30/8/09

oxyro N927







paok-oxyro - ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός - 3-0
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0 του Λεβαδειακού μπροστα σε 15.000 και πλεον θεατων με γκολ Vierinha (62'), Lucio Filomeno (65') και Βασίλης Κουτσιανικούλης (73') δοκαρι 59’ Μουσλίμοβιτς για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 2009-2010
Fernando Santos
«Είναι ξεκάθαρο ότι στο γήπεδο υπήρχε μία ομάδα που προσπαθούσε να κερδίσει και μία που προσπαθούσε απλά να μην χάσει. Στο πρώτο ημίχρονο λόγω της καλής αμυντικής λειτουργίας του Λεβαδειακού, αλλά και της μη καλής δικής μας επιθετικής οργάνωσης δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Μπήκαμε με ζωντάνια στο παιχνίδι, αλλά παρότι ήμασταν κυρίαρχοι δεν καταφέρναμε να κάνουμε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο.
Στο β’ ημίχρονο δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά η μπάλα δεν ήθελε να μπει. Όταν τελικά μπήκε το γκολ απελευθερωθήκαμε και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε και το αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι δίκαιο. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αργοί όταν κερδίζαμε την μπάλα και αφήναμε τον αντίπαλο να οργανωθεί και μετά ήταν δύσκολο να διασπάσουμε την άμυνα. Στο δεύτερο μέρος είχαμε αλλαγή νοοτροπίας. Οι περισσότερες ευκαιρίες μας δημιουργήθηκαν από τις γρήγορες μεταβιβάσεις από άμυνα σε επίθεση παρά από προϊόν οργανωμένης επίθεσης. Η αλλαγή της εικόνας δεν έχει να κάνει με το σύστημα αλλά με τις πιο γρήγορες μεταβιβάσεις στο δεύτερο ημίχρονο».
«Για εμάς ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με νίκη όπως και πέρυσι. Όλοι θέλαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω. Μπορούσαμε να είχαμε αναφέρει πολλές δικαιολογίες, περί τραυματισμών ή περί παικτών που ήρθαν αργά στην προετοιμασία… Δεν θέλω να μπω σε αυτήν την διαδικασία. Ήταν μία άτυχη στιγμή ο αποκλεισμός από την Heerenveen. Όμως, αποτελεί πλέον παρελθόν. Έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα και εκεί πρέπει να αφοσιωθούμε ώστε να καταφέρουμε να είμαστε του χρόνου και πάλι σε ευρωπαϊκή διοργάνωση».
Μόμτσιλο Βούκοτιτς:
"Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Πληρώσαμε ακριβά την προσπάθεια να βγούμε μπροστά και να κάνουμε φάσεις. Πριν το γκολ του ΠΑΟΚ είχαμε ευκαιρία να προηγηθούμε με τον Μπάρκογλου, όμως έπειτα ήρθαν τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ και όλα τέλειωσαν. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο και η διακοπή θα μας βοηθήσει ώστε να εμφανιστούμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια".
Βιερίνια:
"Αφιερώνω το γκολ στον κόσμο γιατί μας στηρίζει και αξίζει κάθε χαρά. Πιέσαμε τον Λεβαδειακό στο δεύτερο ημίχρονο και κάναμε υπομονή μέχρι να έρθει το πρώτο γκολ".
ΦΑΣΕΙΣ
16': Κόρνερ του Βιεϊρίνια, κεφαλιά του Μαλεζά από τη μικρή περιοχή καταλήγει έξω.
37': Καλό σουτ του Βεϊρίνια η μπάλα έξω.
47': Σέντρα του Ναπολεόνι ο Μπάρκογλου πιάνει αέρα από τη μικρή περιοχή.
49': Κεφαλιά του Μπιζέρα η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
50': Σουτ του Κουτσιανικούλη από το ύψος της περιοχής καταλήγει άουτ.
52': Πάσα του Φιλομένο στον Μουσλίμοβιτς ο Μπλάζιτς έπεσε στα πόδια του και τον πρόλαβε.
58': Τετ α τετ για τον Μουσλίμοβιτς. ο Βόσνιος σημαδεύει το κάθετο δοκάρι του Μπλάζιτς.
62': Αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ, ο Βιεϊρίνια βγάζει τετ α τετ τον Κουτσιανικούλη, οποίος κερδίζει οριακά το οφσάιντ, ο Μπλάζιτς τον κερδίζει, αλλά ο Πορτογάλος ακολουθεί και κάνει το 1-0.
65': Πάσα του Κουτσιανικούλη στον Φιλομένο, ο Αργεντινός βλέπει τον Μπλάζιτς εκτός εστίας και με εξαιρετικό τρόπο κάνει το 2-0.
71': Σέντρα Σερζίνιο ο Μπάρκογλου κάνει την κεφαλιά, η οποία βρίσκει στο δεξί δοκάρι του Χαλκιά.
73': Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, με δεξί πλασέ μέσα από την περιοχή.
76': Ο Μπούσι μπαίνει στην περιοχή, σουτάρει, αλλά ο Χαλκιάς πέφτει και απομακρύνει.
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Βιτόλο, Μουσλίμοβιτς (78’ Βερόν), Μαλεζάς, Λίνο, Φωτάκης, Κουτσιανικούλης, Βιεϊρίνια, Ιβιτς (46’ Φιλομένο), Μπιζέρα (78’ Σαβίνι), Αμπουμπακάρι
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μπλάζιτς, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Μαρτορέλ, Σερτζίνιο (80’ Μπαλβορίν), Ζησόπουλος, Μπράνκο (59’ Μασάδο), Ταραλίδης (73’ Μπούσι), Καψής, Μπάρκογλου, Ναπελεόνι
Διαιτητής: Γιαννόπουλος Γ., Αθηνών
Βοηθός Διαιτητή: Μπιτσίδης Δ., Θράκης - Νικολακόπουλος, Αθηνών
Τέταρτος Διαιτητής: Γιάχος Αθ., Χίου
Παρατηρητής: Βέλλιος Αθ., Ξάνθης
ΣΚΟΡΕΡ: 62’ Βιεϊρίνια, 65’ Φιλομένο, 72’ Κουτσιανικούλης
ΚΑΡΤΕΣ: 60’ Αμπουμπακάρι, 66’ Φιλομένο, 81’ Μαλεζάς - 24’ Κόλτζος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.194

Europa Conference League φάση των «8»  ΠΑΟΚ -  Μπριζ -0-2 Για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Κόνφερενς Λιγκ, ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με ...