15/8/09

oxyro N914





paok-oxyro - Με Άρσεναλ ο ΠΑΟΚ, στη φάση των «32″ του Τσάμπιονς Λιγκ.
Με την Άρσεναλ κληρώθηκε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ, στη φάση των «32″ του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει στη Θεσσαλονίκη στις 30 Σεπτεμβρίου και η ρεβάνς μία εβδομάδα μετά στο Λονδίνο. Αν οι Πρωταθλήτριες Ελλάδας κατορθώσουν να προκριθούν, στη φάση των «16″ θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Άλμα ή Σπάρτα Πράγας.
Γιώργος Προύσαλης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis
«Οι διαφορές Αγγλίας-Ελλάδας στο ποδόσφαιρο είναι μεγαλύτερες στις γυναίκες, απ’ ότι στους άνδρες. Τα τελευταία χρόνια οι Εγγλέζοι έχουν δώσει μεγάλη έμφαση στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Άλλωστε, η Άρσεναλ πριν λίγα χρόνια κατέκτησε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Εκεί μπορεί σε ένα ματς να πάνε 20.000 φίλαθλοι» είπε αρχικά ο υπεύθυνος του τμήματος και συνέχισε: «Όλα αυτά παίζουν ρόλο για την αναβάθμιση του αθλήματος. Υπάρχει στήριξη από τους φορείς, από τους φιλάθλους, από την πολιτεία. Κάποια στιγμή πρέπει και στη χώρα μας να τα έχουμε αυτά. Υπάρχουν βεβαίως κάποιες εξελίξεις, που ανέβασαν το επίπεδό μας, αλλά όχι τόσο πολύ όσο στην Ευρώπη. Στις 30 Σεπτεμβρίου θα παίξουμε στη Θεσσαλονίκη, στις 7 Οκτωβρίου στο Λονδίνο. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε την πιο ισχυρή ομάδα της Ευρώπης. Θα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Στα μεταγραφικά, θα υπάρξει κι άλλη ενίσχυση, αλλά έτσι κι αλλιώς έχουμε πολύ καλό υλικό, οι παίκτριες μας είναι οι καλύτερες που υπάρχουν. Οι 11 βασικές παίζουν στην εθνική, συν άλλες 3. Επειδή είναι ερασιτεχνικό το άθλημα, δεν είναι εύκολο να κάνεις μεταγραφή. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό οι δαπάνες είναι μεγάλες. Οι στόχοι στο μέλλον θα είναι να κάνουμε κάτι περισσότερο στο εξωτερικό. Το πρόβλημά μας είναι ότι δεν υπάρχει μόνιμη έδρα. Αν είχαμε σταθερή έδρα, θα είχαμε και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Δυστυχώς μετακινούμαστε συνεχώς. Το ματς με την Άρσεναλ θα προσπαθήσουμε να το δώσουμε στην Τούμπα, θα είναι καλό για το σύλλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΠΑΟΚ ΟΧΥΡΟ / N 5.23

Ποδόσφαιρο Γυναικών Νοκ-Αουτ Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος  ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός - Γήπεδο Νέων Επιβατών Τετάρτη 24 Απριλίου και ώρα 16:00