24/12/10

oxyro N1.332



Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε από την ΦΑΕ Θεσσαλονίκης να μάθει αν υπάρχει κάποια εκκρεμότητα, που είτε δεν έχει τακτοποιήσει, είτε που να αφορά κάποιο πρόστιμο από τους ελέγχους του ΣΔΟΕ.

Η ΦΑΕ, αφού έκανε διασταύρωση στοιχείων, ενημέρωσε με το πιο επίσημο τρόπο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ότι δεν υπάρχει ουδεμία εκκρεμότητα και μάλιστα επισήμανε ότι σ΄ αυτά τα 3,5 χρόνια, που υπάρχει η συγκεκριμένη διοίκηση, ουδέποτε παρουσιάστηκε πρόβλημα και ουδέποτε την απασχόλησε.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, που δόθηκε από την ΦΑΕ δεν προέκυψε κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, από τον αιφνιδιαστικό έλεγχο του ΣΔΟΕ στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στην Τούμπα, οπότε δεν υφίσταται κανένα θέμα, ενώ επισημάνθηκε πως αν είχε προκύψει κάτι, η ΠΑΕ θα είχε ενημερωθεί ήδη για το πρόστιμο, ενώ θα είχαν κατασχεθεί και τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων, κάτι που όπως είναι γνωστό δεν έγινε.

Μετά και τη σημερινή εξέλιξη, στην Τούμπα εκφράζουν την άποψη ότι το χθεσινό ρεπορτάζ του MEGA ήταν 100% κατασκευασμένο και γι΄ αυτό το λόγο, έχουν ζητήσει να ανακαλέσει.

Σε διαφορετική περίπτωση, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αφήνει να εννοηθεί ότι θα κινηθεί νομικά...

Ανακοίνωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ για Mega

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την εμπλοκή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ρεπορτάζ, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA Channel, αναφορικά με οικονομικές ατασθαλίες και ύπαρξη πλαστών εισιτηρίων. Ένα ρεπορτάζ το οποίο είναι αστήριχτο, απέχει της πραγματικότητας και αποτελεί το λιγότερο συκοφαντική επίθεση προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αυτό που έχουμε να τονίσουμε είναι, ότι κατά τη διάρκεια του τελευταίου αιφνιδιαστικού ελέγχου εισιτηρίων, που πραγματοποιήθηκε από κλιμάκιο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Ελέγχου, όχι μόνον υπήρχαν θεωρημένα εισιτήρια, αλλά τα στελέχη της Υπηρεσίας εισήλθαν στο γήπεδο της Τούμπας έχοντας αγοράσει και εξαργυρώσει κατά την είσοδο τους τα θεωρημένα εισιτήρια!

Εξάλλου μετά το τέλος του πολύωρου ελέγχου δεχθήκαμε τα συγχαρητήρια των στελεχών του ΣΔΟΕ στους οποίους και παρείχαμε κάθε βοήθεια κατά τη διάρκεια του ελέγχου.
Απαιτούμε από τον ιδιωτικό τηλεοπτικό σταθμό και τους ρεπόρτερ του, σεβόμενοι τη δημοσιογραφική δεοντολογία, να ανακαλέσουν άμεσα αποκαθιστώντας την αλήθεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...