12/12/10

oxyro N1.321













paok-oxyro
- Π.Α.Ο.Κ. - ΗΡΑΚΛΗΣ -1-0

Παίζουμε όσο χρειάζεται, 1-0 αντί για 3-0 στο ημίχρονο, προχωράμε κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι μπράβο στον Αθανασιάδη και βιειρινια. μπράβο και στο ΛΑΟ....
Περισσότεροι από 20.000 φίλοι του ΠΑΟΚ με την παρουσία τους ζέσταναν την Τούμπα και πανηγύρισαν τη νίκη επί του Ηρακλή. Ήταν το 1000ο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην μεγάλη κατηγορία και το γιόρτασε με νίκη.Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, MVP.

Μάκης Χάβος:
"Πετύχαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα. Στο δεύτερο έπεσε η απόδοσή μας, αλλά δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα".

Για την απρόσμενη χρησιμοποίηση του Βιτόλο: "Είχα μία συζήτηση με τον παίκτη μου πριν το παιχνίδι και μου έδωσε το ΟΚ για να τον χρησιμοποιήσω Είναι άξιος συγχαρητηρίων".

Για τον "τελικό" της Τετάρτης με τη Ντιναμό: "Είναι ασφαλώς ένα διαφορετικό παιχνίδι. Αποτελεί πρόκληση για όλους και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε και στο Ζάγκρεμπ καλά".

Για τους τραυματισμούς των Ίβιτς και Λίνο: " Για τον Ίβιτς δεν ξέρω ακόμη κάτι σίγουρο για να σας ανακοινώσω. Θα δούμε αύριο και την Δευτέρα. Ο Λίνο επανήλθε και έκανε προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα αποκτήσει και τον ρυθμό που πρέπει να έχει".

Για τη σημερινή παρουσία του Αθανασιάδη: "Δεν είναι θέμα δικαίωσης. Ξέρω τι παίκτης είναι ο Κλάους. Δουλεύει πολύ. Άξιζε την ευκαιρία που πήρε και πολλά μπράβο του γιατί ήταν πολύ καλός".

Για την χρησιμοποίηση του Χαλκιά αντί του Κρέσιτς σε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι: "Μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για διεθνή τερματοφύλακα. Αυτή ήταν η επιλογή μου. Θεώρησα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψει. Δεν έχω παράπονο από τον Κρέσιτς".

Για τις "προκλήσεις" των ανθρώπων της Ντιναμό Ζάγκρεμπ που δυναμιτίζουν το κλίμα: "Το μόνο που θέλω να τους πω είναι να ξέρουν ότι θα τα πούμε την Τετάρτη".

Για την επάνοδο των Σαβίνι και Σνάουτσνερ: "Οι παίκτες που είναι στη διάθεση της ομάδας μας παίρνουν τις ευκαιρίες που μπορούν να πάρουν. Όσοι παίκτες υπάρχουν στο ρόστερ, πρέπει να υπολογίζονται κανονικά".

Αντελίνο Βιεϊρίνια:

«Κανένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο. Ξέραμε ότι και το ματς με τον Ηρακλή θα ήταν δύσκολο και θα θέλαμε να σκοράρουμε γρήγορα. Πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλα γκολ, αφού δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες».

Για την εμφάνιση του και το νικητήριο γκολ που πέτυχε: «Δεν έδωσα εγώ τη νίκη, αλλά η δουλειά που έκανε η ομάδα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, αλλά δεν θα το είχα καταφέρει χωρίς τους συμπαίκτες μου. Θέλουμε να πετυχαίνουμε πολλά πράγματα και για αυτό δουλεύουμε».

Για τον αγώνα με τη Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ: «Ξέρουμε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα συγκεντρωθούμε σε αυτό, αφού για εμάς κάθε ματς είναι διαφορετικό. Το φαβορί πιθανώς να είναι η Ντιναμό, αλλά εμείς πάμε για τη νίκη».

Μπρούνο Τσιρίλο

Για τον τραυματισμό του: "Μέσα στην εβδομάδα είχα κάποιες ενοχλήσεις. Με πόνεσε λίγο στον αγώνα, αλλά τέλος καλό, όλα καλά."

