. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με ταπεινοφροσύνη και τιμιότητα»

Μπρούνο Τσιρίλο:

«Κατάλαβαν όλοι ποιος είναι ο ΠΑΟΚ. Είχαμε πει και πριν από το παιχνίδι πόσο σημαντικός είναι αυτός ο αγώνας. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που συμμετέχουμε στην ιστορία του ΠΑΟΚ και το είδα στα μάτια όλων των παιδιών, ότι θέλουν να γίνουν κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Όλοι κάνουν κάτι για την ιστορία αυτής της ομάδας».

Για τη συνέχεια στη διοργάνωση: «Τώρα πρέπει να ζήσουμε αυτή τη στιγμή και μετά θα σκεφτούμε τα δύο παιχνίδια που θα ακολουθήσουν για τους «32», θα τα δούμε όταν έρθει η ώρα και αφού πρώτα γίνει η κλήρωση, αλλά και σε αυτά τα παιχνίδια θα μπούμε σαν λιοντάρια μέσα στο γήπεδο».

Για το ποιον αντίπαλο προτιμάει: «μακάρι να παίξουμε με τον Άγιαξ». Όσον αφορά το στόχο στον αγώνα του Ζάγκρεπ αυτός ήταν «να μην δεχθούμε γκολ, ξέραμε ότι ήταν αδύνατο μέσα σε εκείνο το γήπεδο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο», τόνισε ο Ιταλός στόπερ, ο οποίος ήταν σαφώς εκ των πρωταγωνιστών του ματς.

Γιώργος Φωτάκης

"Δεν ξεκινήσαμε καλά διότι το γήπεδο ήταν παγοδρόμιο. Όσο περνούσε η ώρα η ομάδα ανέβαινε και αν εξαιρέσεις το πρώτο ημίχρονο οι αντίπαλοι μας δεν έκαναν φάση για γκολ . Eμείς ψάχναμε μία αντεπίθεση για γκολ. Το πετύχαμε και μαζί και το αρχικό μας στόχο.Για τον Σαλπιγγίδη δεν μπορούμε να πούμε πολλά. Ο φορ πρέπει να σκοράρει αλλά μας βοηθάει πάρα πολύ έτσι και αλλιώς στο παιχνίδι. Είναι πολύ μεγάλος παίκτης και δεν έχει να αποδείξει τίποτα. Όσα έγιναν από τους οπαδούς της Ντιναμό δεν τιμούν τις ομάδες που παίζουν στην Ευρώπη. Θέλαμε πολύ την νίκη και την πρόκριση και τα καταφέραμε".

Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Κελάβα, Kαλέγιο (59' Ρουκάβινα), Αντέμι (67' Σλέπιτσκα), Ετό (75' Κράμαριτς), Σαμίρ, Τόμετσακ, Μπαντέλι, Μπαρμπάριτς, Μπετσιράι, Κουφρέ, Τονέλ

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ, Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο, Φωτάκης (89' Μπαλάφας), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (68' Ελ Ζαρ), Αθανασιάδης (82' Φιλομένο)

Κίτρινες κάρτες: Μπαντέλι, Μπετσιράι - Πάμπλο Γκαρσία, Μπουσαϊντί


Η βαθμολογία

1. Βιγιαρεάλ - 12

2. ΠΑΟΚ - 11

3. Ντιναμό Ζάγκρεμπ - 7

4. Κλαμπ Μπριζ - 3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...