Για το αν ήταν δύσκολη η νίκη επί του Ηρακλή: "Για εμάς η νίκη είναι σημαντική. Είχαμε ευκαιρίες να βάλουμε κι άλλα γκολ, αλλά εντάξει δεν πειράζει. Πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης και αυτό μετράει. Μακάρι να τα βάλουμε στους επόμενους αγώνες."

Για το τι σημαίνει για τον ΠΑΟΚ η δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά από τα κακά αποτελέσματα με Ολυμπιακό, Ατρόμητο και Μπριζ: "Τονώνει την αυτοπεποίθησή μας εν όψει ενός δύσκολου αγώνα με τη Ντιναμό."

Για τον αγώνα με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ: "Αρχίζουμε να σκεφτόμαστε από αύριο τον αγώνα με τη Ντιναμό. Σήμερα είχαμε στο μυαλό μας μόνο τον Ηρακλή. Θα πάμε να δώσουμε μία μάχη μέσα στο Ζάγκρεμπ. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να νικήσουμε."

Για το ότι παρά τις απουσίες και τις αλλαγές στα πρόσωπα ο ΠΑΟΚ νικάει: "Όλοι οι παίκτες χρειάζονται στην ομάδα. Δεν παίζουν ρόλο τα πρόσωπα. Κάθε παίκτης δίνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να νικήσει η ομάδα. Έχουμε πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μας. ."

Γιώργος Φωτάκης:

"Είχαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, όπου είχαμε τον έλεγχο και ήμασταν κυρίαρχοι. Πετύχαμε ένα γκολ, είχαμε και δύο ευκαιρίες για να καθαρίσουμε το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν τόσο καλό από πλευράς ποιότητας, βασίστηκε κυρίως στις δυνατές μονομαχίες, όμως το σκορ είναι δίκαιο, κερδίσαμε δίκαια.

Αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Ατρόμητο, από τότε που ήρθε ο κ. Χάβος έχουμε δείξει αρκετά καλό πρόσωπο τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη. Βέβαια, μας επηρέασε ο Ατρόμητος, όμως το ξεχάσαμε ήδη. Έχουνε ένα σερί 2 νικών και θέλουμε να συνεχίσουμε".

Για το ματς με τη Ντιναμό: "Είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι, το ξέρουμε, αλλά σήμερα ήταν δύσκολο ματς, ήταν ένα τοπικό ντέρμπι. Θέλαμε πολύ να νικήσουμε, δεν σκεφτόμασταν την Ντιναμό. Αν δείξουμε το καλό πρόσωπο που έχουμε, θα πάρουμε θετικό αποτέλεσμα και την πρόκριση. Θα παίξει μεγάλο ρόλο η συγκέντρωση και η οργάνωση στο παιχνίδι μας".

Ερωτηθείς για το παιχνίδι με την Κέρκυρα: "Δεν κοιτάμε την Κέρκυρα, αλλά μόνο το επόμενο παιχνίδι. Το θέλουμε τόσο εμείς όσο και ο κόσμος μας και δεν σκεφτόμαστε τίποτε άλλο".

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Φωτάκης, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Γιάκομπ, Παπαστεργιανός, Χοσέμι.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος
ΒΟΗΘΟΙ : Μποζατσίδης - Γουργιώτης

ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Σνάουτνσερ, Σακελλαρίου (67' Σαβίνι), Κοντρέρας, Τσιρίλο, Γκαρσία, Βιτόλο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια (78' Κριστιάνο), Σαλπιγγίδης (82' Φιλομένο), Αθανασιάδης

Ηρακλής: Ελευθερόπουλος, Λίμα, Αραμπατζής, Κατσικάς, Χοσέμι, Πίτου Γκαρσία, Καρλίνιος (46' Παπαστεριανός), Σίσιτς, Σολτάνι, Μάρα (72' Σζοτ), Ιάκομπ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.20

6η αγωνιστική των play offs  Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ - 2-1  Για την 6η αγωνιστική των play offs o ΠΑΟΚ έχασε με 2-1 στο Καραϊσκάκη από τον Ολυμπια...